Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Bine ai revenit Lorelay! Am trecut in listutza si pe fetita ta. Sanatate, sa nu iei varicela! (poate ai facut-o totusi pana acum si ai anticorpi)
O zi buna in continuare tuturor!

Andreea 33+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Bine v-am gasit! Multumesc pentru primire si actualizarea listutei!
Mi-am schimbat si eu semnatura.

33+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Alina nepotica mea a avut 2.600 la nastere, dar si sora mea si cumnatelul sunt mai mici, iar Aida (bebelina) statea intr-o pozitie nasoala, ca de-aia a trebuit sa nasca prin cezariana si probabil asta a influentat oarecum si greutatea, ca saracuta era tare inghesuita.
Lorelay poate ca ai facut pana acum. Cat despre nastere, cad ca au trecut 4 ani de la prima, asa ca poti incerca si natural.
burticile!

Gina 35 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Wow,ce micuta a fost...Dar ce frumoasa este!Am vazut pozele si la o luna arata bine.Nici eu cu sotul meu nu suntem asa mari...Adica el este inalt si slab si eu undeva pe la 1,61 .
Saptamana viitoare voi finaliza gentuta de spital.

Alina 33+ mami de Delia ( 6 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna si de la noi.

ONUTZ, BUBU irina andreea va multumeste...e tare magulita ca va place numele.

BUBU felicitari pentru lucian. asa sunt spitalele si aici!!super fain.si eu voi fi singura in camera cu fetita mea.tati are un fotoliu langa pat si poate sa stea cat vrea.e foarte cald.iti dau ei camasi de noapte si comprese.eu o sa imi iau apoi din farmacie asa numitele comprese de bumbac...ni le-a descris matroana. ce ma bucura tare e ca luni, la curs matroana ne-a zis ca dupa ce nastem si megem la prima consultatie cu ea ne inscrie la cursurile de masaj!! unde mergem impreuna cu bebele si ne invata cum sa ii facem masaj..super tare.si gratis,normal, cum e totul aici.

multa sanatate la toata lumea.

embarazada de 30+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

lorelay bine ai venit!
Poti afla daca esti imuna la varicela facand un test de sänge. Foarte riscant e daca faci boala in primul trimestru, acum e riscul mai scazut. Te inteleg perfect referitor la temeri, saptamana trecuta am trait si eu astfel de temeri pentru ca la gradi unde merge V. erau cazuri de infectitie cu Parvovirus b19 (o alta boala specifica copilariei), un Virus aproape necunoscut in Ro, la care nu sunt imuna dar destul de frecventt aici si care tot asa poate da batai de cap in sarcina. Si eu trebuie sa repet peste o saptamana testul de sange sa vad daca nu cumva am contactat virusul asta intre timp.

dana caruciorul e Inglesina Zippy free,travel system , violet, din colectia 2011. L-am vrut pe cel din colectia 2011 pentru ca imi placea mai mult violetul acela decat la cel din colectia 2012. Plus ca l-am gasit la un super pret, cu tot cu salteluta extra si transport am dat 500 euro. Nu ma deranjeaza absolut deloc ca e din colectia de anul treckt, din contra violetul asta mi se pare minunat. Daca mai intereseaza pe cineva, de aici l-am cumparat: http://www.primimesi.com/product.php?id_product=1742

Angiuta, mamica lui Vladut (8 iunie 2007) si 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ipraty spune:

Lorelay, varicela e periculoasa pentru bebe daca o faci inainte cu mai putin de 7 zile de nastere pentru ca nu au timp anticorpii sa se formeze si sa se transmita catre bebe.
Altfel doctorul mi-a spus ca dupa 16 saptamani nu il mai afecteaza pe bebe.
Sa ai grija de tine si de bebe.

Eu chiar nu inteleg de ce medicii de la noi nu pun varicela pe lista testelor necesare in sarcina, mai ales cata varicela a fost in gradinita in ultimii ani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MACARIE spune:

maseaua mea de minte este sparta , nu mai poate fi salvata din pacate , incepusem procesul de scoatere chiar cu cateva zile inainte de ami iesi testul pozitiv , nu am mai apucat sa fac radiografia
am tot incercat dea lungul saptamanilor cu usturoi si diverse chesti babesti , a mers la inceput , am fost si la dr sa imi puna pansament cu solutie acolo , acum nu mai merge nimic , de o luna nu dorm si nu mananc, nu pot a mestec , pasez mancarea si o amestec cu apa ca la bebelusi , este groaznic .
am primit aviz de la gineco pt extractie dar cu conditia ca dupa sa ma duc direct la spital , eu avand deja contracti dureroase .....
imi este atat de teama .......mi-am pregatit si geanta de spital.
nu mai pot nici sa vb de durere , ma scoate din minti , ma doare cu ureche cu ochii , este groaznic
vineri la ora 21 am programarea, am pus-o tarziu ca sa fie drumul mai liber in caz de ceva
sa incerc sa iau un calmant ceva inainte ...? nu stiu ce sa fac

sa imi tineti pumnii....nu vreau sa fiu prima care nasc :-)

31

---------------------------------------------------------------------

Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008
.............................................

Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos

--------------------------------------
hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IPopica spune:

'Na seara!

Mena, la mine nu e vorba de durere; adica asta e cea mai mica problema a mea. Eu am alte scenarii apocaliptice in cap; n-are sens sa dau exemple, cert e ca oricarei variante ii gasesc mica ei apocalipsa asa ca de-asta n-am nici o opinie cu privire la cum vreau sa nasc. Si nici nu cred ca o sa am vreuna prea curand. Poate la al doilea copil

Vreausaninga, mie o sa-mi plezneasca mai intai buricul . Zici ca e buton de volum de la tv-urile alea vechi.

Uuu, Alina deschizi drumul . Daca doctorita ta te-a programat o fi stiind ea ce si cum. Banuiesc ca nu a pus-o asa doar de dragul concediului. Daca ar fi fost prea devreme sigur te pasa ea altui doctor.

Onutz, si eu stiam ca masculii adevarati fac fete. Sau o fi doar o chestie asa ... sa le mai creasca moralul ca n-au mostenitori cu putza? Ce-i drept si io voiam baiet la inceput; pt o demoazela iti faci muuuult mai multe griji; cel putin in ceea ce priveste integritatea fizica.

Andie, eu sunt complet bulversata de partea bagajoasa a nasterii (si nu numai). Fetele se agita cu bocceluta, eu de la ai nostri am inteles ca nu tre' sa ma duc cu nimic .... Deci tu nu-ti faci torsoane de-alea? Ca nici io nu mi-as face (1 - indemanarea mea e sub zero; 2 - mi se par scarboase).
Iar legat de aspirat si spalat pe jos, maica-mea a urlat azi la mine ca-s minim duda ca fac de-astea, ca plimbatul deviceurilor numite antreneaza nu stiu ce muschi abdominali si ca fix de asa ceva n-am io nevoie acum. N-am cercetat daca e pe bune sau nu, transmit si io mai departe (cu mentiunea ca o sa mai fac chestia asta de vreo cateva ori, ca deh, se cere, dar nu-i voi mai spune maica-mii ).

Seara buna, burtoasele

gogoasa hormonizata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Macarie, eu stiu ca iti vine sa te urci pe pereti dar mai rezista si tu un picut. Calmantele il pot afecta pe bb...
un algocalmin e tot ce am primit in luna 8-a la prima sarcina cand eram deja internata si doar ma vedea ca ma tavalesc de durere.

& +34

Mergi la inceput