Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (32)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns epopeasca spune:

Alina stai linistita ca si sora mea a nascut la 37 de saptamani, tot prin cezariana, si totul a fost ok. Daca te uiti in albumul de picassa la folderul meu poti sa vezi si minunea de nepotica, care face maine 6 luni!
Si eu abia astept sa aflu cand voi naste!

Gina 35 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui A.C

Buna,fetelor.Se pare ca la mine situatia se va schimba.M-a programat pe 29 oct.( Delia e tot intr-o zi de 29,dar iunie ) Doctorita mea pleaca pe 30 oct in Israel si se intoarce dupa 5-6 nov .Eu pe 29 oct voi avea 37 de sapt.implinite si deci voi fi in sapt.38...E bine,e rau? Ce ziceti ? Deja bataile inimii mele s-au accelerat si cea mica din burtica pare agitata.trebuie sa ma calmez si sa ma gandesc la ce e mai frumos,ca-mi voi tine minunea in brate mai curand...

Alina 33+ mami de Delia ( 6 ani)

Daaa, clar! Eu o sa mor de inima aici cu voi. O sa iti facem galerie.

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui epopeasca

Mai fetelor, eu rar apuc sa ma uit la stiri, dar ce am vazut ieri m-a socat! E vorba de politista din Galati (parca) iesita la plimbare cu bebele de 2 luni si cu sotul, care au fost batuti ca sotul a avut tupeul sa roage o tanti sa inchida usa la masina sa poata trece si ei cu carutul pe trotuar. Si tanti a chemat draga intariri, iar caruciorul cu bebe a fost aruncat cat colo. Ziceau ca norocul a facut ca bebe sa aiba centurile puse ca altfel putea avea loc o tragedie!

Eu pe astia i-as fila si i-as bate. Tot cu intariri.

Apropo de stiri, cine naste in octombrie, stati linistite, legea mamelor modificata nu a ajuns la presedinte, au uitat sa o trimita.

Onutz 33+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Popeasco, citez un coleg: barbatii speciali fac fetite, nu oricine poate
Asta e, al meu e mai nespecial, asa
Vreausaninga, acusica-ti dau pm

Onutz 33+ cu Inghiontila Sughitzescu Lucian

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.C spune:

Citat:
citat din mesajul lui epopeasca

Alina stai linistita ca si sora mea a nascut la 37 de saptamani, tot prin cezariana, si totul a fost ok. Daca te uiti in albumul de picassa la folderul meu poti sa vezi si minunea de nepotica, care face maine 6 luni!
Si eu abia astept sa aflu cand voi naste!

Deci voi aveam 37 de sapt si 3 zile. Cate kg a avut nepotica ta cand a nascut-o? Eu sper macar la un 3 kg...Dar nu prea cred la ce burtica mica am.Chiar o sa fac maine poze si postez aici sa va dati cu parerea.( am primit camera foto de la ai mei si am liber la poze acum.)

Mergi la inceput

Mena,merci pt galerie !
Doamne ajuta sa ne fie bine tuturor si sa ne bucuram impreuna de minunile carora le vom da viata !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Buna fetelor. Am ajuns acuma acasa de la gimnastica (azi m-am dus mai tarziu) si am zis sa mai scriu si eu ceva pe aici, ca ieri n-am avut acces la calculator ca a lucrat sotul de acasa (am citit ce ati scris de pe ipad, dar nu pot sa scriu pe forum de pe el ca baga diacritice si apare aiurea pe site). Eu ma simt asa bine saptamana asta in concediu, ca pot sa ma scol cand vreau si mai ales sa dorm la pranz daca am chef, dar o sa mai rezist eu cateva saptamani sa lucrez de acasa (cel mai naspa e ca miercurea viitoare chiar trebuie sa merg la serviciu, am de facut o prezentare, n-am chef absolut deloc de chestia asta).
Irilac, si mie mi-a zis medicul ginecolog ca daca bb creste ok, nu e asa mare problema cu IR-urile (si ale mele continua sa fie putin mari). Mie mi s-a recomandat totusi de catre hematologul de la Medlife sa cresc doza de Clexane in ultima luna de sarcina la 0.6 (nu neaparat din cauza IR-urilor ci a cresterii in greutate). Acuma ma streseaza faptul ca a zis ca tb sa intrerup Clexane-ul cu 48 de ore inainte de nastere, dar eu vreau sa nasc natural, asa ca nu stiu cum o sa fac, tb sa vb cu ginecologul.
menics, tu faci Clexane de 0.4, nu? Spor la calcat!
Mica, bine ai revenit! Ai grija de tine, nu exagera cu serviciul, felicitari pentru rezultatele bune de la eco. Stai linistita, si eu mai o groaza de pregatit pana vine bb.
Dannnah, nasol cu soricelul, sper ca ati scapat de el. Succes azi la analize si control!
Mena, sa stii ca ma gandeam si eu sa-mi iau macar o camasa de noapte la mine, poate si o pijama (desi si eu nasc la privat si teoretic mi s-a zis ca nu imi trebuie).
Doura, ce bine suna cum povestesti tu despre conditiile din spital. Bine, sper ca va fi ok si unde o sa nasc eu, ca e spital privat, dar noi dam totusi destul de multi bani pe asta.
Onutz, cred ca in orice hipermarket gasesti pungi resigilabile.
Bubu,, felicitari pentru rezultatele de la eco! Ce a crescut Nicholas! Super conditiile si la voi in spital.
Angelique, felicitari pentru cele 30 de saptamani!
Gina, felicitari si tie pentru cele 35 de saptamani. Ce putin mai e!
Mena, stai linistita, vom fi toate alaturi de tine cand va veni pestisorul tau!
Macarie, nasol cu durerea de masea. Mergi la stomatolog si sa fie totul bine cu scosul!
Ela, bine ca ti-a trecut durerea de cap.
Mena, felicitari pentru cele 26 de saptamani, incet-incet creste si pestisorul tau.
Popi, fetita ta nu e singura mica, si a mea e la fel (doctorita a zis ca maxim la 3 kg va ajunge). Dar si ea cand da, se misca burta de zici ce-i aia . La control eu voi merge saptamana viitoare, pe 9. Trebuie sa fac si analize atunci si sa incepem sa vb despre nastere. Spor la aranjat camera fetei, si eu ar tb sa aspir si sa spal pe jos jumatatea care e libera ca sa putem sa ne apucam sa montam mobila. De tampoane nu stiu ce sa zic, chiar cred ca de astea o sa ne dea la Medlife, eventual daca o sa ne mai trebuiasca acasa.
Gina, am inteles ca in sarcina e normal sa fie putin crescute leucocitele. Daca nu e infectie urinara, cred ca e ok.
Angiuta, felicitari pentru carucior. Si sotul meu a vrut o fetita, si a avut noroc din prima .
vreausaninga, felicitari pentru buburuzul grasun si care s-a intors! Felicitari si pentru amenajarea camerei!
Alina, wow, ce putin mai ai si tu! Cred ca ai niste emotii!
O zi buna in continuare tuturor si sanatate!

Andreea 33+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andie_n spune:

Alina, am updatat in listutza DPN-ul tau.
O zi buna tuturor in continuare!

Andreea 33+ cu Emilia
http://lmtf.lilypie.com/Vsxsp3.png

MTHFR C677T heterozigot, A1298C heterozigot, PAI-1 675 4G homozigot
Tratament: Clexane 0.4, Femibion2, Cetebe, 2 MagneB6

Mergi la inceput

Multumesc,andie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelay_28 spune:

Buna fetelor,
nu am mai intrat de foarte mult timp pe aici... Am intrat in prenatal si sper sa am mai mult timp de calculator. Imi pare rau pentru tragedia care s-a intamplat in familia Valicutei. Pur si simplu sunt socata. Am intrat sa ma incarc pozitiv cu bucuriile fiecarei mamicute si am dat peste o tragedie... Nici nu vreau sa-mi imaginez ce este in sufletul ei de mama. Dumnezeu sa-i dea taria sa treaca peste tot si se bucure de fetita ei.
Eu am intrat in saptamana 34 si astep inca o fetita pe care o va chema Giulia Sara. Da Doamne sa fie bine!
Din pacate trec si eu printr-o perioada mai grea. Maya, fetita mea a facut varicela iar eu sunt expusa la maxim la boala. Nu stiu daca am facut, nici in fisele medicale nu am gasit informatii si suntem intr-o stare de alerta...
De dimineata am avut contractii dureroase. Aveam niste dureri... abia m-am linistit dupa ce am luat no-spa. nu pot sa merg nici la control... pentru ca medicul a zis sa astept 10 zile sa vad daca fac varicela. Daca fac mai trec vreo 2 saptamani asa ca o sa ne mai vedem la nastere.
Nasterea probabil ca va fi cu cezariana. Nu am discutat inca dar tinand cont ca prima a fost tot cu cezariana...
Va doresc sa aveti zile frumoase, fara contractii pana la timpul potrivit.

12+ Lorelay - mami de Maya Raisa (20.08.2009)

Mergi la inceput