Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (32)
Raspunsuri - Pagina 11
epopeasca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui IPopica Neata fetele Asta e, o sa am eu singura matza lesinata din gradina. Desi avand in vedere cum imi pleaca burta la plimbare, prea lesinata n-as zice ca e. gogoasa hormonizata |
Stai linistita ca si a mea va fi mai mica; in jur de 3 kg, dar mi se pare ok. Andreea a avut 49 cm si 2.800 si a fost ok, sanatoasa, fara probleme, doar putin cam haplea La fel zic si eu de miscarile Sofiei din burtica, parca e mai voinica decat sora-sa
Gina 35 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
mena1906 spune:
Ipopica, Onutz, am fost in weekend si am luat o sticla doar a mea. Am vazut cum era facut si era ok, il faceau in fata mea. Se pare ca nu a fost suficient pt ca nu mi-am ostoit pofta. Dimineata, soata s-a pus si a stors niste struguri si mi-a facut un suc asemanator cu mustul. Dragul de el, noi nici nu avem storcator, inca.
Epopeasca, cum zice si Doura poate e infectie urinara. Nivelul leucocitelor indica o infectie dar el este marit oricum in sarcina, deci... Depinde cat de mare l-a gasit...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard
In love with my little kid :X
menics spune:
epopeasca, dar ce nu-i placea dr tau leucocitele?? si el mele sunt mari si fara nici o infectie urinara.. in schimb hematoloaga a scris clar acolo leucocitoza de sarcina...
mena - dar la voi in perioada asta nu se deschid "vinarii"? acolo au de pbicei.. dar si pe la restaurante rustice... acum... nu stiu s-ar putea sa fie conservat ...poate gasiti la cunostinte...
eu..am inceput sa gaqndesc ca aia din reclama.. sa mai ste abb ca la cat am de calcat... mai am nevoie de cateva saptamani !!!!
sa va inveselesc cu un banc: cica singurul barbat care reuseste sa tina o femeie treaza toata noaptea...poarta "pampersi"
va doresc o zi frumoasa..
eu mi-am luat o pauza .. revin la calcat...
35+
epopeasca spune:
Da, fetelor, leucocitele nu i-au placut. S-a gandit el la infectie urinara, dar s-a uitat la nu stiu ce alte valori de pe analize, care erau normale si a cam exclus-o. Probabil ca nu e nimic grav, doar nivel mai mare la leucocite. Trombocitele mi-au iesit mai scazute, dar nu cu mult si nu e nici prima data si se pare ca nu au fost motiv de ingrijorare.
mena1906 spune:
citat din mesajul lui IPopica Neata fetele Mena, incearca intr-o piata ceva. Sigur tre sa fie niste oameni care au si must. Ieri am fost la control, taaare neplacut, ma intrebam cat de lung e spatiul ala in care tot baga doc mana (parca eram vaca la monta). Concluzia: col inchis si zdravan, demoazela tot pe diagonala, nici o sansa sa ma apuce mai devreme de termen (desi v-am zis ca io tot am un feeling ca o sa vina mai devreme). Inca nu stiu cum o sa nasc, sunt bombardata cu tot felul de opinii; pana si barbatii de pe langa mine au pareri, numai eu sunt complet pe langa subiect. Am citit doar ce s-a scris aici pe forum, capitolele legate din nastere din cartile mele le-am evitat cu eleganta si inca nu-mi vine sa ma interesez ce si cum. Doc-ul mi-a spus ca si daca o sa ma hotarasc la ceza (fara sa fie neaparat nevoie de ea), asteapta sa se declanseze travaliul (cred ca asta ar fi cezariana la cald). N-am facut exercitii, nu m-am omorat cu miscarea si nu m-am pregatit nici fizic si nici psihic. Stiu doar ca mi-e o frica de mor de momentul respectiv. Si inca merg pe varianta ca nu vreau sa stiu nimic inainte, sa faca doctorii ce-or vrea (tot nu s-a inventat teleportarea, m-am interesat aseara). A treia zi de stat acasa, inca nu m-am plictisit . Azi e la rand camera copilei, proaspat zugravita luni. Aspirat, spalat pe jos si lustruit dulapurile; apoi asteptam sa le duca ta-su pe pozitiile initiale (ceea ce-i va lua minim o saptamana, ca deh, lenea e mare). Deci ziceti voi ca tre sa ma apuc sa-mi "construiesc" tampoane? gogoasa hormonizata |
Am cautat si nu este
Cat despre nastere sunt si eu ingrozita si de aceea sunt aproape decisa sa fac ceza. Inainte de a avea cele 3 episoade care mi-au modificat colul si m-au adus in situatia in care sunt acum la pat, cu durerile aferente, care ma faceau sa stau in 4 labe, la propriu, (doar asa simteam ca ma lasa un pic) m-am speriat si nu mai vreau natural. Am un prag al durerii foarte coborat. Prima data, dupa dureri intense de vreo 10 minute, am lesinat. A doua oara am fost la urgente, a treia oara am fost luata cu salvarea. Imi tremura tot corpul si intrasem in hiperventilatie, incepusem sa vars si nu puteam sta in picioare de durere(am auzit ca sunt femei care se plimba in timpul travaliului, buna treaba asta daca poti sa o faci).
Tu iti cunosti cel mai bine corpul. Sunt convinsa ca doare si o cezariana dar, din punctul meu de vedere, este mai putin traumatizanta pentru copil... Daca travaliul dureaza la prima nastere in jur de 12 ore, in cele 12 ore nu ma chinui numai eu ci si el. Vad nasterea ca pe cel mai important eveniment al vietii noastre. Nu ma vad in stare sa i-l ofer natural si in acelasi timp sa il fac si usor si placut, atunci va trebui sa apelez la medicina sa il ajute pe el sa iasa rapid si cu bine de acolo. In felul asta cea chinuita raman eu si o sa imi revin repede.
Sper ca nu te-am speriat.
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard
In love with my little kid :X
lparpala spune:
citat din mesajul lui MACARIE buna fetele, nu am intrat de mult, dar va citesc, si vroiam sa va intreb daca cunoasteti fete care si-au scos maseaua de minte in sarcina, am 31 saptamani si o scot saptamana asta pt ca nu mai suport durerea,nu mananc, nu dorm,sunt nervoasa,am contracti severe in fiecare zi, este groaznic dar imi este teribil de frica.am zis ca scot ori maseaua ori bebelina. ce ziceti, este ok sa o scot? ------------—---------------------------------------------------------------- Mamica de buburuza mica si terorista xenia 21-02-2008 ............................................. Nu va ingrijorati de ziua de maine,caci ziua de maine se va ingrijora de ea insasi.Ajunge zilei necazul ei.......Iisus Hristos -------------------------------------- hainutele noastre: https://picasaweb.google.com/102280662496723264658 |
Buna,
Eu mi-am rupt o masea pe la inceputul trimestrului 2 si mi-a scos stomatologul decat o parte din masea pentru ca nu aveam radiografie la ea si zicea ca nu se baga fara. Partea pe care mi-a scos-o se misca zdravan. Ca anestezie nu a folosit decat spray cu lidocaina. Restul de masea l-am lasat in stand-by pana dupa nastere.
Cred ca cel mai bine ar fi sa consulti atat stomatologul cat si medicul ginecolog pentru treaba asta. Din cate stiu, nici prea multa durere nu este foarte buna pentru sarcina, asa ca trebuie cantarite bine toate variantele, dar de catre medici.
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 36+ cu
http://cinecucinece.blogspot.com/" target="_blank">Cine?Cu cine?Ce?
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167534&nm=Diana-cea-gr259bit259" target="_blank"> Diana cea grabita
Poze
epopeasca spune:
Mai fetelor, eu rar apuc sa ma uit la stiri, dar ce am vazut ieri m-a socat! E vorba de politista din Galati (parca) iesita la plimbare cu bebele de 2 luni si cu sotul, care au fost batuti ca sotul a avut tupeul sa roage o tanti sa inchida usa la masina sa poata trece si ei cu carutul pe trotuar. Si tanti a chemat draga intariri, iar caruciorul cu bebe a fost aruncat cat colo. Ziceau ca norocul a facut ca bebe sa aiba centurile puse ca altfel putea avea loc o tragedie!
vreausaninga spune:
Buna dimi!
Fetelor, sa stiti ca nu v-am mai citit deloc de cand am vazut trista veste cu Valicutza! Sunt foarte marcata si-mi dau seama cat de nesimnificative sunt problemele si suferintele mele.
Ma rog la Dumnezeu sa-i dea putere sa treaca peste aceasta durere, cred ca este ingrozitor. Foarte, foarte trist! Dumnezeu sa-l odihneasca, iar familiei sa-i aline durerea!
Parca mi-e fricasa ma bucur ca inainte de buburuz la gandul ca se poate intampla asa ceva ......
In alta ordine de idei, noi am fost saptamana trecuta la medic.Buburuzul e bine, vesel si sanatos, e un mare grasun si s-a intors, e pregatit. Si-a dat jos si colierul de la gat, e cuminte foc.
Am terminat de amenajat camera, a iesit bombonica, nu alta, sunt tare multumita! Acum ma rog la Dumnezeu mai mult ca niciodata sa fie bebe bine, ca restul chiar nu conteaza....offf sunt tare marcata de tragedia Valicutzei...sper sa nu-l afecteze pe micut!
Epopeasca sa stii ca nici la noi nu-i foarte stricta traditia asta cu nasii.Pana la urma daca cineva doreste sa-i faca un cadou e binevenit,dar nu mi se pare deloc frumos sa fac pe cineva sa se simta oarecum obligat sa ia ceva copilului meu.Cat despre legarea trompelor nu am nici o idee, dar vroiam sa-ti spun ca eu am in familie o matusa cu 3 cezariene, e drept ca diferenta dintre a doua si a treia e de 7 ani.Tu stii ce e mai bine pt tine, dar vroiam sa subliniez faptul ca se pot naste si 3 copii prin ceza. Felicitari pt cele 35 de sapt
Mena scumpa ai grija de tine si incearca sa gandesti pozitiv,sa te gandesti la lucruri frumoase care te bucura.
Onutz daca esti draguta, trimite-mi si mie te rog parola de la mail. Multumesc! Pungi care se sigileaza am cumparat din Kaufland.
Ipopica concediu placut si sa te bucuri din plin de fiecare zi! Mie nu mi-a iesit buricul in relief, in zona din jurul lui e complet amortita! Sunt pe cale sa explodez ca un popcorn!
Angelique foarte frumos mesajul pt Vali!
Bubulina Felicitari pt vestile buuuuune! Si tu ai un voinic pe cinste! Sanatate multa! Ce frumos e spitalul pe care il descri, ma intreb oare noi cand ne vom civiliza??
Dannah exista o banda cu lipici de prins soricei, am avut noi la birou, si e foarte eficienta. Pui acolo niste seminte prajite si imediat cade infractorul in cursa. Multumim pt link-ul cu absorbantele!
douradoudou ce lume civilizata la tine acolo si ce conceptii diferite fata de la noi.
Macarie incearca sa consulti un stomatolog bun, pt ca exista acum si variante pt perioada sarcinii, nu e nevoie sa suferi!
Dragele mele va pup si va dosrec o zi minunata!
33+
"buburuzul"
dana0000 spune:
Macarie eu mi-am scos maseaua de minte in timpul sarcinii,e la 16 saptamani.Decat sa fac infectie mai bine suport o anestezie care e locala si cu o substanta sigura (nu imi amintesc acum numele exact dar dr mea ginecolog si dentistul mi-au zis acelasi lucru ca e substanta sigura).Plus ca ma durea toata gura si gingia de sus in intregime,deci eu zic ca am luat decizia cea mai buna sa o scot.Uitasem sa precizez ca aveam radiografie dinainte de sarcina,i-a fost usor sa lucreze.Nu m-a durut deloc,nici dupa nu am avut mari probleme...un pic am sangerat.
Bubu felicitari pt falcute,si cu asa putine kg luate esti o diva!
Almy tu pe unde esti?
Popi eu vreau sa nasc natural,ma duc la cursuri dar sa stii ca forma fizica nu e deloc buna...eu abia mai merg,am contractii BH la fiecare pas."Jumatatoiul" ma duce dim la o colega si vin cu masina,seara ma aduce ea,altfel adio serv si mai am de stat pana la 1nov.
Angi ce carucior ai luat?
Epopeasca ai dreptate ca toti au o conceptie ca cel mai bine e sa ai baiat,noi nu aveam preferinte dar oamenii mai in varsta sau diverse rude te felicita cand ai baiat de parca ai descoperit America.Nu am nici un merit,si fetita daca e noi iubim copilul si ne bucuram de el pentru ca e al nostru.Si pe mine ma scoate din minti treaba asta cu misoginismul.
Scriu de azi dim la mesajul asta,m-am intrerupt de 100ori ca e inchidere si am treaba la serv.Daca am uitat ceva,revin
A.C spune:
Buna,fetelor.Se pare ca la mine situatia se va schimba.M-a programat pe 29 oct.( Delia e tot intr-o zi de 29,dar iunie ) Doctorita mea pleaca pe 30 oct in Israel si se intoarce dupa 5-6 nov .Eu pe 29 oct voi avea 37 de sapt.implinite si deci voi fi in sapt.38...E bine,e rau? Ce ziceti ? Deja bataile inimii mele s-au accelerat si cea mica din burtica pare agitata.trebuie sa ma calmez si sa ma gandesc la ce e mai frumos,ca-mi voi tine minunea in brate mai curand...
Alina 33+ mami de Delia ( 6 ani)