Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *447*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Anaan, pana la 100 si inapoi? Wooow! Eu cred ca Gulioara e supradotat sau in orice caz foarte pasionat/inclinat spre cunoastere, va fi un elev de top!!
De Sophia mea mi-a zis cu mare entuziasm patroana ca danseaza excelent, au ceva curs de dans si pregatesc ceva dansuri cica Sophiiphi se misca cel mai bine, pe ritm, prinde toate schemele...cam asta a fost constanta ei de pe la 1 an, ca in rest...pasiunea pentru pictura i s-a stins rapid, de cantat o face rar si nu asa cu entuziasm...pe asta tre sa marsam noi acum, pe dansuri, dansatoare sexy are mama
Si Phi inumara doar pana la 10 dar de cele mai multe ori i se pare inutil sa-l spuna pe "7", i se pare mult prea asemanator cu "6" deci redundant:)))
Anaan, imi pare rau de Mitocania-Sa, nashpa ca ajung asa oameni in functii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Bianca- In antichitate am lucrat pentru S Romania. Raman la prerea de mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Hmmm, bine e la Deva! Noi n-am avut liber si nici nu ne-o felicitat nimeni de "ziua noastra", noroc cu voi!
Novus, ce ti-ai facut la par?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui andiaroro

Bianca- In antichitate am lucrat pentru S Romania. Raman la prerea de mai sus.

ana

alexandre (17.02.2006) si anastasia (14.03.2009)

Ok, retrag cele spune.

In antichitate? Tare. Birourile in pesteri si masa pe buturuga?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

ilinca, un gest romantic din partea sotului! La multi ani, cu fericire si bucurii

eu maine merg la o nunta. Crina e foarte incantata sa vada mireasa

week-end placut tuturor!
cica e ultimul cu soare si caldura asa ca profitati...de luni trecem la haine de toamna adevarata. asa am citit si eu acum pe net...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Hmmm, bine e la Deva! Noi n-am avut liber si nici nu ne-o felicitat nimeni de "ziua noastra", noroc cu voi!
Novus, ce ti-ai facut la par?

Daa, ce chestie, eu eram convinsa ca toate cadrele didactice sunt libere azi, deci la noi doar e domnie

La par nu mi-am facut nimic spectaculos, doar vopsitul de rutina si intinsul de dupa care ma incanta ff tare dar nu mi-l pot face singura din pacate ca e de munca si nu am rabdare

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Si sa nu uit : Ilinca & huzbandul

Sa fiti sanatosi , sa va iubiti si sa va dragaliti mereu

PS- noteaza-ti si tu in telefon data

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Monn, si Rares a invatat la fel ca Inji sa numere. In lift, de pe afisaj. Si pentru ca imi era teama ca va ramane la 6, am incpetu sa ne plimbam cu liftul. De ceva vreme, de vreo jumatate de an, cand se mai afla cineva in lift il intreaba politicos "domnul/doamna tu la ce etaj locuiezi" (asa zice el, cu acordul si potriveala sta tare prost) si daca locuieste vecinul mai sus de 6 apai e musai sa conducem vecinul pana in dreptul usii si noi sa ne continuam drumul spre etajul nostru. Noi locuim la 6.

Mergi la inceput

Astazi s-a petrecut ceva cu Rares. L-am luat de l agradi cu febra. Nu mare dar nici mica. Pana a ajuns acasa a avut 38,4. L-am doftoricit repede cu Panadol. Insa muci nu are, (are chiar nasul uscat), gatul bun, dinti nu ies, kk bun (adica normal), o usoara tuse "grea" cand l-am adus acasa. Acum a trecut.
Ce o fi fost? Oricum mai pe seara mai bag ii mai bag o doza de Panadol. Credeti ca strica o doza preventiva?
I-am dat si cu Tantum in gat desi nu era rosu, dar am zis sa fie poate nu vad eu.

Cei mai important e ca azi sora i-a scos afara la locul de joaca din curte imbracati...dezbracati. Adica, asa cum au stat in clasa. Plus ca sigur erau transpirati cand au iesit afara.
Sa mai spun ca locul de joaca e amplasat "la umbra"?

Mergi la inceput

Nici in Braila nu s-a invatat, de la gradinita pana la liceu. Insa noi suntem "speciali" si gradi si scoala au functionat.

Mergi la inceput