Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *447*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Novus, habar n-am ca ar fi ziua mea! Eu am fost la scoala, program normal. Probabil ca la Deva au cercurile pedagogice si de-aia nu a fost gradinita azi, ca altfel nu pot sa-mi explic.

Chato, oful meu mare in legatura cu orasul in care traiesc tocmai asta este: ca oferta de activitati extracurriculare pentru copii este destul de saraca ( sa nu zic foarte saraca), mai ales in ceea ce-i priveste pe copiii de varsta alor nostri. Stiu ca genul asta de activitati ar fi o solutie la problema mea. la fel, clase speciale nu sunt, de altfel nici nu stiu daca mi-as dori sa fie - deocamdata- in una.

IULIA va invinge CANCERUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

Novus, habar n-am ca ar fi ziua mea! Eu am fost la scoala, program normal. Probabil ca la Deva au cercurile pedagogice si de-aia nu a fost gradinita azi, ca altfel nu pot sa-mi explic.

Chato, oful meu mare in legatura cu orasul in care traiesc tocmai asta este: ca oferta de activitati extracurriculare pentru copii este destul de saraca ( sa nu zic foarte saraca), mai ales in ceea ce-i priveste pe copiii de varsta alor nostri. Stiu ca genul asta de activitati ar fi o solutie la problema mea. la fel, clase speciale nu sunt, de altfel nici nu stiu daca mi-as dori sa fie - deocamdata- in una.

uite oportunitate de business pentru PISIK:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ziua buna!

Noi am iesit din Ploiesti, suntem in drum spre Moeciu,mergem la botez la nepotel, Luc a fost tare cuminte tot drumul, nu-mi vine sa cred ce s-a cumintit in ultima vreme, e benefica gradinita.

Ina:La multi ani fericiti impreuna si distractie placuta!

Pisik: asa e perioada asta, dar o sa te obisnuiesti repede si sa vezi ce bine e, sa-ti faci singura program

Annan: un mare pentru Aneiul istet.

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui Bianca2503

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Salutare!

uite oportunitate de business pentru PISIK:)

Corect!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Eu sunt convinsa ca job-ul de la S nu e doar pentru glorie (din contra), daca e direct pentru ei.
Lucrul in ONG-uri (posturi clare) nu insemna numai praful de pe toba si activitati facute pentru suflet.

Altfel, sunt pana peste cap cu diverse prostii si abia am scapat de o megaraceala.

Eu sunt clar pentru activitatile "extra"( noi aveam luni-dans, miercuri-muzica si sambata-gimnastica). Copii acumuleaza in salturi, mai fac pauze apoi iar explodeaza, etc.
Anastasia e tare strangatoarte. E a doua oara cand imi vine acasa cu un obiect de imbracaminte in +. Ed cauta stapanul, nimeni nu il vrea si, daca ei ii place....Nu plange cand ducem inapoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi8 spune:

Uau! fetelor aveti copii genii. daca numara pana la 100, sau chiar 30 si mai numara si descrescator...(sunt copii de gimnaziu care nu stiu ce inseamna descrescator-si nu e gluma)atunci inseamna ca ghioceii nostri vor fi savanti.
Crina nu stie decat pana la 12 si se mai incurca uneori.pana la 6 e cel mai simplu pentru ca joaca aproape in fiecare zi cu tati jocuri cu zaruri si au maxim 6 puncte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06
Ana e fost mega incantata astazi, cand a descoperit ca e si Adela la transport. Au facut schimb de papusi (nani contra bebe) si au inceput sporovaiala. E o incantare microbuzul asta de pici, asa o energie imi da, ca incep ziua altfel

Da... a garduit Costin azi-noapte, asa ca azi am pasaportat-o dis-de-dimineata cu transportul... cred ca a vizitat amarata tot Bucurestiul, ca a plecat de-acasa la 7:15... nici varianta asta nu ma incanta prea tare...

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 20+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

RORO, nu te contrazic nici pe tine legat de S, insa nu incape grad de comparatie intru un job de voluntariat in Romania si unul in alta tara.

Apropo de inteligenta...ANAAN, chiar tare Andrei. Si Izia cu puzzle-urile ei.

Eu am alta parere legata de grupele mici, mijlocii, mari. MI-am mai expus-o, dar nu revin asupra ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Anaan, la Deva toate cadrele didactice au avut liber de ziua educatorului

Eu am terminat sedinta si o tulesc la aer, ca ma doare fundul de stat pe scaun

Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_

IULIA va invinge CANCERUL !!

http://iulia-elena.blogspot.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Helou.
Hai ca-s in urma rau si cu postatu' si cu cititu' asa ca o sa postez pe masura ce citesc, ca altfel uit tot pana termin topicul:)))
Ela, ma bucur pentru mutarea in casa noua si mai astept noutati si eventual poze!
Gazo, pe tine te-am vazut dand cate-o raita pe FB, mai hai si pe aici
Kea, eu nu stiu ce sfat sa-ti dau in legatura cu gestionarea conflictelor fratesti...as spune calm, caalm si rabdare...dar stiu ca teoria e usoara:))
Cuscra, vai, ce romantic, o evadare in 2 la Londra! Sa va fie de bine!
Si eu m-am trezit ieri cu huzband la scoala cu un trandafir rosu, dar habar n-aveam ce bai are...cica am avut (ieri) 4 ani de casnicie;)) Of, memoria mea, bat-o focu'!:)))

Mergi la inceput