Alaturi de IULIA! Ghiocei martie-aprilie2009 *447*
Raspunsuri - Pagina 18
Bianca2503 spune:
Buna dimineata,
Chatonel, sper sa ne putem vedea la tura asta de Romania. Daca ai nevoie de transport de la aeroport sa imi spui detaliile aterizarii.
Cica azi e ziua internationala a zambetului. Multe zile multe sarbatori.
novus spune:
Si ziua internationala a educatiei e tot azi
Mami lui www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
_
IULIA va invinge CANCERUL !!
http://iulia-elena.blogspot.ro/
Monnvas spune:
Prezent! CHATO
Noi suntem la grupa mica si mi se pare adecvata...
Cu cifrele: al meu le-a invatat in lift. Noi stam la 5, mama la 3, sormea la 6, mai sus de 6 nu sta nimeni, asa ca doar pana la 6 le stie
chatonel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Buna dimineata, Chatonel, sper sa ne putem vedea la tura asta de Romania. Daca ai nevoie de transport de la aeroport sa imi spui detaliile aterizarii. Cica azi e ziua internationala a zambetului. Multe zile multe sarbatori. |
cool, merci de propunere. Asa ne vedem in mod sigur :)))
Ajung duminica pe la ora 4 (16H00). Ar fi ok pt tine?
Bianca2503 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui chatonel
cool, merci de propunere. Asa ne vedem in mod sigur :))) Ajung duminica pe la ora 4 (16H00). Ar fi ok pt tine? Famille Dragoon, mami de Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Duminica 28 octombrie?
e bine. ca il duc pe Vladimir la mama in weekend, vin si te iau pe tine si te duc la mama ta in Berceni. Mama stand tot in Berceni (pe la Piata Resita). O sa se lege.
Am si scaun de copil in masina. Ne descurcam.
sa mai dai un PM, asa de reminder, atunci pe-aproape de sosire.
Pisik06 spune:
Neatza!
BIANCA, asta imi spun si eu, asta imi spun si cei din jur. Dar pur si simplu nu ma pot relaxa, sunt obisnuita in priza si nu ma simt bine altfel
FLORIC, receptionat, trimis. Pai in afara de faza cu ONG-ul eu intrunesc toate criteriile de acolo. Nu stiu cum e sa lucrezi intr-un ONG, desi pare minunat, am inteles ca nu e chiar o smecherie. Om vedea
GINA, incerc sa rezist si sa nu ma angajez, desi tentatia e mare. E f greu, abia acum am realizat, ne dorim libertate, timp, etc., dar habar nu avem ce sa facem cu ele. Pt ca de la 3 ani am fost luati de mana si dusi undeva, unde ne-au facut altii program. Si de atunci nu ne-am mai facut niciodata program singuri. Chit ca s-a numit gradinita, scoala, facultate, primul, al doilea, al n-lea job, asta s-a intamplat. Ne-au facut altii program. Si eu singura nu prea stiu ce sa fac si ma sperie treaba asta. Si exact asta facem si noi cu copiii nostri. Iertati-ma, am o dispozitie usor filozoafa, in van as zice, pt o ora asa matinala.
Pai daca e de zambit, sa zambim zic
Ana e fost mega incantata astazi, cand a descoperit ca e si Adela la transport. Au facut schimb de papusi (nani contra bebe) si au inceput sporovaiala. E o incantare microbuzul asta de pici, asa o energie imi da, ca incep ziua altfel
Bianca2503 spune:
Pai PISIKO, nu te mai scarpina ca olteanul.
Prea vezi in nuante de gri totul. Io zic ca e simplu:
- iti iei o saptamana liber
- ce stii sa faci mai bine? PR, faci un plan de bataie MAGIC (e usor sa vorbesc, dar stiu ca atat de greu sa faci ceva pentru tine. Si mie mi-a fost dificil cand a trebuie sa marchetez chestii ale mele. E ca vorba aia cu cizmaru care nu are pantofi si croitoru care umbla cu hainele rupte)
- te ocupi de floricele
- cazul in care ti se face o propunere pe care nu o poti refuza incepi sa te gandesti daca e cazul sa te incorporezi din nou
Ca o parere: cred ca jobul de Soros e pentru glorie ca bani nu o sa vezi. Sincer nu mai suntem la varsta la care sa facem voluntariat ca da bine la CV (Nu zic sa nnu ne implicam in actiuni de voluntariat, sa ajutam...dar asa pe langa, nu full time job)
M-am bagat in seama fara sa ma intrebi si in plus ti-am facut si program, ca tot ziceai tu de program.
chatonel spune:
Pisik, dupa saloanele de prezentare a florilor si societatilor (gen salonul cartii, cum facea bianca) te-ai uitat?
in rest sint complet de acord cu bianca