Realitate trista
Raspunsuri - Pagina 5
XIO spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ab5174
Xio, de cind un medic STAGIAR opereaza in Romania? In halul ala s-a ajuns? |
este vorba de un medic rezident, nu stagiar, iar raspunsul este 'dintotdeauna'.
Cu mentiunea ca la fel este si in America, si in Canada, si in Germania, si in Franta si peste tot.
Victoria, cat e salariul unui medic acolo?
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Victoria, cat e salariul unui medic acolo? |
Mult , mult mai mare de asta am ales sa emigram
La fel si cel de profesor.....ce rost are sa stai pe forum sa te vaiti cit de mic e salariul
Rufus spune:
Va rog sa nu mi-o luati in nume de rau...
(Xio)Care-i rostul subiectului asta?
Rufus, Tora si iadele
XIO spune:
E foarte simplu: atata timp cat salariile vor fi asa mici va exista plicul cu bani.Atata timp cat va exista plicul cu bani va exista scandal.
+plicul cu bani este dat de unii pacienti si apartinatori din cauza ca medicii au salariile atat de mici, si abia traiesc, asa ca hai sa le multumim cumva.
Cand toate astea vor disparea, lumea nu va mai discuta si nu se va mai vaita din cauza asta.
Ca in alte tari in care medicul are salariu mare, medicul e multumit si nu are nevoie de atentii, pacientul nu da nimic, ca stie ca medicul are.
==>ambele parti multumite
XIO spune:
Rufus, ce simpatic esti
Poti inchide subiectul sau na, cine e moderator il poate inchide, ca in naivitatea mea nu m-am gandit ca se va ajunge la astfel de discutii
ab5174 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui XIO Poti inchide subiectul sau na, cine e moderator il poate inchide, ca in naivitatea mea nu m-am gandit ca se va ajunge la astfel de discutii |
Xio, tu esti un medic cu suflet bun (asa am vazut eu ).....dar crede putini sint in Romania.
Pacat ca te pierde si pe tine.