Realitate trista

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Xio pana si in Grey's Anatomy a fost ilustrat cu succes fenomenul luatului de consumabile din spital cand Lexie si-a mobilat apartamentul cu tot soiul de chestii (de la plosca la cearceafuri sterile) si regreta ca tv-ul e prins in perete

Daca nu stiau sa existe asemenea "fenomene" si prin spitalele lor nu introduceau scenaristii varianta asta, sa fim seriosi.

Si din spitalele noastre se iau, poate nu ai intalnit tu, dar asta nu inseamna ca nu face nimeni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Toate medicamentele se iau de la farmacia spitalului pe condica, si sunt notate la fiecare pacient in foaia de observatie.

chiar ar fi interesant de vazut condica aia si de catre pacienti. cred ca am fi uimiti ce medicamente scumpe si eficiente am luat fara sa stim.
asa cum si la medicul de familie merge un pacient si e trecuta toata familia sau chiar decedati.
manarii se fac fara nicio jena.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ab5174 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Citat:
citat din mesajul lui ab5174

Citat:
Asa se intampla oricum in orice tara. ;)

Cum a fost Xio la toate spitalele din TOATE tarile, toate le stie ca un om mare
Xio, se fura pe capete din spitale, mie a vrut in vara sa imi vinda o asistenta "scutece" pentu mama (am mai scris). Sa nu imi spui ca are fabrica.

alea puteau sa fie ale altui pacient nu musai ale spitalului, eu am patit-o cu tata, am dus dimineata un pachet de scutece si seara nimeni nu stia nimic, ba m-a luat si o infirmiera la rost ca mi-am permis sa-l internez fara scutece

Nina,mami de,

Pungi de cite 30 parca ??????? M-a intrebat si cite vreau.
Eu nu cumpar furate , cumpar din magazin.

Mergi la inceput

A si am mai cunoscut o "doamna" care lucra la un orfelinat .....si a venit o data cu haine , jucari pentru nepotul meu ......o intrebam de unde? De la servici normal
I-am multumit frumos si i sa le pastreze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmencat spune:

Citat:

Pt orice biopsie si altele se face internare pt ca trebuie sa se scrie in protocolul operator, se folosesc materiale pt asta, asa ca se interneaza. Nu toate sectiile au internare de zi ca sa se faca 'ambulator'.

Internarile aduc bani la spital, bani fara care spitalul ar dispare.

Carmen, nu mai confunda medicii cu statul.Statul nu are bani sa doteze spitalele, nu medicii sunt de vina ca nu exista spirt, leucoplast, medicamente si altele.
Retetele care se dau de la spital pt pacientii din spital nu se dau pe o bucata de hartie ca sa nu iti poti recupera banii, tu chiar esti atat de naiva incat sa crezi ca statul da inapoi banii daca ai chitantele
Pai asta ar insemna se dea inapoi banii la efectiv FIECARE pacient care se interneaza, ca fiecare trebuie sa isi cumpere macar ceva ce in spital trebuie sa existe dar nu exista.
Medicul nu castiga nimic daca nu iti da reteta.

**Fur is for petting***

http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

XIO, unde din tot ce am scris eu apare ca invinovatesc medicii pentru lipsa de dotari? Arata-mi si mie, negru pe alb.

Daca ii invinovatesc pentru ceva atunci ii invinovatesc ca nu mi-au dat retete pentru medicamentele pe care le-am cumparat. E treaba mea daca solicit banii inapoi sau nu.
Ma deranjeaza teribil aranjatul lucrurilor astora asa. Du-te tu cu un colt de hartie la farmacia de vis-a-vis ca stiu aia despre ce e vorba si iti dau antibioticele si alte alea care ar trebui musai date pe reteta in baza coltului meu de hartie.
Pai unde mai sunt regulile aici? Se dau sau nu se dau antibioticele pe reteta? Si nu imi spune ca mi-a dat pentru 2 zile si ca au voie sa faca asta, pentru ca am luat pentru 10 zile!
Da, am vazut si eu catastiful ala in care ii scriau ce medicamente trebuie sa ii administreze. Am scris corect: care TREBUIE sa ii fie administrate, nu care ii si SUNT administrate. Pentru ca ele nu exista in fapt.
Ma mai deranjeaza ca desi toata lumea stia ca va muri nu s-a sfiit nimeni sa imi ceara si sa imi incaseze spaga.
Ma deranjeaza si ma scarbeste ca si cu el mort se reped ca ulii unii.
Exemplu, vine infirmiera care raspundea de el, la care tot dadusem si ne spune ca l-a spalat. Bun. Ii mai dam ceva pentru osteneala 50 de lei, ca asa se da (si da, stiti foarte bine ca exista o liste de tarife transmisa oral). Pleaca dumneaei, noi inca stam pe hol sa asteptam medicul sa ne spuna ce formalitati avem de facut, vine alta pe care nu o mai vazusem pana atunci care incepe si ne poveste cu lux de amanunte care e treaba cu spalatul de dupa si daca tot nu ne simteam ne si intreaba, ca ei nu ii dam nimic?? Ca a ajuntat si ea la spalat.
Dupa ce ca si asa esti amarat si vai de capul tau, plin de suferinta, golit de bani, nu au nici macar o minima consideratie sa te lase in pace cu durerea ta si ce mai au de facut sa faca fara sa iti pretinda toti la toate colturile.

Nu stiu ce faci tu XIO, nu stiu ce fac alti medici. Nu am generalizat. Am povestit ce ni s-a intamplat noua acum 2 saptamani.
Nu generalizez, nu declar ca TOTI medici sunt la fel. De altfel una din cele mai bune prietene ale mele este medic si este un om minunat.
Nu stiu de ce esti tu atat de agresiva. Daca ar fi sa fac o paralela cu cainii, tu ai genul de agresivitate din frica. Musti inainte sa iti faca cineva ceva. Preventiv. Numai ca musti aiurea, fara discernamant. Si dupa aia te mai miri de reactia oamenilor.

Nu te ingrijora de ceea ce gandesc oamenii, nu li se intampla prea des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Xio, se fura pe capete din spitale, mie a vrut in vara sa imi vinda o asistenta "scutece" pentu mama (am mai scris). Sa nu imi spui ca are fabrica.

alea puteau sa fie ale altui pacient nu musai ale spitalului, eu am patit-o cu tata, am dus dimineata un pachet de scutece si seara nimeni nu stia nimic, ba m-a luat si o infirmiera la rost ca mi-am permis sa-l internez fara scutece

Nina,mami de,

Conform teoriei lui Xio, le-a cumparat asistenta si ti le vinde in salon, sa te scuteasca de un drum la farmacie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Pungi de cite 30 parca ??????? M-a intrebat si cite vreau.
Eu nu cumpar furate , cumpar din magazin.

da, exact asa am dus, un pachet de 30, o idioata (eu), am zis sa ajunga si au ajuns, dar nu pentru tata... cine stie ce rezerva avea la dulapul persona cea care a pus "ghiara"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Vai, il stiu pe doctorul care a scris articolul, mi s-a parut foarte de omenie si profesionist acum...multi ani cand am fost cu tatal meu acolo, la spitalul CFR.
Eu poate sunt mai norocoasa, in viata mea cat am avut de umblat pe la doctori (cu ambii parinti bolnavi ani de zile, si pe randsi de-odata; si de vreo 3 ori la Urgente cu fiica-mea) am dat de medici omenosi, cu exceptia a doua nesimtite spagare. Dar asistentele, infirmierele, liftierele...auuuuuuuuu, cu cat cobora mai jos "functia" cu atat erau mai inraite, dictatoriale, spurcate, efectiv fara simtire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Citat:
Citat:
Citat:

Iar cel care le-a dat altui pacient sigur a tras un oftat spunandu-i ca-s cumparate din banii lui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Victoria_mami

Citat:

Citat:

Citat:

Nina,mami de,

Conform teoriei lui Xio, le-a cumparat asistenta si ti le vinde in salon, sa te scuteasca de un drum la farmacie.

Victoria, Mami Nadia si Daddy au invins Leucemia!

VICTORIA

Noi nu eram in spital , eram acasa si mi-a dat telefon sa ma intrebe daca nu vreau sa cumpar

Mergi la inceput