Care este suma minima pe care o economisiti ?(2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Letitia, de acord cu tine la masina, mobila "serioasa", mai ales daca e vorba de dobanda 0 sau mica tare, si lucruri intr-adevar necesare. Eu ma refeream la produse gen haine de firma pe store card (stii si tu cat de mari sunt dobanzile la cardurile emise de magazin), telefon mobil nou cand inca nu l-au achitat pe ala vechiul (o gramada isi iau iphone4 dar inca platesc ratele la iphone3!), vacanta pe nu stiu unde luata pe credit card cu dobanda mare, schimbat TV ca doar pe ala vechi il au de 3 ani, nu mai cadreaza, si acum vor TV 3d asa ca mai fac niste rate si la Tesco pentru asta (tot cu dobanda consistenta)

Dark Bendis
& The Goblin Prince (31.12.2008)

"I dream of wolves. With them I run."
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Off topic!

Citat:
ela: Prima mea masina a costat 500 de dolari Dacia 1300 din 1980.
Aveam 20 de ani si eram tare mandra de mine

Scuza-ma ela, daca in 1980 aveai 20 de ani, reiese ca ai acum 52 de ani si te pregatesti sa nasti! Wow! Sau imi scapa mie ceva?

Hai mey... stiu ca sunt batrana si nebuna dar chiar asa...
Dacia era din 1980. Are dreptate Ab.

Am ales sa platesc facturile in loc sa pun banii in cont
asta e...constiinta nu si nu...
nu pot sa platesc direct cu cardul toate facturile asa ca trebuia oricum sa scot sapt viitoare pt ele. Mai imi luau astia si comision la ridicare...

& +35

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
DarkBendis: Letitia, de acord cu tine la masina, mobila "serioasa", mai ales daca e vorba de dobanda 0 sau mica tare, si lucruri intr-adevar necesare. Eu ma refeream la produse gen haine de firma pe store card (stii si tu cat de mari sunt dobanzile la cardurile emise de magazin), telefon mobil nou cand inca nu l-au achitat pe ala vechiul (o gramada isi iau iphone4 dar inca platesc ratele la iphone3!), vacanta pe nu stiu unde luata pe credit card cu dobanda mare, schimbat TV ca doar pe ala vechi il au de 3 ani, nu mai cadreaza, si acum vor TV 3d asa ca mai fac niste rate si la Tesco pentru asta (tot cu dobanda consistenta)

Nuuuu, nu datorii pe carti de credit, boala curata, moarte sigura. Dobinzile sint de groaza la carti de credit. Vacanta deja mi-am antamat-o, am platit 250 avans, mai platesc vreo 280 prin noiembrie si in aprilie platesc restul, sau pot sa o fac treptat pina in aprilie si iarasi e fara dobinda, deci convenabil.

Citat:
ela: Hai mey... stiu ca sunt batrana si nebuna dar chiar asa...
Dacia era din 1980. Are dreptate Ab.

Ela, durere faza cu Dacia din 1980. Citi ani avea Dacia cind ai cumparat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Vreo 20 de anisori avea si ea dar era cazuta rau. Dar cine se pricepea...
Am luat pe 6 ian permisul si pe 12 ian eram in targ sa-mi cumpar masina...
Nici urmatoarea nu era vreo tinerica... dar m-am invatat minte si pe la targ nu am mai trecut de atunci.

& +35

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Asa este si in Australia cu pensia. Mi se pare cel mai corect. Daca mori inainte sa iesi la pensie familia primeste banii pe care i-ai strans, nu se pierd pur si simplu. Iti da si posibilitatea sa pui mai multi bani deoparte, fiecare cum isi asterne asa doarme.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

La noi, daca mori inainte de a te pensiona, cred ca e o fericire pt guvernanti, s-au scos de un om in plus de la plata pensiei
Daca ai si apucat sa cotizezi muuuulti ani, cu atat ma bine!
Oricum, eu personal, in sistemul asta, nu cred ca mai apuc perioada de pensie, cred ca ma "duc" mult inainte, mai ales ca varsta de persionare va tot creste (ma rog, aici depinde de sanatatea omului, cat poate duce)

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

www.andreeaioana.ro/displayimage.php?album=31&pos=37" target="_blank">Ele doua

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput