Buburuze de mart-apr2013(6)!
Raspunsuri - Pagina 7
EVA_1521 spune:
Fetelor
am citit cu sufletul la gura de emotie ce ati mai facut si ma rog pentru voi toate sa fie totul bine cu bebeii nostri si cu noi![]()
Azi am fost si eu la o noua eco morfologica pt. ca am o sarcina gemelara cu un bebe mai mic si am vrut sa vad cum evolueaza....Bebeii mei sunt ok...Bebe mai mic a recuperat , acum e o diferenta de 3 zile intre ei... Toate masuratorile bine ....si cu ocazia asta am aflat ca amandoi sunt BAIETI
....Eu visam rochite si papusi ....hahahi....oricum sunt happy ...ma obisnuiesc cu ideea incet-incet....
In rest maine merg la hematolog pt.ca fac Clexane de 0,4 si valoarea D-dimerilor continua sa creasca...probabil ca trebuie sa-mi mareasca doza. Am facut si Anti FXa ....astept rezultatul ....
Va pup pe toate cu drag si va doresc tot binele din lume![]()

14+ gemeni
Clexane 0,4 , Aspenter, Lutinus, Femibion 2
cos_minutza spune:
Nicole la mine a functionat de pe o zi pe alta cartoful,il recomand cu incredere.Insanatosire grabnica
Fetelor capul sus,totul va fi bine,MUSAI sa fie bine

Cosmi
12+ deocamdata 
![]()
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
cos_minutza spune:
Eva felicitari pt vestile bune si pt cuculete
Cosmi
12+ deocamdata 
![]()
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
EVA_1521 spune:
Hahahi
Cos_mitutza
felicitari si tie pentru putzica
...am vazut caruciorul tau albastru![]()
14+ gemeni
Clexane 0,4 , Aspenter, Lutinus, Femibion 2
tudoralexa13 spune:
Eva, Cos felicitari pentru putzulici
Sa va traiasca si sa fiti sanatosi.
Va multumesc pentru sustinere, am avut 48 de ore de cosmar si m-ati ajutat enorm
Am refacut aseara ecografia si suntem bine.
Culmea , TN a iesit mai mare la amandoi dar valoarea bagata intr-un sistem de calcul autorizat (cel de la Londra) impreuna cu multe alte valori care inainte nici nu au fost bagate in seama la primul DT riscul a scazut cu peste 10 ori.
Concluzia este ca in clipa de fata riscul de Sindrom Down la bebelica in discutie este de 1:3281 fata de 1:242.
Mi s-a recomandat amniocenteza la 18 saptamani numai daca vreau sa o fac pentru linistea mea nu pentru ca este obligatorie cum mi s-a spus pana acum.
Ii multumesc lui Dumnezeu ca a fost alaturi de noi si il rog sa ne ajute si de acum inainte.
O sa iau maine rezultatele de la sange dar nu o sa schimbe f mult situatia.
Am recoltat la 13 saptamani si 1 zi iar hormonii sunt mai diminuati acum, de aceea se recolteaza intre 9-11 saptamani ca sa fie concentratia cea mai mare.
O zi frumoasa va doresc
Pup toate doamnele fara exceptie
13+
mara-i spune:
Buna dimineata fetele!
Cosmi, Eva , felicitari pentru baieteiiiiii
Tudoralexa , ma bucur tare ca ai venit cu vesti bune
de Robert Andrei(18.05.2009) si
15+
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)
mara-i spune:
Nu am putut sa ma abtin si pana la urma am schimbat culoarea la carucior![]()
de Robert Andrei(18.05.2009) si
15+
Invata sa-ti scrii durerile pe nisip si bucuriile pe stanca( Sf.Augustin)
aruam spune:
Buna dimineata fetele,
Ma bucur ca aud si vesti bune ca in ultimele zile a cam fost mare agitatie.
Eva, Cosmi felicitari pt baietei! Sa creasca mari si sanatosi.
Tudoralexa, Emilia ma bucur pt vestile bune o sa fie bine.
Noi trebuia sa mergem maine la eco dar dr e plecata pt cateva zile o sa mergem luni sau marti ,parca nu mai am rabdare.
PCOS , 4 IA nereusite , MTHFR C677T homozigot PAI 675 heterozigot 4G/5G trat Elevit 1/zi, Magne B6 1/zi ,acid folic 5mg /zi, Arefam 200mg /2 zi
FIV1 la Giulesti nereusit
insarcinata natural in a 2-a luna dupa FIV
17+ 
Multumesc Doamne 
tusferi spune:
Tudoralexa, ce ma bucur ca totul este bine!
Super! Unde ti-ai facut ieri DT-ul?
Eva, felicitari pentru baietei
Pup fetele! 
Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot
piscotel2011 spune:
Neata!
Eva - feliciatri ptr cuculeti:D
Tudoralexa - ma bucur ca te-ai mai linistit! Totul o sa fie bine!
Si io cu o durere in gat si niste muci, ma tratez cu mere acre deocamdata...deseara o sa bag un ceai cu multa lamaie si miere.
Pupici la burtici!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011) si
13+