Strugurasi de sept-oct 2011 *70* LMA !!!!
Raspunsuri - Pagina 7
LenaC spune:
La multi ani Noa!!!
Sanatate ELa! Sei nu aveti spital privat?
Creola, ma crezi k nu mai tin minte ce am itnrebat :)))
Oana, mersic
bujo spune:
Cum zic fetele, poti incerca antiseptice gen Urinal, Uricol. Cum ati depistat infectia? Stiu ca a fost cam bolnavioara, insa cum ai recoltat urina? Te intreb pt ca atunci cand descoperisem asa-zisa rana a lui Cate de la perineu i-am recoltat pt urocultura cu punguta speciala si s-a contaminat proba de 2 ori. Abia cand am recoltat direct in recipient a iesit sterila. M-au sunat de la laborator sa ma intrebe cum am recoltat pt ca li se parea dubios sa fie infectie fara alte simptome. Daca erau altii mai nepasatori imi dadeau rezultatul pur si simplu si tratam copilul cu antibiotice fara sa aiba ceva.
racheel spune:
Buna fetelor
Sei, multa sanatate Elei
Dupa ce ti-ai dat seama ca are infectie urinara?
Vreau sa-i fac si eu analize Anastasiei si urina si de sange.Dar nu stiu daca sta ea cu punguta aceea ca sa faca pipi.Vad eu cum o pacalesc.
Jade, am obeservat ca ei racesc dupa un anisor.Multa sanatate lui T Si noi am avut cand mucisori, cand tusea cand rosu in gat dar fara febra.
La Multi Ani, Noa!
Sa cresti mare si sanatoasa!
Ieri dimineata Anastasia se uita la mine(eu dormeam)si imi zicea TATA.Offfff, offf am incercat eu sa-i explica ca sunt mama si nimic.Numai tata striga dupa mine.
Azi ii ne uitam pe o carte cu imagini si ea a pus degetelul pe o imagine cu o fetita care dormea si ii zic...da mama este fetita doarme, si ea a pus capul jos si a inchis ochii.
ancaroro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui JadeJador rach , T ii spune lui taica su numai mama uneori si mami :)) _ de T 1+ Deci, si F. tot mama ii zice la taica-su, ft rar tata |
JadeJador spune:
rach , acum se simte bine , problema este cu mancarea
lapte ii dau fara lactoza , il bea , dar putin cantitativ si numai seara/noaptea prin somn
anca , T nu i a zis niciodata tata
racheel spune:
Si ce zic tatii?Nu se supara deloc?
Eu ii zic ei hai la mama, sa te spele mama, hai cu mama sa mananci dar degeaba.I se pare mai usor T decat M.
racheel spune:
citat din mesajul lui JadeJador rach , acum se simte bine , problema este cu mancarea lapte ii dau fara lactoza , il bea , dar putin cantitativ si numai seara/noaptea prin somn anca , T nu i a zis niciodata tata _ de T 1+ |
Dupa ce o sa-i treaca de tot starea se rau o sa manance el.Si noi am stat 5 zile nemancate cand am avut rosu in gat.De fapt a stat numai la tzitzi.
JadeJador spune:
citat din mesajul lui racheel Si ce zic tatii?Nu se supara deloc? Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011) |
ba se cam oftica :D