Strugurasi de sept-oct 2011 *70* LMA !!!!
Raspunsuri - Pagina 17
raluca050 spune:
Neata.
Of ce de strugurasi bolnaviori, o fi vreo epidemie.....
Pupici la toti sa se faca bine.
Camady condoleante. Si noi trecem printr-o perioada grea cu o matusa de care avem noi grija, e internata in spital si nu e prea bine.
Cu odihna.... nu-mi fac sperante ca vine week-endul pentru ca ma asteapta curatenie, spalat, calcat, mancare bebe, mancare sot.....
Mai fetelor eu sunt tare trista ca nu mai reusesc sa tin in frau curatenia si toate prin casa mai ales de cand am inceput si munca si cand vad ca ma "depasesc" ma apuca nebunia.
Pupici la toate.
mami de Eduard
klau_ditza spune:
RALUCA eu am ramas surprinsa de energia pe care o am de cand am inceput munca. Cand eram acasa nu reuseam sa fac prea multe. De ex ieri dupa munca am plimbat copilu' am schimbat perdele in balcon si dormitor, am facut papa la copil, am spalat, plus ordine in casa. Am fost si eu surprinsa cate lucruri am facut dupa 8 ore de munca.
Multa sanatate matusii!
raluca050 spune:
Klau esti o supermamica .
Eu dupa n treziri noaptea , plecat la munca la 6:30 dimineata si venit la 6 seara abia ma mai tin pe picioare, nu mai am energie mai deloc, imi adun toate fortele sa ma joc cu Edi, sa-i fac papa de seara, sa-l mai scot la aer.... de restul nu mai ramane timp. Dupa ce-l culc ma ocup si de mine. Ca sa fac ceva cu el e aproape imposibil pentru ca se tine de picioarele mele ( nu ma vede si el toata ziua), vrea sa-i dau atentie si nu sta singur o clipa.
mami de Eduard
seidana spune:
neatza..
Sanatate multa puiutilor..
Lena cum e Maya?
Ooka.. ZOe e mai Bine>
Ala... Noura? a mai facut febra?
MARYYan.. cum sunteti?
Andreea ma bucur ca sunteti ok... saracii oameni
Klau.. eu am stat 2 zile acasa si am fst mai obosita decat dupa servici.. insa si casa e mai dezordonata..
Bujo.. sta ca puiu de cangur in marsupiu.. orice ar fi calare pe mine sta , azi am revenit la munca... s-a plans putin...
Saraca micuta mea , se uita in ochi mei si ma implora din priviri cand ii dau antibioticul.. ieri mi-au dat lacrimile, insa ca si Bujo si JADE, prefer sa fiu scorpie decat sa o vad cu perfuzii...
klau_ditza spune:
RALUCA daca vii la 18.30 acasa te inteleg. Eu la 16.30 sunt acasa.
SEI, la tine ce sa mai zic? Cu Elena bolnavioara chiar nu aveai ce face. Ma bucur ca sunteti mai bine.
bujo spune:
Sei la primele imbolnaviri ale lui Filip ,el plangea cat putea iar tati se rastea la mine ca de ce insist cu scosul mucilor sau il fortez sa ia medicamentul, nu vad cat plange? Ma simteam si mai nasol. Intre timp a inteles si el ca nu era de gluma si ca faceam spre binele copilului. Acum sunt mai detasata, raman ferma dar vorbesc calm cu ei, ii mangai mult si eventual le si cant. Tot plang dar macar stiu ca mami e langa ei. Cand am fost cu Cate in spital a fost cumplit s-o pregatesc de operatie, insa m-am tinut tare, mi-am pastrat vocea calma si zambetul pe buze ca sa stie copila ca mami e langa ea. Au vrut sa ma scoata din sala cand i-au montat perfuzia si i-au luat sange, am refuzat, am spus ca nu plec de langa copil. Sunt mamici care nu rezista si ies din sala pt ca le apuca plansul sau li se face rau. Pentru mine nu e o optiune, copilul trebuie sa ma simta puternica pt ca se bazeaza pe mine. Dupa ce am lasat fata in sala de operatie si au adormit-o, mi-am permis si eu sa plang ca sa ma descarc si sa revin cu zambetul pe buze cand se trezeste.
seidana spune:
Bujo.. mi-au dat lacrimile la mesajul tau si m-am regasit pe alocuri. adica si eu cand ii scoteam mucisorii tipa sotul sa o las.. la antibiotic, miercuri a plans pana s-a invinetit, (miercuri i-i l-a dat mama) si mama tremura langa ea, si plangea ca ea nu o poate vedea cum s chinuie.. am ridicat copilul in fund, am inceput sa ii explic mamei ca nu o poate vedea cum se chinuie, insa mai bine nu o vede si o chinuie dr cu perfuzii? am luat eu antibioticul si printre lacrimi i-i l-am dat... de atunci i-l dat numai eu , si in timp ce ii dau antibioticul si ea plange, ii spun mereu ca o iubesc, ca mami nu vrea sa o faca sa planga insa trebuie sa se faca bine, si sa nu mai fie bolnavioara.. si dn astea, o mai si up pe frunte.. si nu imi dezlipesc decat pt 2 sec cat ii ag siringa in gura ochii de pe privirea ei...
Pana la urma trebuie sa fi tari, ca barbatii nostri sunt kkciosi ,
seidana spune:
Raluca.. eu sunt atat de relaxata... si ce daca nu e ordine in casA? si ce daca e praf? facem curat in weeknd, spal adun.. mai important e sa fiu relaxata si sa-mi tin puiu in brate
JadeJador spune:
buna !
sanatate multa copilasilor bolnaviori ! of of :(
camady condoleante
oana , rach merci pt reteta
ce simplu era , deci va dati seama ce Master Chef sunt la bucatarie :))
seidana ma bucur mult ca Ela e mai bine
ce a fost mai greu a trecut
fetelor , copiii vostri cum au caputul ? cand ii mangaiati pe cap simti denivelari sau 'cucuie' ? (nu stiu altfel cum sa descriu)
si inca ceva ... ai vostri cad mult ? ca al meu m a speriat cat cade si se loveste , da cu capul de toate alea si am impresia ca e plin de cucuie :(
pliz , raspundeti mi
camady spune:
jade, Eva are un cucui in frunte de toata frumusetea.Ieri a cazut cu fata in jos.Eu n-am covoare si cred ca ea aluneca pe parchet, chiar daca are sosete antiderapante. Pana acum are 2 cazaturi majore cu cucuie (exact in acelasi loc ).In rest, mai cade in fundulet.