Strugurasi de sept-oct 2011 *70* LMA !!!!

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Mama, rach..chiar ca papa bine anastasia. a mea mananca 6 biscuiti in 2 sapt si un castronel de ciorba intreg intr o saptamana.. azi dimineata abia a reusit sa manance un mar din care a lasat cam o lingurita. acum a mancat maxim 3 linguri de carnita+legume si putina zeama.cred ca a mea tot datorita titei creste. doamne ajuta sa mai fie!:)

Jade, incepe cu supite de carne sau galuste, orez cu legume iaurt gol, fructe facute compot sau la cuptor.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

al meu mananca 6 biscuiti in 6 zile
ce fel de biscuiti sunt , cat de mari ? ca nici eu nu mananc 6 biscuiti odata
rach , ciorbita si tocanita pe care le papa Anastasia sunt din meniul vostru ? sau ii gatesti separat ?
as vrea sa i introduc si eu cina , cu ceva mai consistent si zici ca s proasta , nu stiu ce sa i dau

merci fetelor pt sugestiile de papa pt T

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Jade ... avem 8 dintisori,un inceput de maseluta si se chinie cealalta maseluta si caninii

Noi dormim toata noaptea de la 2 luni...de aceea sunt mirata de trezirile lui ... dar mai ales k plange ...sigur are ceva disconfort!

In legatura cu diaree noi am primit de la spitalul de copii un fel de regim:
-orez
-morcov fiert
-cartof copt
-banana (fara puncte negre)
-sticksuri
-paine prajita
-lapte HN(fara lactoza)

Pusi

Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Biscuitii sunt petit.Si cum fructele sunt zemoase si isi lasa suc pun biscuiti ca sa devina mai consistent.ea asa papa.Mai lasa si ea cate odata doua, trei lingurite.

Jade i le fac separat de cele mai multe ori.De ex. saptamana asta pentru noi am facut varza si ei i-am facut ciorba de peste.Daca fac pentru noi ciorba de pasare ii dau si ei.

Tocanitelle i le fac tot separat pt ca noi nu luam cina.
i le dau doua zile pentru ca nu mai am timp sa le fac zilnic, si sunt fara carne.

Prima data i-am dat iaurtul cu cereale seara si tocanita la 17.I le-am schimbat pentru ca mergem afara la 18 si ne intoaecem la 20, este mai obosita si mananca si mai mult.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Jade ... avem 8 dintisori,un inceput de maseluta si se chinie cealalta maseluta si caninii

pai de asta se trezeste si este plangacios ... parerea mea

Mergi la inceput

rach , da mi si mie pliz reteta cum ii faci tocanita
asa mura n gura :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Mammma Rach c papa Anastasia.. Elena nu mananca un biscuite pe zi... acum nu se pune ca nu mnanca mai nimk insa inainte manca
-maxim o banana sau un mar cu 1/2 biscuite dimineata
-la amiaz manca bine ciorbita sau tocanita sau orez sau cartof. cam 1/castronel de avent supa, sau cam 150 gr orez/cartof/tocanita
-seara rar ajungea sa pape un iaurt de 150 , sau papa binisor grisut sau 1/2 felie paine cu unt

intre mese fructe, sau pufuleti, sau mai nou piscoturi sau biscuite digestiv

Azi e mai bine, insa eu tot acasa nu se dezlipeste de mine, nu a mai facut febra , a acceptat ceva de papa, nu mai are diaree(ieri avea), si e mai vesela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns athosik spune:

Super SEI ... sa va faceti bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui athosik

Super SEI ... sa va faceti bine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Jade, eu as face asa tocanita: o ceapa potrivita la fiert, dupa ce incepe sa fiarba adugat morcov si ardei. lasat sa fiarba bine cele 3 si pus cartofel. dupa ce e totul fiert se pune suc de rosii/rosie cruda/bulion si marar + patrunjel. daca crezi ca ii place poti pune si dovlecel. eu i as mai adauga , dupa mintea mea si hrisca sau naut hidratat. si un praf de sare. voi daca aveti probleme de burtica sariti peste hrisca/naut.

Oana, mami de Eca 18.09.2011

Doamne, ai grija de noi!

Mergi la inceput