Strugurasi de sept-oct 2011 *70* LMA !!!!
Raspunsuri - Pagina 15
oanaiasi spune:
Mama, rach..chiar ca papa bine anastasia. a mea mananca 6 biscuiti in 2 sapt si un castronel de ciorba intreg intr o saptamana.. azi dimineata abia a reusit sa manance un mar din care a lasat cam o lingurita. acum a mancat maxim 3 linguri de carnita+legume si putina zeama.cred ca a mea tot datorita titei creste. doamne ajuta sa mai fie!:)
Jade, incepe cu supite de carne sau galuste, orez cu legume iaurt gol, fructe facute compot sau la cuptor.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!
JadeJador spune:
al meu mananca 6 biscuiti in 6 zile
ce fel de biscuiti sunt , cat de mari ? ca nici eu nu mananc 6 biscuiti odata
rach , ciorbita si tocanita pe care le papa Anastasia sunt din meniul vostru ? sau ii gatesti separat ?
as vrea sa i introduc si eu cina , cu ceva mai consistent si zici ca s proasta , nu stiu ce sa i dau
merci fetelor pt sugestiile de papa pt T
athosik spune:
Jade ... avem 8 dintisori,un inceput de maseluta si se chinie cealalta maseluta si caninii
Noi dormim toata noaptea de la 2 luni...de aceea sunt mirata de trezirile lui ... dar mai ales k plange ...sigur are ceva disconfort!
In legatura cu diaree noi am primit de la spitalul de copii un fel de regim:
-orez
-morcov fiert
-cartof copt
-banana (fara puncte negre)
-sticksuri
-paine prajita
-lapte HN(fara lactoza)
Pusi
Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!
racheel spune:
Biscuitii sunt petit.Si cum fructele sunt zemoase si isi lasa suc pun biscuiti ca sa devina mai consistent.ea asa papa.Mai lasa si ea cate odata doua, trei lingurite.
Jade i le fac separat de cele mai multe ori.De ex. saptamana asta pentru noi am facut varza si ei i-am facut ciorba de peste.Daca fac pentru noi ciorba de pasare ii dau si ei.
Tocanitelle i le fac tot separat pt ca noi nu luam cina.
i le dau doua zile pentru ca nu mai am timp sa le fac zilnic, si sunt fara carne.
Prima data i-am dat iaurtul cu cereale seara si tocanita la 17.I le-am schimbat pentru ca mergem afara la 18 si ne intoaecem la 20, este mai obosita si mananca si mai mult.
JadeJador spune:
Citat: |
citat din mesajul lui athosik Jade ... avem 8 dintisori,un inceput de maseluta si se chinie cealalta maseluta si caninii Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011) Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!! |
pai de asta se trezeste si este plangacios ... parerea mea
seidana spune:
Mammma Rach c papa Anastasia.. Elena nu mananca un biscuite pe zi... acum nu se pune ca nu mnanca mai nimk insa inainte manca
-maxim o banana sau un mar cu 1/2 biscuite dimineata
-la amiaz manca bine ciorbita sau tocanita sau orez sau cartof. cam 1/castronel de avent supa, sau cam 150 gr orez/cartof/tocanita
-seara rar ajungea sa pape un iaurt de 150 , sau papa binisor grisut sau 1/2 felie paine cu unt
intre mese fructe, sau pufuleti, sau mai nou piscoturi sau biscuite digestiv
Azi e mai bine, insa eu tot acasa nu se dezlipeste de mine, nu a mai facut febra , a acceptat ceva de papa, nu mai are diaree(ieri avea), si e mai vesela...
athosik spune:
Super SEI ... sa va faceti bine!!!!
Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011)
Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!!
seidana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui athosik Super SEI ... sa va faceti bine!!!! Mamica fericita de BB ROBERT-MIHAI (25.08.2011) Dumnezeu sa ne ajute sacrestem mari si sanatosil!!! |
oanaiasi spune:
Jade, eu as face asa tocanita: o ceapa potrivita la fiert, dupa ce incepe sa fiarba adugat morcov si ardei. lasat sa fiarba bine cele 3 si pus cartofel. dupa ce e totul fiert se pune suc de rosii/rosie cruda/bulion si marar + patrunjel. daca crezi ca ii place poti pune si dovlecel. eu i as mai adauga , dupa mintea mea si hrisca sau naut hidratat. si un praf de sare. voi daca aveti probleme de burtica sariti peste hrisca/naut.
Oana, mami de Eca 18.09.2011
Doamne, ai grija de noi!