Strengari de Martie - Aprilie 2012 - 20
Raspunsuri - Pagina 15
J.D. spune:
http://canigivemybaby.com/orange-juice
Si eu dorm cu Euan in pat, dar el e la margine si patul lui lipit de al meu ca sa nu cada. e mult mai usor asa. Insa de cateva zile e intr/o pasa proasta si se trezeste foarte des. m/a cam capiat. sper sa.i iasa dintii mai repede.
dara76 spune:
Dana, multu de link cu jucariile, foarte util!
Happy, numai ganduri bune!!!
Gabriela, citrice hat incolo, insa la urina dupa ce m-am enervat cu 2 pungi, am stat la panda cu recipient steril pt. urina, de la farmacie, borcanel de plastic, am spalat bine pasa cu apa si sapun inainte, si am dat si putin cu rivanol pe labii inainte (sters cu vata), am pus-o pe masa de schimbat si i-am dat si nitica apa cu bibe sau am dat cu feonul de la distanta la pasa, sa-i vina sa faca pipi si am reusit de 2 ori sa recoltez asa, o data pt. sumar de urina si o data pt urocultura, ca nu vor sa faca din acelasi borcan ambele analize.
Intre timp mi-am luat Uricol, sunt niste absorbante ca de CM sterile, le pui in pampers si apoi tragi cu seringa la 45 de grade si pui intr-un recipient steril, tre' sa tragi de mai multe ori. Am testat si merge. Si au rata de fals pozitiv chiar mai mica decat pungile de urina, tot asa cu spalat inainte pasa cu apa si sapun si atins toate chestiile numai cu manusi (sau bine spalat pe maini si adultul). Insa trebuie tinute numai 30 de minute in scutec, dupa aia creste gradul de contaminare cu bacterii locale. Si eventual mai aduni inca o data cu celalalt absorbant 30 de minute, ca ai o fereastra de 2 ore de la prima recoltare sa duci analiza.
La multi ani, Vladut de Miha! Azi am sarbatorit-o si pe Miruna cu tortulet si lumanarica cu 6
mami de Miruna Sanziana (02.04.2012)
Tala spune:
JD si noi tot la 5 luni am inceput sa nu mai dormim, adica am avut nopti multe in care a supt si din ora in ora sau mai des. acum nu stiu daca de la mutarea in patul nostru a trecut dar nu sunt dispusa sa verific, mi-e asa de bine dormita !
Tala spune:
La multi ani Mirunica si Vladut! e o varsta importanta (eu chiar simt ca am fetita mare acum)
ronina spune:
La multe lunite Miruna si Vlad!!!
Happy:
JD: Bianca nu ma musca dar trage de sfarc cand ii da drumul uneori destul de brutal. Nu stiu cum voi simti asta dupa ce apar si dintisori
Bubu: merci, asta ma gandeam si eu ca ar fi motivul, astept sa iasa ca de mult e tot maraita.
SuperMami_1 spune:
Hello!
La multi ani , Miruna! Dara, sa ne traiasca sanatosi, mami!
Multumim de urari! si fac cinste
Si noi am sarbatorit azi cu o prajiturica si un suculet.
De maine demaram diversificarea.Am fost azi la pediatra si am toate informatiile de care aveam nevoie. Bilantul e bun: 8,100 si 68,5, a stagnat in greutate, dar pediatra a zis ca e in grafic si tinand cont si de luna septembrie, o luna grea pentru noi, e foarte bine. A vazut ca se apropie si un dintisor...eu n-am observat si in fiecare zi ma uit in gura lui Vaccinul nu l-am facut ca iar e criza de Pentaxim
Noutati despre noi: sta singur in fundulet cu piciorusele ca turcaletii, talpa in talpa, merge intr-o veselie, sustinut de subrate, si inainteaza taras, are o pozitie de tot rasul: cu capul proptit isi ridica fundul si se impinge in picioare...aaaa si l-am filmat spunandu-mi mama, dar asta a fost mai demult(dinainte de operatie ), acum nu mai vrea sa ma strige neam
Happy, o imbratisare calda si de la mine
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
magddalena spune:
helllo
am recuperat azi toata ziua un capitol si jumatate,printre biberoane,supturi si adormit copil..greu,greu
am retinut ca ziceati de scaun de masina,noi ne-am gandit ori de la Brevi ori Peg Perego,sunt printre cele mai sigure dupa mine.
cu mancatul nici noi nu ne omoram,mancam fructe(mar,para,nectarina,prune,avocado si un pic de banana)si legume(morcov,pastarnac,telina,ardei rosu)i-am dat cartof si culmea nu i-a placut si-a provocat voma si a vomitat si ce mancase dimineata
i-am dat si borcanele de la hipp,a mancat dar nu s-a omorat.
sunt relaxara inca, nu ma stresez ca nu prea mananca,inca..
scriu o ora la msj se trezeste plangand si nu stiu de ce
am bagat si biscuitii,am gasit de la esselunga(un hipermarket) biscuiti bio,fara gluten si coloranti,dar au zahar brun tot biologic,sper ca e mai ok ca cel normal
a mancat azi doi cu para
sanatate puiutilor bolnavi,in special lui Betty
Happy
SuperMami_1 spune:
Mada, noi avem scaun Brevi, de la Rares si sunt fff multumita de el
Miha, mamica fericita de Rares (11.03.2007) si Vlad (02.04.2012)
amy25 spune:
Salutare!
Happy: o imbratisare pentru tine!
Si al meu bebe e urlacios de vreo 2 zile. Azi am varuit camera noastra si la 11 am vrut sa-l culc la soacra mea. Noo, nu se poate. Murea de somn, voma de atata plans si somn NU. L-am trimis pe sot sa-l plimbe si asa a adormit 1 h (in loc de 2h).
Apoi la 3 iar a urlat de somn si a dormit o juma la el in camera. Nu era chip si am pus un cearsaf pe pat dupa ce am aerisit si gata.
In seara asta a picat lat. Poate nu m-o mai tine in plansete .
Exact cum spuneti voi, e foarte plangacios si nu suporta sa ridic tonul la el deloc, mai tare face. Deh, mai ma enervez si eu cand vad ca la fiecare lingurita baga mana si scoate si intinde pe ochi si pe cap.Apropo, ii dau si lui una ca vad ca de fapt el vrea sa manance el. Cred ca innebunesc. La varsta lui nu stiu nici daca ma desfasase mama bine.
Capiez...