Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Eva m-am uitat si eu la Fisher Price, mai ales ca avea captuseala la scaun cu imprimeul Rain Forest, exact ca Play Mat-ul lui. Dar mie mi s-a parut cam slabutz calitativ, un plastic nasol si tipul de la magazin zicea ca bebeii nu se simt confortabil in el, plus ca se curata greu ca e din material textil.
Eu te sfatuiesc sa mergi la magazin si sa le vezi si eventual sa te joci cu ele, gen sus-jos, dat spatar pe spate, in fata, tras de el ca sa vezi cat e de stabil, etc.
Elly eu nici nu m-am obosit sa citesc articolul pentru ca titlul nu mi-a inspirat nimic constructiv.
Ma duc sa schimb bb si sa-l mufez ca doarme la tacsu in brate.
Aaaa faza funny, astazi ne-au venit cardurile de sanatate din UK, pe al lui Eric scrie Master Eric, acum stim cine e stapanul oficial, e scris negru pe alb=)))
Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Elena, recunosc ca nu am ajuns la magazin sa vad cateva modele, sa le sucesc pe toate partile dar cu siguranta voi face acest lucru. Dragut este si cel al lui Anxy, Bright Sstarts dar ma gandesc cu groaza cum voi freca la pernutele alea multe multe cu autodiversificarea noastra cand o sa fie ca la porci .
Al tau (al lui Eric, de fapt ) este iarasi superb dar ai zis ca este f mare .. ufff grele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Eva din ce am vazut eu, adica Chicco, Fisher Price si Peg Perego sunt toate cam de aceeasi dimensiune. Chicco si Peg Perego sunt din piele ecologica si se sterg usor, Fisher Price e din material textil.
Imi placea si Chicco Magic dar aveau 2 culori la piele negru si roz, si eu la bb nu iau nimic negru, roz oricat mi-ar place mie, nu il fac domnisorica.
Noi inca il tinem in cutie in boxa la subsol ca chiar nu stiu unde sa-l tin in casa. "Marele" nostru apartament are 40 mp si deja e plin de chestii bebsteresti, dar indesam cumva si scaunul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

N-am gasit in farmacie remediul recomandat de dr homeopat, abia luni mi-l poate aduce, iar pe net n-am gasit nici o farmacie online care sa mi-l trimita. Mai asteptam pana luni, cum am asteptat 4 luni, mai rezistam inca 3 zile. Azi a vomat cred ca de 20-25 de ori. Am fost atenta numai la primul supt, dimineata, a dat de 5 ori lapte afara, iar in seara asta, de 4. Numai in cateva minute m-a facut varza si pe mine, si pe ea si covorul. Lasa ca scapam noi, macar nu mai plange. Ce bine e!
Virgi, ma intrebai de M. E foarte bine cu scoala, ptiu sa nu-l deochi! La testul de lectura a luat 10, la mate 10 (singurul din clasa), la romana 9,98 (la fel, singurul din clasa). Nu mai solicita calculatorul asa de mult ca inainte, ma minunez de nu mai pot, dar in gand. Felicitari scriitoarei! Ce inseamna placerea lecturii si vocabularul bogat! Sa pastrati caietele, poate ii faci o carticica cu compunerile ei, ce parere ai?

Mergi la inceput

Eva, deci mergeti pe autodiversificare?
Virgi, ai gasit sacou pentru James Bond, alias LC? Numai maine nu-i poimaine, abia astept sa ne povestesti, ziceai ceva de nebunii, zapacila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Anitta, daaaaa mergem pe autodiversificare dar mai avem vreo luna jumatate de asteptat. Si voi la fel?? ca tare as avea nevoie sa ma "confesez" cu mai multa lume! I-am dat tema si pediatrei sa se documenteze si sa imi dea ceva sfaturi autorizate
Virgi, si eu sunt taree nerabdatoare sa va vad .. tin pumnii sa iasa totul exact asa cum planuiti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragelor si noi la apel. Noi suntem bine, Cristian papa oki, faca caca oki Nici nu stiti ce fericita sunt ca faca caca:)))

Anitta, nu stiu daca v am mai povestit insa Cristian de pe la 2 luni voma mereu mereu dupa masa mult si des. Doamne ce sperita mai eram. Eh..eu atunci il alaptam la cerere iar asta insemna destul dedes. Nu stiu ce m a traznit pe mine sa i fac program. Nu dati cu pietre ca a functionat. In 2 zile i am facut program la 3 ore si voma s a redus tare tare mult insa era. Asa ca in 2 sptamani i am dat la 3.5-4 ore si de atunci nu a mai vomat deloc si nici nu mai plans de dureri pe gat de la iritatia vomei. Acum nu spun ca la fel e si la Iulia, draga de ea, dar este o idee. Sper sa si revina cu remediu

AAA si sa stiti ca si acum e la fel, spre ex astazi, a mancat piure de fructe cu o lingurit de cereale de la hipp, apoi 3 ore nu a vrit nimic, apoi la 1 i am dat piure de legume si dupa a vrut lapte, normal ca o i am dat si surpeiza a vomat tareeee mult, asa ca pt clar asta insemana ca l am supra alimentat.

Sper sa ti fie de folos si sa nu te superi,...este doar o sugestie pe care sunt convinsa ca ai luat o in calcul dar am zis totusi sa scriu ca ma tin de ceva timp.

Cat tine de scaun eu am luat unul care se face si masutza de activitati pt mai tarziu, deci este mare insa foarte fain , usor de spalat si sta tare bine in el. Acesta este http://www.jujubaby.ro/produse/scaune-masa.html

Aticolul nici nu comentez, o ineptie, cum a sus si Elly totul tine de cum le explicam anumite chestii simple.

Virgi , have fun si sa te bucuri de eveniment

Pupici ca am scris pt o saptamana

ps Elena dar ce baitel voinic ai tu Cristian are la 5 luni, 7.500 kg si 70 cm deci e tare slabut pe langa scumpul de Eric

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

elly, noi plecam in jur de ora 8 din bucuresti, pan pe la 12 suntem in craiova, te sun cand ajung, sa vad si eu care e planul de bataie si sa stabilim o locatie si ora, sa imi dai adresa exacta ca o sa iaui un taxi pan la tine, intrucat eu nu am masina, gazda are si ea masina in service, cam din aceeasi perioada cu mine, la ei fiind mai nasol ca au facut o tumba pe autostrada in bulgaria, au si aia gropile lor. bine ca nu au patit ei nimic, doar sperietura, ca tabla se mai indreapta, oasele rupte mai greu.

deci pe la 11-12 ne auzim la un tel

pupicei la bebei si surioare
nu am timp sa mai citesc din urma, am citit doar unde scria mirela si voiam sa ii multumesc anittei pentru incurajari cu muraturile. anitta am retinut can u mai gasit din cauza tel, asa ca o sa te sun cat de curand

virgi, ma bucur ca planurile decurg bine si iti urez de pe acum petrecere frumoasa

seara buna!

Mergi la inceput

Buna dimineata! Mai am gogosi, ca le-am bagat la frigider. Vrea careva cu o ceasca de cafea?
Eva, si eu ma gandesc la autodiversificare, insa pentru ca noi nu mancam 100% sanatos, o sa mai facem si mancare special pt ea. Sau cine stie, poate o sa ne schimbam alimentatia, cand a fost baiatul mic ne dadusem dupa el, dar tot mai piscam niste omleta, carnaciori, ciuperci...
Multumesc de sugestia cu programul de alaptare, Joana. Sa stii ca nu am luat deloc asta in calcul, niciodata n-am fost atenta la cat suge, cand suge, pt ca varsand mult am crezut mereu i se face foame mai repede. S-o tin de vorba, zici, sa treaca 3 ore? De obicei cam la 2 ore-2,5 ore mananca, dar si la 4 ore. Sa vedem ce-o fi cu homeopatul si daca nu merge, vedem si cu programul ce facem. Desi parca nu cred ca asta o fi buba, Iulia nu e supraalimentata. (are 6100 g la 4 luni, s-ar fi ingrasat poate mai mult).
Eva, Mamita, fetelor care alaptati excusiv, copiii vostri sug la program? Ma intreb daca gresesc ca ii dau asa, poate e haotica alimentarea Iuliei.
Eu logic am luat-o, daca eu mananc cand imi e foame, sa-i dau si ei cand ii e foame (desi ma gandesc ca poate confunda durerea de burta cu foamea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Anitta multumim de gogoasa dar sunt la regim!!1Ieri am facut ciorbita de perisoare si musaca pentru ai mei si tare pofta imi era...bine ca nu stai mai aproape sa simt mirosul gogoseleler tale desi in week-end am zis ca le fac si lor! Sper din suflet sa mearga homeopatele sa scapati si voi odata de frecat covoare si hainute!
Noi scaun de de masa avem Chicco Polly si a fost foarte rezistent ca l-am folosit la Bianca si acum l-am scos din pod si pentru Bubu (asa il alinta Bia si asa il mai strigam si noi).
Despre articolul cu olita sunt de acord cu Elly. Eu nu am avut nici o problema si am pus-o pe olita pe Bia la 7 luni si la 1 an si 4 luni nu mai avea pampers ziua iar nopate dupa ceva timp nu mai tin minte exact decat ca imi puneam ceasul o perioada si o puneam pe olita.
Belissima felicitari pentru kilogramele pierdute! Deci ai tinut un regim de la tine putere nu unul anume. Eu ma chinui cu Scarsdale dar am o durere de cap....

Mergi la inceput