Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (10)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Mi-a raspuns dr homeopat la mail, mi-a dat un remediu, mi-a spus sa opresc Protectisul si sa o tin la curent cu starea Iuliei.
Stef, nasol cu voma matzei, mama ei de matza. Macar eu calc in voma fetei, adica in laptele meu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Hello gasca!Cum sunteti azi?
ELLY,ati dormit as noapte?
ELENA,cum sunteti cu burticile,pan la urma ai luat ceva de la restaurant?Fara sa fie trecut pe nota de plata?
ANITTA,Doamne ajuta,sa-i fie de leac remediul fetei!.M cum mai e cu scoala?El vine singurel parca de la scoala...MI-aduc aminte ca anul trecut(scolar)nu mai ajungea acasa intr-una din zile....Ioana ma uimeste ce energie are si chef de scoala.Face niste compuneri de ne lasa cu gura cascata pe toti,soldate cu aplauze si felicitari din partea colegilor.Poate ntr-o zi oi avea timp sa postez ceva.
Uitasem,MIHA,felicitari pustoaicei pentru premiu,da va tineti de treaba ,nu gluma!
STEFULICI,iti dai seama ca fara tencuiala groasa n-am nici o sansa sa ies din casa.In ultima vreme am cam preferat stilul nude(adik nik pe fatza)caci tare-mi mai place sa ma pup cu puiu mic si el ma spala si ma mananca de barba si de obraji..si imi smulge paru din cap cu amandoua manutele cand ma cuprinde.Mor de dragu lui...off,parca n-am mai vazut copkil mic.Daca as sti singularul la pupalai,ti-as trimite si eu unul
ONUTZA,dintzosul tau cum e?Rade numa in poze ,iar tie iti scaote peri albi?
ALBINUTZA,JOANA,voi cum stati cu dintzii?Aveti numa unu sau au iesit amandoi odata?
Pregatirile merg bine pt cumatrie ,azi am fost la proba la rochie(i-am facut niste modificari,am stramtat-o sa par batz)Am niste emotzii ,ca avem de sincronizat o gramada de lucruri si de oameni.Daca-mi iese treaba,va povestesc si voua ce nebuni suntem
Multumesc de incurajari si de urari!
Fug sa-i pregatesc Ioanei masa ca tre sa apara de la scoala.
Va pup cu ZEN!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albinuta83 spune:

Salutare!!!

Am reusit sa citesc, dar n-am apucat sa scriu

Anitta, eu cred ca incep lucrurile sa se aseze si la voi si la Elena si ca perioada mai grea a trecut. Tind sa-i dau dreptate dom'le lui Karp cu trimestrul 4 de sarcina..

Cum as mai gustaci niste gogosi de casa!!... Inca suntem la Dukan in ultima etapa..asa ca..mai asteptam cu prajelile..

Virgi, eu cred ca o sa fii o frumoasa la petrecere..
Ca m-ai intrebat de dinti...vad ca e inflamata gingia si in dreptul celuilalt dinte din fata, iar puiul marait de ieri..Azi-noapte la 3 s-a trezit de 3 ori..pana l-am luat la noi in pat un pic :) si apoi a dormit pana la 7.30.

Stefulici, da' ce avea matza? Bause si ea lapte?

mami implinita de Rares-Iustin

Mutatia MTHFR C677T homozigota- tratament cu Clexane 0.4, Cetebe, Magnerot si Folowise.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefulici spune:

Albinuto, matzele mai vomita parul ingerat cand se ling... E normal! Si da, intamplator bause si ea niste lapte - de vaca!
Virgi, pupalaii se trimit doar la set, de aceea nu exista singular!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza mamici de pui mici!
Astazi ne-am trezit la 10 !!!
Anitta sa stii ca la mine a mai facut scandal vreo 3 zile acum dupa ce i-am intrerupt probioticul si acum e bine si am sesizat si eu ca a varsat mai mult cat i-am dat probiotic.
Virgi la o ora dupa ce am mancat m-au apucat crampele de nu stiam cum sa imping carutza mai repede acasa, L-am nenorocit pe Costica=)) si asta a fost toata distractia. La Eric e liniste azi, sa vedem cat tine. Ma rog sa se fi dat pe brazda ca ajunsesem la limita.
Ieri dimineata nush cum l-am luat in brate dar m-a luat o durere cumplita pe stanga de la mijloc in jos cu tot cu picior, de si azi ma mai doare.
Petrecere frumoasa sambata, nici nu-mi fac griji ca o sa fii superba, indiferent de micile problemutze.
Stefulici nush ce face cea Manduca ca tot in Germania e, e estimat ca ajunge pe 10. Abia o astept ca sunt terminata, l-am cantarit pe bb azi dimineata imbracat dupa ce a papat avea 7,680 gr, apoi ma mir ca pot sa-l mai ridic si nush de unde pune pe el ca la cantar imi da ca mananca cam 70-100 ml si noaptea a inceput sa pape mai rar, de ii bag eu tzatza in gura ca altfel nema laptic a doua zi. Acum mi-e frica sa nu aiba probleme cu glicemia de pune pe el atat. Poate seamana cu tac'su care a fost bolf tare cand era mic, acum dupa raceala m-a speriat cand s-a cantarit si avea 76 kg. Ma ingrijoreaza si el, dar nu vrea in ruptul capului sa-si faca un control.
Ieri am fost cu bb pe afara mai mult si am facut si cumparaturile si seara am facut ardei umpluti si acum fierb la ei de zor.
trupa mica si pe cea mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am cam lipsit de la apel... Cu Facebook e mai usor de lucrat, imi ia mai putin timp sa citesc ce scrieti acolo si e mult mai usor de raspuns. Eu pana termin de citit aici am si uitat ce vroiam sa zic. Nu mai spun ca acolo e sunt si private discutiile, nu ca aici.

Noi avem musafiri de duminica dimineata, a venit socrul cu sotia(are sotie noua dupa ce a murit soacra-mea). Si n-am putut sa stau prea mult pe net. Am reusit sa mai citesc ce ati scris dar in reprize si n-am reusit deloc sa raspund. Socrul ne-a ajutat cu amenajarea casei si sotia lui m-a ajutat pe mine la mancare si un pic de ordine prin bucatarie(a se citi ca ea a facut si eu am stat cu copilul) A fost foarte bine-venit ajutorul lor, in sfarsit e ordine si in sertarele mele, avem facut si holul frumos si am dulap de haine. In curand scap de sacii si cutiile cu haine. Si contrar asteptarilor mele de comentarii nepotrivite, au fost foarte draguti. Ma asteptam sa spuna ca il tin prea mult in brate sau sa faca aluzii ca as putea sa-l mai si las ca sa fac ceva prin casa, dar in realitate se pare ca apreciaza faptul ca am atata grija de micut si li se pare ceva normal sa ma ocup numai de el. Socra-miu pana sa apuce sa vada ca stau toata ziua dupa fundul astuia mic imi spunea ca el trebuie plimbat in brate ca se plictiseste si ca trebuie sa ma joc cu el si sa-l bag mereu in seama. S-a bucurat cand a vazut ca oricum asa faceam si eu am fost foarte placut surprinsa de ideile lui. Nu mai spun ca se pricepe sa se joace cu Mihai de parca toata viata a crescut bebelusi, ca-l tine cu o naturalete pe care nu ma asteptam sa o vad la un barbat si ca este o enciclopedie de cantecele pt copii insotite de gesturi distractive.

In rest, Mihai iar a dormit bine cu o trezire de masa pe la 4-5 si trezirea finala pe la 7:30. Exceptia a fost azi cand s-a trezit la 4, apoi la 5:30, apoi la 6:15 si in final la 8. Cred ca l-a suparat un pic burtica. De mancat cred ca mananca destul de bine, nu suge nici foarte des nici rar de tot, cam la 2-3 ore mananca, habar n-am cat ca sanii sunt cam fleasca. Mi se pare ca nu ia in greutate, problema e ca nici nu prea m-am lamurit cat a avut la 3 luni fix ca nu prea s-au potrivit masuratorile. Dar in jumate de luna a luat cam 150g(ceea ce eu zic ca e cam putin). Plus ca mi se pare mai slab(n-are chiscute, nu mai are burta deloc nici falcute) Ieri l-am cantarit si avea 6400g.

Bytza parca tu erai cu diareea si regimul cu mucilagiu. Eu cred ca n-am retinut ceva sau n-am remarcat ceva ca eu am retinut doar ca a avut scaune verzui 3 intr-o zi. Al meu face destul de des verzui(ma intreb cum are face la o diaree), dar la noi cred ca e in functie de ce mananc. Si 3 scaune intr-o zi nu mi se pare ca se incadreaza la diaree. De-aia nu m-am bagat pana acum ca atat am retinut eu si am zis ca sigur mi-a scapat ceva si sa nu zic prostii. Oricum in caz de diaree la sugar nu se elimina laptele, eventual se schimba formula obisnuita cu formula delactozata si se adauga mucilagiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Am vrut sa mai zic ca al meu mai sare cate o zi cu caca. De obicei face o data pe zi(dimineata de obicei), uneori nu face o zi si urmatoarea face de 2 ori(dimineata si seara). Eu consider ca e normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ola!

Hai ca am adormit strumful si profit sa mai tainuim un pic.

Mirelush ramane sa ne auzim vineri la tf. Eu sambata dupa-amiaza plec la Severin, la bunica mea, unde o sa ne relaxam cam 1 saptamana, asa ca musai sa ne vedem vineri!

Enona ce bine ca ti-ai incarcat bateriile!
Exact asta sper sa fac si eu la Severin.
Legat de petele de kk, eu le spal la mana pe loc, si apoi le bag la masina. Am program special pt hainele de copii(temperatura e de 60 de grade si are mai multe limpeziri). Nu mi s-a intamplat sa ramana ceva patat.
Ma intereseaza si pe mine spray-ul de care vorbea Anitta. Dar de unde il pot procura?

Gabi cum se simte puiul? Si-a revenit? A facut febra mare?

Anitta azi cum a fost Iulia?
Ar fi culmea sa-mi trimita toti saltelele. Oricum, comanda trebuie confirmata telefonic, deci nu cred ca o vor trimite asa fara confirmare. Sper!
Pana una-alta, cred ca o sa infirm eu comenzile, ca sa-mi iau grija.

Stefulici ce-am mai ras cand mi te-am imaginat in toate peripetiile alea.
Sper ca esti safe, n-ai patit nimic.

Virgi tu oricum esti o frumoasa, si sunt convinsa ca vei arata extraordinar la petrecere!
Spor la ultimele detalii!
Ms de intrebare, noi tot asa dormim, cu treziri dese si agitatie.
Mai nou, azi-noapte pe la 3, incepuse sa chicoteasca. :)))))
Da, se trezise si radea singur de zor, daca puteti sa credeti asa ceva.
Azi ma duc pana la Posta sa vad daca a ajuns Camillia.
O incercam diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Ce ziceti fetelor de asta?

http://www.desprecopii.com/info-id-9425-nm-Mersul-la-olita-timpuriu-poate-fi-periculos-pentru-copil.htm

S-a discutat si pe fb un pic subiectul. Mie mi se pare foarte superficial tratata tema in articol.
Nu zice nimeni sa obligi copilul si sa ajunga sa-i fie teama de olita. Conteaza mult, cel mai mult, modul in care il inveti.
Si asta nu e valabil numai in cazul de fata, ci in tot.
Trebuie sa-i creezi copilului o stare de bine, sa-l faci usor usor sa inteleaga singur beneficiile actului invatat.
Daca mergi pe ideea articolului, atunci nu-i mai invatam nici sa se spele pe dinti, nici pe maini inainte de masa, nici sa salute, nici...nimic! Ca se simte copilul incorsetat.
Pai se simte asa, indiferent ce l-ai invata, daca tu il faci sa se simta asa.
Mai e ceva, e sunt adepta inraita a exemplului personal. Nu poti avea pretentii de la copilul tau sa vorbeasca frumos dc tu nu o faci, sa salute daca tu nu faci asta, sa se spele pe maini, daca nici tu nu faci asta.
O componenta ff importanta a personalitatii este data de mediul in care te dezvolti. Normalul pentru fiecare dintre noi, este reprezentat de ceea ce ne inconjoara, de gesturile pe care le vedem zilnic. Tocmai de asta parintii, prin exemplul lor, joaca un rol foarte important in educatia copilului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Buna Seara dragele mele,
Azi mi-am luat inima in dinti , in sfarsit si am si profitat ca puiul era bine dispus si i-am dat cojitele jos de pe fontanela !
Le-am desprins cu unghia si cu toate ca s-au desprins cu o gramadaaa de par, se pare ca nu l-a deranjat, nu l-a durut deloc. Acum am si eu un puiuc frumos si necojos .
Scaun de masa vom lua probabil un Chicco Polly 2 in 1 sau un Fisher Price dar mai am vreo luna de zile sa ma hotarasc si poate gasesc vreo oferta . Cele care se ataseaza de masa mi se par f interesante si economisesc o gramada de spatiu dar imi e cam frica sa fac experimente. As prefera sa aud pe cineva ca l-a incercat cu brio si atunci poate mi-as lua inima in dinti sa cumpar unul
Miha, mi-am adus aminte ca m-ai intrebat ce dieta tin. Aveam nevoie sa mai dau jos 3 kg pana sa ajung la cat aveam inainte de sarcina si am reusit intr-o saptamana jumatate mancand NUMAI proteine ( carne de orice fel,oua,branza,iaurt, lapte,masline si castraveti murati lol). Nu mi-a afectat in nici un fel lactatia, ba chiar a fost laptic din belsug.Am intrerupt pt ca al meu sot deja incepuse sa imi scoata ochii ca nu poate manca nimic de mine (nu-s robot sa nu poftesc si eu ). Acum as vrea sa mai dau jos vreo 4 kile (sa ajung la 55 si sa fiu schiloada ) dar nu ma grabesc.
Felicitari pt Biencuta
Felicitari si Iuliei si lui Eric ca sunt pe drumul cel bun de cateva zile.. acum fetelor pregatiti-va pt runda 2: dintii
Am uitat ce s-a mai scris pe aici..

Mergi la inceput