De la ce varsta fara un adult in preajma?(3)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bird70 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monicabo
Chiar nu mi-ar fi placut sa locuiesc singura, simteam nevoia sa schimb o vorba cu cineva, sa povestim una-alta etc... ASa singura, n-avea nici un farmec...

Nici aici nu-si permit multi sa locuiasca singuri. Dar impart un apartament. Daca are 3 dormitoare, sunt 3 tineri fiecare cu dormitorul lui si au la comun livingul si bucataria. De obicei zonele in care inchiriaza tinerii apartamentele au atatea bai cate dormitoare, deci nu trebuie sa imparta baia. Sa nu-mi spui ca e mai placut sa locuiesti pe perioada facultatii cu parintii decat cu niste prieteni .

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation
I'm not insane, my mother had me tested! Dr.Sheldon Cooper

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oanap85
"plateste"?plateste ai spus?cum plateste ca are frati mai mici?
ce treaba are fratii mai mici?

Senzatia mea este ca il amani pe cel mai din comoditate. Spun senzatia pentru ca nu am de unde sa stiu sigur. Nu pari sa fi bine informata, deci nu simt ca decizia a fost luata in cunostinta de cauza si spre binele copilului.

Inteleg ca daca cel mare ar merge la scoala, ai avea un copil la scoala, unul la gradinita si unul acasa. Asta ar insemna sa duci cei 2 copii mai mari in 2 locuri diferite, sa ii iei la ore diferite si toate astea facute cu cel mic dupa tine. Evident este o misiune dificila. Dar nu cred ca copilul ar trebui sa aibe de suferit din cauza problemelor logistice.

Health is a state of physical, mental and social wellbeing and not merely the absence of disease or infirmity . World Health Organisation

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui buflea
Ne pipilim doar pe o uretra ?

anatomia zice ca da, da-n viata reala e fiecare pe cate-si permite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andacos
Eu,adica fii mio traieste zilnic exact ceea ce descrii tu!
Am mai spus anterior,in Romania l-am dat la scoala la 7 ani si 9 luni,ceea ce cind a venit in Germania s-a transformat intr-o diferentaza de aproape 2 ani fatza de colegii lui!

Fiica-mea este nascuta in octombrie si in Romania nu mi-a luat-o la aproape 6 ani in clasa 1-a. Am plecat din tara chiar inainte sa implineasca 7 ani cand ar fi trebuit sa intre la scoala. A facut aici engleza din octombrie pana in decembrie si din ianuarie (cand incepe anul scolar aici) mi-au bagat-o in clasa a 3-a cu copiii de varsta ei desi nu stia engleza si nu a mai fost la scoala niciodata. Primul an a fost greu dar apoi nu a mai avut probleme.

Fetele mele termina liceul inainte de 18 ani si colegii lor sunt de aceasi varsta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria_mami spune:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui ocebine
Si sint 100% absolut convinsa ca al tau nu ajunge golan ca de fapt, tu esti muuuuult mai stricta ca mine in practica

Fugi de aici, doar nu vrei sa scot din el un "nerd" ... Totul este sa stie cat fuck 23*3 si sa aiba maturitatea sa aleaga raspunsul corect, in functie de imprejurare ... ceea ce doresc si copiilor vostri

Hahahahaha...te desconspir si iti stric reputatia

Concluzia: un 69 aplicat judicios te scoate din orice incurcatura!

"The surest sign of intelligent life in the universe is the fact that none of it has tried to contact us". Calvin and Hobbes

Ihi, va hahaiti voi aici, da' lumea-i condusa de nurds!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui mianna

Citat:
Ne pipilim doar pe o uretra ?

anatomia zice ca da, da-n viata reala e fiecare pe cate-si permite

Bine Dna Doctor ... Reformulez ...
XIO, vezi ca ti-am luat o uretra inapoi ca cica nici nu o ai ... Daca nu te multumesti cu furazolidonul, ramane sa te usture doar pe-o tzeava dar nu te bucura, ca te ustura pana la lacrimi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cruis spune:

aqai, n-ai inteles... caligrafia e o arta. nu scrie nimeni leganat in toata ziua, ci doar cand orneaza chestii. chiar si tu, cand vei avea de completat un formular ti se va spune sa print informatia, nu se accepta scris de fara colturi.
si tocmai ca n-are a face cat de frumos scrii cu ce ai in tartacutza asta e o chestie super-super pozitiva. parerea mea, desigur, dupa ce am trait tzshpe pagini transpirate si rupte si refacute (ale lui frate-miu, ca ei saracii sunt mai din topor). in plus cand dau examen la scoala de doctori nu au probleme daca au scrisul alandala, nu? dar de fapt, stai, ca si doctorii sunt cu tabletele dupa ei la cabinet in zilele noastre. :))

Asa ca imi pare rau pentru capetele luminate, dar norocul nu tine cu ei in privinta asta, thx god! :D

P.S. edit sa spun ca you did it again, acolo unde stii de undeva de sus cat de prost stau ei cu spellingul, mama lui de calculator si word processor. Si mama ei de limba nefonetica, nu-i asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Daca e asa tarziu la 28 de ani sa termini masterul ce se intampla cu oanemii care aleg sa faca o facultate la 40 ani sau care-si schimba domeniul tot pe-atunci? Or fi ratati? Dar oare o fi din cauza ca au ales la 16 ani (sau a ales mama) si si-or fi dat seama ca nu le era pe plac?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui iulia_b

Daca e asa tarziu la 28 de ani sa termini masterul ce se intampla cu oanemii care aleg sa faca o facultate la 40 ani sau care-si schimba domeniul tot pe-atunci? Or fi ratati? Dar oare o fi din cauza ca au ales la 16 ani (sau a ales mama) si si-or fi dat seama ca nu le era pe plac?

Intre a termina facultatea/masterul la 28 de ani si a-tzi schimba profilul facind o facultate sau o alta facultate la 40 de ani e o diferentaz enorma,de fapt sunt doua lucruri total diferite!

Asa cum mai spus intr-un mesaj anterior()pentru tina ca individ nu are foarte mare importantza cind termini scoala,pentru societate ,da!

Avem o fortza d emunca imbatrinita asta e toata buba,de asta se fac schimbarile in invatzamint cu obligativitatea inceperii la 6 ani!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Conform legii grupa pregatitoare e obligatorie de ani buni. Fiind in gradinita, nefiind locuri suficiente pt toti copiii, nimeni nu a verificat sau luat masuri daca copilul mergea la scoala fara sa fi facut un an de gradi. Asa ca ideea nu e noua, doar masura de aplicare mai drastica.

Mergi la inceput