tocmai cand il laudam aici pe forum sperind ca gata a mai trecut sapatamana, surpriza....
ma duc vineri sa-l iau de la scoala si imi spune doamana ca a trebuit sa-l puna sa semnezeu iar Cartea.
de dimineatza cica toata clasa a fost tare guraliva si suplinitoarea i-a trecut pe toti pe galben.
dupa 12 a venit doamna lor. cu 30 min pana sa se termine programul pe William l-a apucat joaca cu un betzisor si pt ca a fost a 2 abatere pe aceea zi la pus sa semneze si in Carte.
era suparat foc si imi parea si mie rau ca nu mi s-a parut corect sa fie pedepsit, doar ca se juca cu batzul ala de inghetzata la apropae ora 3.
oricum trebuie sa ma tzin de cuvint dar in loc de tot weekendul fara computer il las doar duminica fara computer si azi l-am lasat doar pe sah.
michelle
...nu ma supar...dar sa stii ca drastica nu sunt, abia ma tzin sa nu cedez. chestia e ca treb sa ma tzin de cuvant.
el nu era suparat ca a semnat cartea, era mai suparat de faptul ca ii promisesem ca daca o semneaza nu va avea acces la computer.
michelle