Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013 (cap. 24)
Raspunsuri - Pagina 17
mena1906 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Mys
idem lui Matei (15.12.2010) si 24+ cu Amelia http://matei-sansalaviata.blogspot.com |
Vaaaaaaai
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard
In love with my little kid :X
ioana_55 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mena1906
Duereile erau puternice, atat de puternice incat am fost luata cu ambulanta si singurele pozitii in care ma simteam mai bine erau pe vine sau in 4 labe. Erau foarte puternice dar ca la menstruatie ca si gen de durere. Colul s-a scurtat atunci cand am avut episodul ala. Peste 3 saptamani merg iar la eco sa vad cum mai suntem. De atunci si pana acum am avut aproape in fiecare zi durere si contractii dar la intensitate scazuta. Cat am stat in spital mi-au explicat ca daca toate analizele sunt bune (si sunt) atunci motivul pentru care doare si am contractii este uterul iritabil, sinsibil la : vezica plina, stres, oboseala, nervi etc. UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard In love with my little kid :X |
La mine n-au fost chiar asa puternice cum ai patit tu. Mersi de raspuns si aveti grija de voi
18+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot
Mys spune:
Cu toata bucuria in suflet va spun ca bb Matei al meu e foarte bine, nu are probleme la coloana, restul tumoral stagneaza sau chiar da putin inapoi; controalele s-au rarit la 6 luni de-acum inainte maine venim acasa
Saptamana viitoare tre sa dau si pe la gine sa-mi vad fetitza , e tot mai activa si receptiva la mangaieri/vorbit cu ea
lui Matei (15.12.2010) si 24+ cu Amelia
http://matei-sansalaviata.blogspot.com
denisamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mys Cu toata bucuria in suflet va spun ca bb Matei al meu e foarte bine, nu are probleme la coloana, restul tumoral stagneaza sau chiar da putin inapoi; controalele s-au rarit la 6 luni de-acum inainte maine venim acasa Saptamana viitoare tre sa dau si pe la gine sa-mi vad fetitza , e tot mai activa si receptiva la mangaieri/vorbit cu ea |
Suuuuuper!
Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 20+ cu
IULIA va invinge CANCERUL!
mena1906 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui ioana_55
La mine n-au fost chiar asa puternice cum ai patit tu. Mersi de raspuns si aveti grija de voi 18+ Multumesc Doamne PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot |
Oricum ar fi nu sunt bune... Ai mare grija, te rog...
mena1906 spune:
Majia, la multi aaaaaani!!!!!!!
aschiutza spune:
Scriu aici repede si nu pe PM din motiv de junior cu varsaturi si diaree si nopti nedormite, dar mi-i se pare prea important:
Fetelor cu dureri de burta ca la ciclu: luati-le foarte foarte in serios! Asa am avut si eu de am ajuns la spital cu singerari(durerile au fost primul semnal). Tot asa in spate si in burta jos. Cel mai bine luati-va un mic concediu medical si odihniti-va intinse cit de mult puteti! Nu va va face nimeni statuie la servici daca stringeti din dinti pina picati in schimb daca va trebui cu adevarat sa stati in pat veti vedea ce greu este! In general daca aveti episoade de dureri, putini doctori vor sti sa va spuna ce sunt si de unde apar si o vor tot da cu contractiile... La mine durerile au aparut intr-o dimineata in care nu facusem efort, dar il facusem cu o zi inainte, deci corpul vostru aduna oboseala si cind va e lumea mai draga va trimite foaia de plata... Stati intinse cit de mult puteti, nu carati greutati (cu cit aveti mai multe episoade de dureri, cu atit fiti mai atente la greutati, tot ce este peste un kg poate fi prea mult pt un corp obosit!!!), nu va intindeti, nu va urcati pe scari si in general evitati prea multe trepte, faceti pauze dese. Pe bune ca nu e nici o placere sa stai cu saptaminile intinsa in pat, eventual si in spital! In perioada asta copilul e mai important decit serviciul, oricit de greu va va fii sa va desprindeti de stresul zilnic cu care v-ati obisnuit. E timpul sa va rasfatati si spun asta in sensul sa lasati corpul vostru sa decida cit e prea mult.
simina_kin spune:
Neata burtici!!
Am deschis forumul sa va salut si sa ma plang de dureri ca la CM, si m-am blocat citind exact despre dureri......ma duc in pat..........(trag laptopul langa mine)
Azi fata mea face 3 anisori!. Am serbat-o ieri , da parca tot mi-e ciuda, ca in loc sa iesim afara sa ne bucuram de aceasta zi , eu ma plang de dureri!!!!
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 15+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!
mena1906 spune:
Aschiuta, cel mic are cumva enterocolita? Multa sanatate! Sa se faca bine repede. Multumim pentru sfaturi.
Simina, la patut cu tine. E clar ca esti obosita si de aici durerea.
La multi ani, printesei.
simina_kin spune:
In pat sunt, Mena.Durerile m-au lasat,da acu profit de situatie si de sotA plecat sa-mi i-a prajituri, + ca mi-a promis ca , de acum in colo , face el curatenie in casan ( cred ca s-a speriat nu gluma) .
fericita de ranjita Maya Andreea ( oct-2009) si 18+
Povestea nasterii printesei cu ochi albastri
www.youtube.com/watch?v=EZMAyvih51Q" target="_blank">Ceva special pentru fata si sotul meu! VA IUBESC!!!