Bulgarasi de ianuarie/februarie 2013 (cap. 24)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_55 spune:

Aschiutza, multumim pt sfaturi si sanatate juniorului. Eu am procedat intocmai, am avut o saptamana de concediu medical, indiferent de parerea dr. gineco. Asa e, nimic nu e mai important decat bebe, as fi in stare de orice ca sa-i fie bine.

Mys, ma bucur de rezultatul bun, sanatate multa in continuare

La multi ani Majia si la multi ani Simina pt. fetita.

18+
Multumesc Doamne
PAI 1 homozigot, MTHFR A 1298 heterozigot si Factor XIII heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella28 spune:

Aschiuta imi pare rau ca ai avut probleme. Multa sanatate, sa ai grija de bebeii tai! E bine ca ai scris asta, ca multe din noi nu suntem constiente de ce s-ar putea intampla daca nu stam cuminti!
Simina sa-ti traiasca mini Balanta! Acum relaxare, cred ca ieri te-ai agitat !

+27s Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Buna seara,

Pe zumzi.ro au reduceri la perne de gravide, poate interseaza pe cineva.

Am citit intr-o brosura la Synevo, ca toate trebuie sa facem analiza pt streptococ B in saptamanili 35-37, indiferent de cum vom naste.

AM spus si la fulgusor, aici cant in cor, LA MULTI ANI, MAYA!

LA multi ani, Majia! Sarcina usoara pana la termen si multa sanatate!

Azi, am fost la Synevo sa-mi fa recoltarile din parter: Papanicolau in mediu lichid (cica e mai concludent decat cel facut in mediu uscat) si secretiile. Ceea ce mi-a placut maxim, a fost ca a folosit speculum de unica folosinta. Mi s-a parut super. Nu mi-a placut ca m-a cam durut cand a vrut sa deschida pana la col. Aveam senzatia ca vrea sa recolteze secretiile din amigdalite. M-a durut si am si spus ca ma doare. M-am lipit la loc. Toata ziua am stat cu grija sa nu cumva sa-mi facut aia ceva si sa-mi fi deschis colul. Mi-am studiat chilotii si am fost atenta la toate cele.

Mys, Mena Imi plac noile avataruri!

Carmen stiam si eu ca tot MF trebuie sa-ti dea hartiuta cu reducere de program. Ai nevoie de hartie d ela gine doar daca intri in concediu de risc maternal. Ori MF-ul tau e mai catloci decat papa, pri astepta ceva consistent ca sa-ti dea hartia.

Pisi mersi de pontul cu brosurica. AM luat azi de la Synevo. Nu scrie chiar de toate, dar scrie de unele valori. Scrie ca: neutrofile, monocite, leucocite sunt marite in sarcina; hemoglobina si hematocrit sunt mai mici in sarcina. Deci, nu e dracu' chiar asa de negru.

Blue daca ceva era in neregula cu IR-urile ti-ar fi spus, cred eu. EU nu am avut asa dureri in sarcina. Sper sa nu mai ai.

Majia asa ma gandesc si eu ca IR-urile mari, merg mana in mana cu tensiunea ridicata, desi m-am cam stabilizat, sau as mi se pare mie. Nu stiu de ce, dar cred ca bate vant de Clexane sau Heparina insepre mine.

Mys ce vesti minunate! Ma bucur ca Matei e bine! Apropo am platit 175 la Haiduc. Mi-a facut eco si am stat de vorba. A bifat el consulatatie si nu consultatie plus eco.

Aschiuta bine ai revenit! Multa sanatate juniorului!

Simina eu nu am mai pus mana pe aspirator de cand am ramas gravida. Le apartine in totalitate sotului si bonei.

cu 21+ ... si am trecut de jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

Mys : felicitari pt rezultatele ok ... acum va ashteptam aksa sanatoshi si voiosi

Dankutza : da e f tare shi la RM foloseshte despartzitor de unica folosintza .pe mine nu m-a duut ..dar am stat cu teama dupa ..putzin .. bafta la rezultate .. sper sa fie toate bune ... eu mai repet odata secretziile in sapt 30 shi dupa in 37 pt Streptococ din nou ..cik tre sa nu fie la nashtere in organism ...

Am postat mai sus ..cand am fost joi la gineco..mi-a zis ca in saptamana 30 facem toate analizele shi daca am incompatibilitate de grupa ( eu 0 sotzul b3 ) imi face un vaccin : eu shtiam ca e un vaccin pt Rh diferit - dar pt grupa nu : f ciudat .. pe net nu ma gasit nimik :voi shtitzi ceva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Blue_sea spune:

La multi ani Maya!
La multi ani Majia!

Eu am avut o noapte si o sambata f crapy: Nu am putut sa dorm deloc. De la ora 2 m-am uitat la tele pana la 7 dimi cand m-am bagat in pat, iar printul consort a simtit nevoia sa ma trezeasca la 8. Mi-a propus sa mai dorm pe canapea dupa care a inceput sa tranteasca si sa bombane ca eu dorm toata ziua, iar el, barbatul casei trebuie sa bage la spalat Asa m-a suparat! Inca sunt suparata pe el, nu i-am vorbit toata ziua.

In rest: nas infundat noaptea, arsuri, carcei. The usual!

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mena1906 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Blue_sea

La multi ani Maya!
La multi ani Majia!

Eu am avut o noapte si o sambata f crapy: Nu am putut sa dorm deloc. De la ora 2 m-am uitat la tele pana la 7 dimi cand m-am bagat in pat, iar printul consort a simtit nevoia sa ma trezeasca la 8. Mi-a propus sa mai dorm pe canapea dupa care a inceput sa tranteasca si sa bombane ca eu dorm toata ziua, iar el, barbatul casei trebuie sa bage la spalat Asa m-a suparat! Inca sunt suparata pe el, nu i-am vorbit toata ziua.

In rest: nas infundat noaptea, arsuri, carcei. The usual!

25+

Pune barda pe el ca nu se mai poate... Hmmm!!!

UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 26+ cu Eduard

In love with my little kid :X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui tweetisor
Am postat mai sus ..cand am fost joi la gineco..mi-a zis ca in saptamana 30 facem toate analizele shi daca am incompatibilitate de grupa ( eu 0 sotzul b3 ) imi face un vaccin : eu shtiam ca e un vaccin pt Rh diferit - dar pt grupa nu : f ciudat .. pe net nu ma gasit nimik :voi shtitzi ceva ?

In mod normal, ar trebui dozati anticorpii antiB, daca sunt absenti , e ok, dc sunt prezenti, atunci se face "vaccinul".

Denisa-Madalina fericita de Adela Marisa, 20+ cu

IULIA va invinge CANCERUL!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mys spune:

Denisamada - dozarea anticoripilor se face si la a doua sarcina sau se presupune ca acum as fi ok, eu am 0I si sotul A2 ??

La Multi Ani Majia si Maya !!!

lui Matei (15.12.2010) si 24+ cu Amelia

http://matei-sansalaviata.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweetisor spune:

denismada , Mys : mie mi-a zis ca oricum vom face vaccinul , ca pot aparea anticorpii in orice moment ..eu am 01 , sotzul b3 ... dar il facem cat mai aproape de nashtere ... ca oricum daca acum nu ies anticorpi ..pit ieshi atunci shi tot asha ... ce e ciudat ca eu nu am auzit de vaccin la incompatibilitatea de grupa doar de RH ..dar .. mai vad la momentul respectiv

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauraf89 spune:

LA MULTI ANI MAJIA! srry de intarziere..iti doresc multa sanatate si numai bucurii alaturi de cei dragi!

25+ cu

Iti multumesc tie Doamne, Sf Efrem cel Nou, Sf Nectarie si Maicii Domnului pentru aceasta binecuvantare!

Mergi la inceput