Citat: |
citat din mesajul lui Baby1320 J.D. Nu ai cum sa "nu fii de acord cu afirmatiile mele" ca nu ai trait povestea mea asa ca cel mult poti sa spui ca nu suna bine ce spun eu. In alta ordine de idei, eu am povestit viata mea, nu am spus ca asa sunt toti. "In fine, in mod cert, ce pot sa afirm din propria experienta si din experientele celor apropiati mie, niciodata un tata nu va simti ce simte o mama fata de copil. Si sfatul meu este sa nu va asteptati sa ofere un tata, ce ofera o mama; mai bine sa fiti surpinse daca face asta decat sa traiti cu frustrarea ca nu va seamana sentimentele. - foarte trist si jignitor. pacat sa afirmi asa ceva. sunt foarte multi barbati minunati pe lume." - nu ai inteles ce am vrut sa spun: tocmai ca nu toti sunt asa, am spus ca e mai bine sa nu ai asteptari si lucrurile sa ti se intample, decat sa ceri prea mult unui barbat. Cu atat mai mult cu cat nu toti sunt la fel, sfatuiam fetele sa nu aiba prea multe asteptari, dar atunci cand vin sa se bucure de ele .. :) Mama lui Luca din 6.04.2010 |