Aventurile lui Cepelica - CONCURS
Editura Humanitas si www.despercopii.com invita parintii la un nou concurs minunat!
Dupa 55 de ani de la publicarea lor in limba romana, Aventurile lui Cepelica, intr-o editie superb ilustrata, ii vor bucura iarasi pe cei mari si cei mici.
Cine este Cepelica? Aflati www.desprecopii.com/NewsItem-id-1933.htm" target="_blank">AICI
www.desprecopii.com/Images/Upload/cepelica2.jpg" border="0">
Cate premii vor exista?
Se vor trage la sorti 5 membrii participanti, si fiecare dintre acestia vor primi cate o carticica Aventurile lui Cepelica!
Cum pot participa la concurs?
Raspundeti in cadrul acestui topic la intrebarea: Ce v-a placut sa desenati cel mai mult cand ati fost mici? Mai exact: ce personaje din carti apareau cel mai des in desenele voastre?
Durata concursului
Concursul incepe astazi, 25 septembrie 2012 si se incheie la data de 25 octombrie 2012. Castigatorii vor fi afisati la acest topic pe data de 27 octombrie 2012.
Va dorim succes! START CONCURS!
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
Raspunsuri
marius spune:
Off topic:
Aventurile lui Cepelica a reprezentat alaturi de Cipi doua din cartile care m-au fascinat copil fiind. Daca a doua carte prin forta imprejurarii am reusit sa o scanez ca sa nu se piarda in negura timpurilor, pe Cepelica(Cepeloi/Ceapa verde et co.)l-am pierdut definitiv.
Asa incat mi-e greu sa spun cu cata bucurie am citit faptul ca si aceasta carte a fost reeditata si nu s-a pierdut.
Indiferent de concurs v-o recomand sa o cumparati si sa o cititi. Copiii(si nu numai) vor fi fascinati de ceea ce vor asculta sau vor citi.
Este o carte minunata!
Bravo!
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
dana vio spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marius Off topic: Aventurile lui Cepelica a reprezentat alaturi de Cipi doua din cartile care m-au fascinat copil fiind. Daca a doua carte prin forta imprejurarii am reusit sa o scanez ca sa nu se piarda in negura timpurilor, pe Cepelica(Cepeloi/Ceapa verde et co.)l-am pierdut definitiv. Asa incat mi-e greu sa spun cu cata bucurie am citit faptul ca si aceasta carte a fost reeditata si nu s-a pierdut. Indiferent de concurs v-o recomand sa o cumparati si sa o cititi. Copiii(si nu numai) vor fi fascinati de ceea ce vor asculta sau vor citi. Este o carte minunata! Bravo! www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor! Eu pur si simplu / Pagina legislativa |
Off-topic.
De la tine am aflat de ea si am cumparat-o de pe net.
http://www.librariaeminescu.ro/isbn/606-8130-09-5/Fodor-SandorCipi-acest-pitic-urias
On-topic.
Printese (normal), de-astea romanesti care stiau gospodarie.
Alex deseneaza printese de-astea internationale, la care le sta gandul numai la moda.
Alexandra Maria
14.12.2007
2003mihaela spune:
cel mai ades apareau in desenele mele Ilena Cosanzeana si Fat - Frumos, eroii principali ai povestilor noastre
szivarvany spune:
Mie mi-au placut Aventurile lui Nils Holgerson, mi-a luat mult timp pana am citit cartea :D dar mi-a placut atat de mult desenul animat incat am citit si cartea :-)
De desenat insa tin minte ca am desenat la nesfarsit un personaj din film, Pumukli :D Un spiridus mic cu parul roscat :D
Copiii crescuti in familii monoparentale sunt la fel de iubiti, ingrijiti si educati, empatici,
inteligenti, isteti, destepti, stralucitori, fantastici si bine-nteles superbi ca restul copiilor de pe Terra
obtinuti natural sau prin FIV sau adoptati, nascuti natural sau prin operatie de cezariana,
botezati sau nu, hraniti cu LM sau LP.
_
Au nevoie de noi: Iulia Copiii Monicai Alex Luca
natalia_nica spune:
Eu desenam personaje de circ (clovni, tigri, gimnasti).
O carte care mi-a placut fff tare a fost "Ispravile lui Guguta" de Spiridon Vangheli (Guguta al lui Vangheli e un fel de "Nica a lui Stefan a Petrei" al lui Creanga) , am cautat s-o cumpar dar n-am gasit-o - poate cei de la Humanitas se gandesc s-o reediteze?... Despre Cepelica sincer n-am auzit, dar sigur mi-ati starnit curiozitatea
maria_alexia spune:
pe cepelica nici eu nu l-am prins in copilarie. in vremuri mai recente l-am intalnit insa pe Cipollino.
eu desenam printese , flori si gaze.
anecika spune:
Aventurile lui Cipolino se numea discul pe care il ascultam cand eram mica si locuiam in Rusia.Era unul din discurile preferate,il stiam pe de rost.Vai are o poveste frumoasa despre Gelsomino.Este si film pt.copii.
Oare de ce i-au schimbat numele baietelului-ceapa?
Serialbastre spune:
De Cipilica eu nu-mi aduc aminte din copilarie. Sper sa-l descopar acum, odata cu Cezara.
Cand eram copil cel mai des o desenam pe Zana Zorilor, ce-i drept arata la fel cu Ileana Cosanzeana. Apoi am trecut la desenat case, figurile geometrice imi erau mai apropiate.
marius spune:
Cand eram mic desenam imagini ce mi le inchipuiam ca apartinand povestilor ce le citeam de exemplu animale care se strangeau in poiana in padure la sfat. Sau copaci vorbitori. Sau ciuperci uriase in care locuiau pitici. Sau balauri care erau blanzi si duceau in spate baietei ridicandu-i din "lumea de jos" inapoi in lumea lor care era sus...
Din acest motiv parinte devenind am ajuns sa spun povesti care nu exista copiilor mei in fiecare seara un episod sub auspiciul povestilor fara sfarsit.
Ioana care acum are 16 ani si stie la ce episod am ramas cu povestea ei.
O data am sa scriu. Mai multe carti. Una va fi sigur pentru copii.
www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!
Eu pur si simplu / Pagina legislativa