Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
epopeasca spune:
Eu deja mi-am expus de mai multe ori punctul de vedere referitor la nastere. La noi Sofi a venit cam cu 2 ani mai repede decat mi-as fi dorit, pt ca speram sa pot naste natural a doua oara; dar asa, fiind distanta mica intre nasteri, va trebui sa nasc tot prin cezariana. Mie sincer mi s-a parut ca mi s-a rapit un drept natural al femeii de a naste natural, dar cum Andreea nu mai vroia sa nasca si deja se ingrosa gluma, a trebuit nenea doc sa o scoata asa.
In orice fel am naste va doresc la toate o nastere usoara si recuperare rapida
Gina 34 + Sofia Maria si mami de Andreea Luana
irilac31 spune:
Cucu
Mai fetelor, aveti un ritm de scriere ceva de speriat...chiar daca stau acasa nu tin pasul cu voi
Felicitari fetelor pt rezultatele bune de la eco si deja avem AMR-uriiii
Foarte foarte foarte utile sfaturile pentru un alaptat corect pentru cele incepatoare. Mie chiar imi este frica si de etapa asta, am ramas putin socata cand am vazut-o pe sora mea acum cativa ani cand incerca sa o alapteze pe cea mica cat de tare o durea...chiar imaginea aia o am bine intiparita in minte. Imi doresc f mult sa alaptez copilul, e cel mai bine pt el asa, sper si ma rog la DD sa am laptic si sa ma descurc cu el. Daca mai aveti sfaturi, cum trebuie pus copilul, ce sa facem inainte de a naste pt pregatirea sunt numai ochi si urechi
Cat despre indemnizatie...am inteles asa:
- stai acasa 1 an si iei 85% din venituri nete dar nu mai mult de 3400 lei
- stai acasa 2 ani si iei 85% din venituri nete dar nu mai mult de 1200 lei
Daca e asa...pe mine ma ajuta f putin...cam 100 lei pe luna, oricum eu nu ajungeam nici la plafonul de 1200
Mami, multumesc de pont, am sa incerc sa caut niste hartie adeziva, sper cand o dezlipesc sa nu se ia cu tot cu var . Sablonul ala ma gandesc ca e dintr-o hartie plasticata , ca de la vopsea se pot rupe marginile daca e din hartie normala.
MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
28+
mena1906 spune:
Zilele astea isi cauta chirie sa stea ca ea are multe planuri, vrea sa isi faca dantura si am o presimtire ca daca nu ne certam atat de tare nu se mai dadea plecata de la mine. Inca ma indoiesc ca o vad plecata, dar in fine...
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 24+ cu Eduard
In love with my little kid :X
tnicoleta spune:
Inca ceva alaptarea.
Eu cu Bia nu am stat acasa decat 6 luni. 1 in prenatal si 5 cu ea. Pe masura ce se apropia termenul de intors la munca, ma stresam ca ce ma fac cu alaptatul. Cum o sa impart serviciul si orele de masa ale fetei. Si, probabli ca pe acest fond de incertitunide si stari anapoda, Bia de la 4 luni a inceput a refuze sanul. Cu ciu si vai a acceptat biberonul si laptele ptaf. Am tras pana pe la 6 luni si ceva sa ii dau sa suga. Primea san peste noapte, dimineata si inainte sa plec la munca (lucram numai dupamasa) si seara cand veneam acasa. Dar si atunci sugea putin si nu se satura.
Asa ca fetele care vor sta acasa cu mai putin de 1 an sau 1 an si care vor sa alapteze mai mult, lasati grijile deoparte si nu va strasati din timp cu ce va fi.
Mie mi-a parut rau ca m-am strasat atat, mi-a parut rau si ca am stat asa putin cu fata. Dar faptul era consumat.
Nicoleta 27+ Corina
mena1906 spune:
Am mai castigat o saptamana cu pestisorul azuriu; 25+
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard
tnicoleta spune:
Super Mena. Uite ca incet-incet pestisorul creste la caldurica. Stai linistita si va fi bine.
Nicoleta 27+ Corina
mena1906 spune:
Bubulinaaaaaaa
UM 06-04-2012; DPN 11-01-2013 25+ cu Eduard
valicutza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui angelique_19 Buna fetele! Ieri am facut si noi 29 de saptamaninici nu imi vine sa cred ce repede trece timpul Am vazut ca ati scris nu gluma,eu ieri m-am simtit mai bine sper ca am scapat de durerea aia pacatoasa dintre coaste si am fost in vizita,apoi cu sotul la o mica plimbare am venit am facut nanita si apoi seara am mai iesit un pic. Mena ma bucur ca totul este ok,stai in pat cumintica si da-i ignor la sora ta.Dar cand catadicseste sa plece? Valicutza ai cerut tu cezariana sau pentru ca o sa fie bebe maricel iti face?Pentru ca mie la morfo mi-a zis ca sunt toate sansele ca bebe sa aiba peste 4 kg si dr. mi-a zis ca e grasut.Intreb sa vad la ce ma astept. Oricum mie nu mi-e frica nici de una nici de alta,eu ma gandesc doar la momentul cand imi voi vedea puiul.Sigur mai tarziu ma vor apuca emotiile deocamdata nu am nici un stres. Bubu pe unde esti? Felicitari tuturor fetelor care si-au vazut puiutii la eco Ela bine ai venit 29+ cu Stefan Lucian |
doctora mi-a sugerat , acum sa vedem , inca nu i-am zis da 100 % , a ramas sa vb exact peste 2 saptamani cand ne vedem iar.
http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
34+ de si mami de Dienutza 5 ani
AMR 25 ZILE !
angelique_19 spune:
Mena felicitari pentru schimbarea saptamani o sa vezi ca pestisorul o sa stea pana la termen in burtica la tine.
Ma intrebam si eu ce face Bubu ca ea mereu intra macar sa ne salute.
Bubu da-ne un semn
Eu cu timpul asta nu ma impac deloc,in casa este racoare si afara este cald.Cand ies afara imi este cald si transpir toata cand intru in casa imi este racoare si mi se raceste transpiratia pe mineEfectiv nu stiu ce sa imi pun pe mine.Plus ca mai devreme am avut un junghi scurt jos de nu am putut sa ma mai misc.Acum a trecut dar m-am speriat.Voi ati patit asa?
29+ cu Stefan Lucian
angelique_19 spune:
Valicutza multumesc de raspuns,asta vroiam sa stiu.Sper sa se intample exact asa cum iti doresti tuDe-abia astept sa iti fac galerie si tie si fetelor care mai au doar putin si o sa va tineti minunile in brate
29+ cu Stefan Lucian