Alaturi de Valicutza- Minuni de Nov-Dec 2012 (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valicutza spune:

mersic mult angelique, si daca afli cumva ce tarife sunt la dr noastra da-mi te rog si mie de stire, ca si eu ma interesez in stanga si in dreapta. ca nu as vrea sa pic prost, ea e super dragutica, dar nici sa arunc cu banii asa aiurea

p.s. multumesc pt link-ul cu oferta la huggies 1+1 , am dat si eu comanda azi de 4 baxuri, si platesc doar 2 , maine mi le ia un coleg de la servici personal si am scapat si de transport, a iesit un pampers la 0.50 ron

http://lmtf.lilypie.com/2PQCp3.png
34+ de si mami de Dienutza 5 ani
AMR 25 ZILE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelique_19 spune:

Cu cea mai mare placere Valicutza,am tot incercat sa aflu cat am mai fost in spital dar nu era nici o graviduta la dr noastra care se apropia de nastere.

29+ cu Stefan Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

buna,ce de vesti bune in doar cateva pagini...asa imi place.sper insa ca si BUBU si ALMY sunt ok.ca nu au intrat de cateva zile...DOURA¿

MAMI,ANDIE felicitari!!!!!!!!!!!!!!

VALICUTZA mai ai asa de putin....

ANGELIQUE,MENA felicitari pentru schimbarea saptamanii!!

TNICOLETA si mie mi s-a facut mila de fetita...nu trebuia sa o lase sa stea.putea iesi afara,dar nu i-a trecut prin cap...

ELA sper sa gasesti o solutie...nasol ca ai avut asa o experienta la prima nastere.iti doresc sa fie mai bine acum.

INA mersi mult ca ai impartasit din experienta ta.e bine de stiut ce ne asteapta.sunt foarte hotarata sa nasca natural si sa alaptez.nu ma astept sa fie totul lapte si miere dar merita.sunt constienta de asta.o sa cer epidurala.eu am cateva la activ,cu operatiile mele. nu ma dau batuta! normal, ca atata timp cat totul e ok.

VREAUSANINGA nu stiu cum sunt camasile de noapte in tara dar aici mie mi se par chiar sexi...pana mai sus de genunchi,se suprapune putin peste sani,unde se deschide, pentru fiecare san separat...eu imi iau 2 pentru acasa, la spital ne dau ei.

ANGIUTA sper sa ai anticorpi si sa fie totul bine.

embarazada de 29+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Fetelor, eu sunt socata! Chiar nu pot sa cred ca se intampla asa ceva!
Tocmai am vazut la stiri: o femeie indsarcinata in 8 luni jumate si bb au murit la VL pt ca n-a avut bani sa dea la medic, motiv pt care nu i-a facut investigatii.
Mi se pare strigator la cer.Medicii astia ar trebui omorati cu pietre sau .....nici nu stiu ce merita.
E ingrozitor! De saraci ce sunt mama femeii a cerut celor care fac autopsia sa puna copilul la loc, pt ca n-au bani de 2 sicrie.

ASTA e tara in care traim, cei care traim ..............
Imi cer iertare daca v-am indus o stare negativa, dar sunt revoltata,si ingrozita, si mi-e ciuda de numai ca nu pot face nimic....nici eu nici voi....

D-zeu sa-i odihneasca!

31+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bioana spune:

OF,mi s-a facut pielea gaina...cumplit.astia ar trebui chinuiti,nu pot fi numiti nici oameni, daramite doctori.sa ne fereasca dumnezeu sa dam vreodata peste un astfel de asa zis doctor...

embarazada de 29+

o fetita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Doamne ce grozavie! De asta nu ma uit la stiri... adevarul e ca nu mai am timp...
ma misc din ce in ce mai greu... toate le fac parca in reluare si ma supar pe mine ca abia ma misc imi vine si sa rad si sa plang de situatie.
Referitor la situatia mea... nu prea imi cunosc vecinii cine stie ce... stau doar de un an aici... si degeaba le tot zambesc eu si le dau buna ziua, tot un buna ziua scurt primesc si obosit parca...
Am un chiosc pe strada... ma gandeam sa-l duc acolo in caz de urgenta... nu cred ca te poate refuza cineva in asemenea caz. O sa vorbesc cu fata de acolo dar nu e ea mereu. uneori e soacra-sa care pare o scorpie asa
Daca nu si nu... o sa-l i-au cu mine si ma rog sa vina sotul sau cineva la maternitate cat mai repede.
in nici un caz nu am de gand sa-l las sa vada ceva... sau sa ma auda!

& +33

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns menics spune:

mai mai dar harnicute sunteti....
ela dar o prietena, sau o prietena de familie cu care sa vorbesti din timp??? off exact stresul asta iti lipsea... plus ca ma gandesc si la mititelul tau cum va reactiona.. sa-l lasi cahir cu un strain...tu vei sta cu gandul la el...

de camasi nu m-am uitat nici eu inca... am inteles ca nu esti lasata cu pantalon de pijama...de fapt cred ca e valabil doar la cezariana...

cat despre pret... hmm eu sunt bulversata... mie mi sa- dat un pret tare mic.. dar oi vedea eu...
ma apuca emotiile cand ma gandesc ce putin mai este...
maine fac testul de toleranta la glucoza!!

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vreausaninga spune:

Iulia multumesc pt link-uri! Chiar arata bine!
Ela complicata situatia ta cu copilul,dar n-ai nici o prietena care sa fie la orice ora disponibila, just in case?

Fetelor, va doresc noapte buna fara insomnii
Noi avem ora de muzica

32+
"buburuzul"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutz83 spune:

Hello, fetele
Bubulici e bine, doar ca n-are timp sa intre, e mega obosita de la job.

Onutz 31+ cu Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_04 spune:

Chiar nu e nimeni. Toate prietenele mele lucreaza... unele de dimineata pana noaptea...nasa sta acasa ...dar nu are permis si sta departe...
Nici nu am o zi fixa... nu poti sa zici in ziua X o sa nasc...
in fiecare zi imi da la gioale de zici ca acum nasc
e o fetita agitata ca mami a ei

& +33

Mergi la inceput