Delfinasi jucausi de iulie-august (92)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Neatza mamici, dau si eu o cafeluta maaare!
Histamina, ma bucur ca sebi papa bine, ce bine ar fi daca ar papa si tudor al meu asa, dar e tare figurant la mancare. Aseara am facut compot din fructe, a iesit tare buun, bineinteles ca tudor cand l-a gustat atata s-a mai strambat, of am fost dezamagita:(
Laurika, off, sanatate muulta ii doresc scumpului cristi, sa scape repede de injectii
Fetele (cris si palomino) cu atatea limbi auzite de copiii prin casa, pe la gradi, pe la bunici, nu se ametesc, saracutii, cred ca nici nu o sa mai stie cum ii cheama…nu stiu zic si eu sa nu dati cu rosii
Noi aseara am stat si ne-am jucat cu popo catelusul si trenuletul, de fapt avea 3 trenulete si din cele trei au mai ramas cateva vagoane si locomotiva si asa am scos de un trenulet ca restul tudor le-a aranjat…
Crissteo, multumim de intrebare, mergem zilnic la cresa , bineinteles ca avem muci si acum, nu mai scapam de ei…miorlaie cand il las acolo dar ii trece. Ieri l-am luat cu o zgarietura mica sub nasuc, a zis ca a cazut si s-a lovit de usa, e, ii trece pana se insoara, voi sper ca sunteti bine
Mycya, ce bine ca ati scapat de scutecel, tudor nu are nici o greata cu el, dar nici eu nu-mi bat capul, oricum bravo andra!

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Neata!
Racusor, asa se trezeste radu de doua nopti. La 2 si la 6. Inainte, cand manca de la mine se trezea de vreo 4 ori. Vad ca scad trezirile. Eu sper sa ramana la una (aia de la 6) cat de curand. Da, asa se invarte si mara 11,500-11,700. Nici n-o mai cantaresc. De la 1 an la 2 ani a crescut 11cm in lungime si 2 kile (si alea 200 grame care apar/dispar).
Incepe sa imi aminteasca de mine si soramea care nu nu gaseam haine, toate ne erau largi :)) mai ales la pantaloni am probleme in a-i gasi. Daca ii vin la lungime ii sunt largi, iar daca nu sunt largi ii vin scurti.. Macar sa aiba ea picioare lungi si frumoase
Nu mai stiu ce vroiam sa spun asa ca ma duc sa imi vad de cafeaua mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Buna dimineata!

eu va ofer o cola total nesanatoasa dar gustoasa

musai sa ma apuc de cura, sa fac ceva...am fost de 2 ori la mare, de fiecare data am venit c u cate 2 kg in plus si iaca nu le-am mai dat jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

salutare
bilant ieri la prof Umlmeanu
83 de cm si 9.000 kg
dar,
am aflat ca degeaba i-am dat fier copilului,asa cum mi s-a spus de la instit de hematologie,ca atata timp cat a avut adenopatie(polipi),deci infectie in organism(aveam limfocitele mari, pcr peste limita), fierul nu se absoarbe,nu se asimileaza.infectia blocheaza asimilarea fierului.
vineri, luni,miercuri la gr alexandrescu,ne internam si ii administreaza pe vena venufer.
am iesit fff bine la intelect,insa.cu mult peste varsta.motor sta impecabil.tot cu mult peste varsta.ca daca tot l-am dus,am facut turul evaluarilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Coteasca nu se vad pozele

Mergi la inceput

oanna, ms ca m-ai anuntat, acum le-am facut, sper sa se vada

Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Oana o cola ar fi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Nicoleta, bine macar ca ai aflat cauza. Acum sper sa se rezolve. De greutate si inaltime ce au spus doctorii?
Coteasca, tot nu se vad pozele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ca are inaltime de un an si jumatate si greutate de 11 luni,dar ca, in contextul prematuritatii si al malabsorbtiei este relativ bine cum este.nu se pot face minuni peste noapte.am inteles ca la el si dismaturitatea a fost un factor negativ,pe langa prematuritate.
altfel, e o scumpete. merge pe strada,se uita la oameni si spune:un nene, o tanti.nu stiu dupa ce isi da seama,ca nu-s dezbracati,dar nu greseste sexul niciunuia.
e f haios.

Mergi la inceput

mamici stiti cumva vre-un site de unde se pot downloada carti gratis???

Poze Tudor

Mergi la inceput