Delfinasi jucausi de iulie-august (92)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Si eu trec printr-o perioada de asta de "criza" sa-i spunem. Si eu sunt in clubul celor care nu fac nimic pentru ei insisi, in afara de banala toaleta zilnica.
Solutia ar fi sa reusim sa gasim un echilibru (citeam ieri pe mamainvingatoare.ro) intre toate domeniile importante ale vietii noastre: sanatate, familie, cariera, relatii sociale. In oricare din acestea am avea lipsuri sau acordam mai mult timp uneia in detrimentul celorlalte, rezultatul va fi ca vom simti permanent ca ne lipseste ceva, ca nu suntem impliniti. De aici pana la nefericire si depresie nu e drum prea lung.

Stiu ca nu e deloc simplu sa gasesti si sa mentii acest echilibru. Dar cred ca ne-am simti mult mai fericiti!

Eu sunt in punctul acela ca desi ador timpul petrecut cu Radu, rutinele noastre cu trezirea dimineata, cu plimbarile etc., simt ca am nevoie si de altceva. Plus ca nu reusesc sa gasesc energia necesara pentru a face fata solicitarilor sau nevoilor lui de dezvoltare. Uneori nu am idei, alteori sunt obosita si fara chef, mi-ar placea sa mai fac si altceva. De aceea cred ca e o prioritate sa mai fac "rost" de ceva timp in plus si asta se va intampla numai daca il duc pe Radu la cresa. Sper ca din primavara sa reusim.

Apoi, sper sa gasesc si echilibrul mult dorit. Pana atunci ma voi stradui sa imbunatatesc cate ceva la capitolul SANATATE.

Va pup si va imbratisez cu drag pe toate!

p.s. oare ce fac delfinasii, mamicile si taticii la MI? cred ca majoritatea sunt inca pe drum de fapt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Imi lipseste timpul petrecut cu ei, fetisoara somnoroasa a Mariei cand se trezeste dimineata, zambetul si intrebarile importante ale lui Vlad de peste zi, nu simt acut nevoia de a avea un timp al meu, imi place sa ma uit la filme, si am nopti cand nu reusesc sa dorm, atunci profit cu toate ca a doua zi ma resimt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

ioi tu fete, daca scrieti asa putin aici parca nu ma mai simt asa... acasa . si eu care eram fan DC, acum is mai mult pe FB...

nici nu stiu ce sa va povestesc, imi e drag de voi cum povestiti de delfinasi, de fratiori/surioarele lor, de relatia dintre ei. la noi a devenit o chestie delicata, Maria nu mai are rabdare cu ea, Isa nu mai vrea sa se joace cu Maria... haos!! dar azi-dimineata a plans la intrare in gradi, ma tot intreba unde e Maria si o striga sa apara si ea (Maria a plecat la scoala singura si eu am coborat cu Isa la gradi, apoi la dr, ca-mi era in drum). acum le-am scos in fata casei, mai devreme era plin de copilasi de 2-3-4n anisori dar Maria avea de urmarit un serial pe Disney Channel care oricum il mai vede apoi de 100 de ori , acum is doar ele si vreo 2 catei . cu Maria ma inteleg tot mai greu, intre ea si Florin ies zilnic scantei periculoase , simt ca imi scapa multe printre degete... si nici acum nu s-a mai inseninat cerul meu, pe cand zic ca va fi bine iar se iveste ceva. saptamana asta a trebuit sa fuga Flo de la lucru la amiaza s-o scoata pe poarta gradinitei pe Isa ca apoi oricum o prelua Maria. si am ajuns la o limita la care intr-o seara i-am spus lui Flo sa-si faca bagajele si sa ne lase in pace , era si el destul de iritat si nu stiu cum de ne-a venit mintea la cap totusi . am incercat sa ma gandesc ca trebuie sa fiu relaxata, sa nu dau mai multe importanta decat o au lucrurile. DAR am ajuns la o asa relaxare ca e de-a dreptul nesimtire si nu ma mai recunosc nici eu nici cei din jur. habar nu am care-i calea de mijloc

atata ma tot plang la voi ca uit de perioada asta minunata a delfinasilor, de cat de repede invata si cum ne uimesc si ne coplesesc cu dragostea lor inocenta ...

Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)

poze iulie 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Dragelor,

va multumesc mult ca v-ati gandit la noi
Am avut o noapte alba, cu febra mare, 1000 de treziri si plansete Dimineata insa n-a mai avut nimic, nici febra, nici alte simptome de raceala, doar maraiala la greu. Noroc ca eu imi luasem liber azi ca sa plecam la MI, si am stat acasa, am tot dormit amandoi in reprize sa ne revenim. Mi-a fost si rau tare azi, si-a facut de cap si bebele din burta Cu alte cuvine nu stiu ce-a putut avea V, poate doar "ghinion" ca sa n-ajungem la MI Daca se mai repeta figura, musai sa ajungem la analize .

Cristina ce-mi place si mie cum vorbesti de Vlad si ca te vad asa senina si fericita

Rodi

Puiutz exact asa simt si eu, ca nu fac absolut NIMIC pentru mine, si nu e bine...nu am mai vazut nici un film de nu stiu cand, sau macar vreun episod de serial...si pe DC citesc tot pe fuga. Parca mereu fac doar ce trebuie si nimic din ce mi-as dori. Dar apoi ma gandesc ca e bine ca suntem sanatosi, ca asta e cel mai important, si or veni si zile mai bune

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Rody te pup dulce!te inteleg ca si eu am momente in care simt ca clachez. Eu de ex am o maaaare frustare ca nu lucrez iar ,pt ca asta m-ar implini pe de o parte. pana acum mi-am dedicat tot timpul picilor ,dar acum simt ca e momentul sa revin la munca.....din pacate nu am sustinere morala din partea lui Calin.....poveste lunga.....si nu prea frumoasa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

neatza mamici! ma primiti si pe mine in butoi?eu sunt la serv, sunt bolnava coapta, de o sapt nu vb cu sotul si nu cred ca o sa mai fie ca inainte, mi se pare ca cerul se naruie...
daca inainte aveam o relatie frumoasa, acum s-a transformat in raceala, indiferenta, lipsa de comunicare si apreciere. asta e, ma gandesc ca viata merge inainte!
denisa, sa stii ca faptul ca merg la serv pt mine e o oarecare detasare de casa, oale, cratiti si sot. am noroc ca am niste colegi de treaba si cand ajung la serv uit de toate problemele cu sotul si ma inveselesc ca altfel cred ca as fii trista mai tot timpul! si cand ajung acasa si ma asteapta tudor si ma pupa si ma strange in brate uit de toate necazurile si supararile mele!
va puuup

Corina, fericita mamica de TUDOR ANDREI
Poze Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

azi m-am apucat eu ca cica sa il las pe Mihai cu chilotel..ei, numa nervi mi-am facut (mie, lui nu, doar ca desi a cerut chilotel, i/am zs ca nu ii mai dau, ca nu zice cand face. intai sa zica si apoi ii dau..)
dupa ce spal de azi dimineata 2 randuri de lenjerii, prosoaape pijamale vomitate de el asta noapte..tre sa mai spal si pisatul la mana..nu mai am unde le intinde, ca am spalat si ieri seara o tura de trninguri de/ai lui S..le pun claie peste gramada afara, noroc ca e soare.
Coteasca, imi pare rau de pb tale. nici noi nu ne laudam cu nimic.
la serv. atat am de lucru ca nu am timp sa ma gandesc la nimic. eventual ca mi-e foame :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Fetelor, imi pare rau ca treceti prin probleme. Cred ca trebuie doar sanne organizam putin, ca sa gasim resursele si pt noi. Cat despre soti, bagati in sedinta

Vroiam sa va scriu un mesaj mai imbarbatator dar n-am inspiratie :) va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rubia spune:

hello!
Hai ca am aparut si eu dupa o saptamana.Sqa incep cu inceputul:
1.despre copil:raportam o sapt de gadi fara probleme pe partea de socializare insa cu probleme majore in ceea ce priveste mancarea;prima zi n-a mancat nimic,urmatoarele a mancat dimineata(chestii pe care acasa nu le manca-asta m-a mai inveselit) dar la pranz plangea foarte tare ca nu-i place in conditiile in care acasa ii dadeam aceleasi chestii si manca,adica ciorba,paste cu sos rosu.Imi tot zice nu pace ,acasa mancam. Am hotarat sa stam totusi la gradi tot timpul cat mananca ceilalti copii si apoi sa plecam ca poate-poate s-o mai indupleca si ea.Pana acum nu mi-a iesit dar eu mai sper...zicea sora-mea ca unul dintre copiii pe care ii are la grupa timp de 2 luni juate anul trecut ii aduceau mancarea de acasa ca nu vroia nimic de la gradi,dar acum mai cere...deci exista si pt noi speranta.

2.despre mine: am fost atunci la interviu care mi s-a parut un mare fiasco,adica nu era directorul si o tanti ne-a invitat pe rand "ca sa ne cunoastem",am trecut in revista tot ce era in CV si apoi a spus ca daca trecem de pre-interviul asta vom fi contactati.Miercuri m-au sunat din nou si mi-au zis ca peste 2 h urmeaza al doilea interviu (cam neprofesionalist modul de a trata problema interviurilor-dupa parerea mea).Am ajuns totusi ca o culcasem pe fii-mea si a stat barbata-miu cu ea(noroc ca era in oras).Acolo teste de logica ,am trecut si de ele si apoi cand ramasesem patru fete si tot asa :Va vom contacta.
In rest intru si eu in categoria celor care vor neaparat un job,ca ma deprima situatia curenta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

salutare

off, ce de copilasi bolnaviori si mamici suparate doar la MI vad mare distractie mare

noua ieri ne-a venit mobila in camera la Andrei, i-am facut un pat si un dulap, in sfarsit am unde sa ii pun hainutele a iesit foarte frumos, trebuie sa ii caut o cuvertura frumos colorata. aveti idee unde as putea gasi? as vrea ceva matlasat, sa fie mai grosuta, ca sa nu se loveasca de pat ziua, si sa fie de copii, frumos colorata...si mai trebuie sa merg la ikea sa ii iau niste pernute de decor..

aseara si azi dimineata numai in urlete a tinut-o, cred ca nu dormise destul, dar apoi am iesit afara si si-a mai revenit, dar la intoarcere a adormit in masina si nu a comentat nici cand l-am dus in casa, l-am dezbracat, a dormit pana la 4...dupa a fost un alt copil fara crize..a papat si a plecat cu tati la cumparaturi, cat am facut eu curat prin casa...mi-a mai ramas dulapul meu de aranjat, dar nu am mai apucat astazi...acum face nana, s-a culcat singurel, ca era tare obosit...inca nu il las doar in patul nou, doarme si in patut, si pe pat, si la noi, unde adoarme si in functie de cum se trezeste peste noapte inca se mai trezeste uneori noaptea doar sa ma strige, se ridica in fundulet, ma striga (mami unde e?), ma duc, il intind si se culca, nu e nevoie sa raman cu el..alteori e in picioare, atunci trebuie sa il iau, si ne intindem amandoi pe pat si ne culcam...cam asa e cu somnul nostru

azi am mers cu trenuletul in Herastrau, eu cu ANdrei in vagon si inca 2 copilasi...niste parinti i-au lasat singuri pe copii, ca m-au vazut pe mine erau mai marisori putin..dar i-a placut lui Andrei tura de parc...

va sanatate multa si noapte usoara

Mergi la inceput