Delfinasi jucausi de iulie-august (92)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurika1982

Citat:
citat din mesajul lui anca_vlad

Citat:
citat din mesajul lui lalala13

anca, unde face inot? ca si eu trebuie sa-l duc tot din cauze medicale. sebi are stern infundat si trebuie sa-si fortifice pectoralii s anu aiba probleme cu inima si plamanii.

----------------------------------------------
my somebody....
www.eticker.co.za/tickers/bbho9bmbyh9bnw0p.png" target="_blank">A sosit minunea!

Doamne Ajuta in continuare!

la bazinul de inot de la facultatea de medicina de langa spitalul municipal!
atack team se numeste clubul!

Anca, mami de bebelina MARIA (30.07.2010) si astronaut Vlad-Mihail (05.11.2003)

detalii,pls,daca se poate..program si daca se poatepret ..ca si eu vreau sa-l duc.
In rest, ma urc pe pereti cu injectiile lui C in fund,imivine saplang cand il vad chinuit bebe din burta se agita,ma doare spatele de ma taie la inima..asa ca mergem mai departe.

Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 si 30+ cu

laurika daca nu e prea tarziu vin cu detalii acum am vazut mesajul tau de atunci nu am mai avut timp sa intru am fost mai mult pe fb!

moi platim 300 lei pentru 8 sedinte, din primavara vreau sa o duc si pe Maria, acum e prea mica i imi cere 550 lei pentru unabonament de 8 sedinte pt ca se lucreaza inividual si deja este bugetul alocat lor a atins o cota substantiala din venit.

e ok, sedinta dureaza cam o ora e curat sunt multi copii si am remaract ca si baietelul lui Tavi Colen de la talisman frecventeza aceat bazin! Vladut a fost la tenis club 2000 cand era la gradi pe la 3 ani jumatate dar decand au dat drumul aici e mai aproape si ne-am reorientat!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui racusor2010

Histamina ma bag si eu ca musca in lapte nu am cautat foarte mult despre asta, dar din "auzite" laptele de vaca in excess impiedica absorbtia fierului in organism. si mai ales laptele de vaca pentru un stomacel nepregatit ca al lui Sebastian.

ai incercat sa sapi si pe partea asta? sa vezi daca intr-adevar si asta e o problema pe care ai putea sa o rezolvi usor nu prin limitarea biberonului de lapte, ci prin oferirea de alternative vegetale, gen lapte de migdale...

cred ca Denisa te poate sfatui aici sau poti sa te uiti pe site-ul Cristelei Georgescu sau pe site-ului Ligiei Pop...

exact din motivul pe care il descri noua ne-a oprit laptele de vaca si pana la 3 ani vom merge pe formula de LP!

asa stiam si eu... dar nu zic mai mult ca nu stiu mai mult de atat!

Mergi la inceput

Histamina, in mai anul trecut am fost internata cu maria pe sectia d. Ulmeanu (ca o paranteza e prieten ff bun cu un unchi de al meu, dir de spital de copii in brasov, deci s-a aplecat si asupra cazului nostru) cu malabsorti grad 2.

ca recomandare am primit sa o alimentez cu nutricare sticlute 100 grame, duocal ca adaus in lapte si un ulei special obtinut din grasime de pasare acesta din urma nu l=am gasit decat in franta, si in completare lp NUTREN sau formule speciale.

Mergi la inceput

pentru burtici sensibile mai este si Protectisul, linexul trebuie administrat cu atentie la copiii cu sensibilitate la proteina din laptele de vaca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Cristina (Crispro) tare frumos povestesti de Vladut....Ma bucur din suflet ca ai ajuns la momentele frumoase in care esti fericita.
Noi suntem bine....Mara creste frumos si dormim bine noaptea....Tudor e fericit la cresa .....Pe Mara o iubeste mult...Toata ziua ar pupa-o si ar lua-o in brate....E foarte frumos...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Iuliana si tu? Mihaela, ramona, elena? Voi cum sunteti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

anca, multam.
1 sticluta de nutrini avem pe zi.pana la 8 kg a avut infatrini.sunt complexe proteice f consistente.
ulei cu lant mediu de trigiliceride, McT Oil, luam ,LP nu putem de la dolicomegacolon.
am mai dat si viusid, monogen, sanzyme, stimulance.toate zilnic.
cam asta e meniul complet,ca sa zic asa.
diagnosticul a fost malabsorbtie globala, carenta martiala, iar la preluare a fost si distrofie gr II (III)-adica greutatea era de gr III, insa s-au luat in calcul dismaturitatea si prematuritatea.

la noi problema a fost ca nu asimila nimic.dar absolut nimic.de aceea s-a ajuns la aceste preparate care sunt indicate in cazuri grave,de malabsorbtie globala, distrofie, terapii post chimioterapie etc.cand am inceput,strumf avea 6.5 kg si un an si doua luni.manca mult, bine,dar nu asimila nimic.
acum asimileaza cam 10%,tinta suprema e un procent de 50%.mai mult nu cred ca vom putea spera vreodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Iuliana si tu? Mihaela, ramona, elena? Voi cum sunteti?

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

eu sunt bine dar cateodata am senzatia ca nu imi ajunge timpul....Dimineata il duc pe Tudor la cresa...vin..o iau in primire pe Mara...mama vine pe la 9.30 si o ia pe Mara...Daca nu am treburi casnice mai plec de acasa cate doua trei ore cu diverse treburi sau pur si simplu la o cafea cu colegele sa mai uit de agitatia din casa...Apoi la 16 ma duc sa il iau pe Tudor...merg la mama (ca o las pe Mara acolo cat ma duc dupa Tudor)...stam la ea cam 2 ore in care Tudor se fugareste cu catelul ei..apoi venim acasa si il asteptam pe al meu sot care vine pe la 19.30-20...Mai mancam ceva ...ne mai jucam cu copii ..o baita si apoi incep ritualul de seara...Il culc pe Tudor ca nu vrea decat cu mine...si apoi o preiau pe Mara....E greu dar e frumos....Uneori simt ca nu mai pot dar imi revin repede....

Acum 2 zile Tudor a avut temperatura si vroia doar cu mine...Mara tipa ca ii era foame...A fost o zi de cosmar si mi-am chemat sotul acasa mai devreme ca simteam ca ajung la balamuc...urlete pe doua voci......

Voi cum sunteti? Ce imi place cum povestesti tu de Mara si Radu....E clar ca Radu va fi mult mai precoce decat Mara pentru ca o are pe ea de exemplu....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Bine si noi. Trec zilele repede si parca eu nu fac nimic pt mine, asta ma deprima uneori (pt 5-10 minute, nu mult, ca n-am timp ). Ma consolez cu gandul ca se fac ei mari si o sa am timp sa ma si plictisesc. Probabil cA atunci voi tanji dupa zilele cand erau bebei.
Mara si radu sunt tare haiosi. Mara e rea uneori, bebe e prea mamos :)) am trecut la program de un somn pe zi si am liniste pt 2-3 ore. Dar si eu ca si tine, ii culc pe amandoi, ii hranesc pe amandoi, ii spal pe amandoi. Nu mereu mereu dar de cele mai multe ori. I-am scos suzeta din program marei, iar pe marius l-am convins sa se lase de fumat, deci am avut doi nervosi in preajma.
Acum ma uitam pe niste siteuri ca as vrea sa fac niste creme de fatza pt femeile din familie, pt craciun, cadou. Sa vad daca imi iese :)

Mergi la inceput

O sa radeti, dar imi este asa de dor sa fiu cu amandoi acasa sa fac ce faceam anul trecut pe vremea acestea sa il pregatesc pe vlad de scoala dimineata, apoi sa strang prin casa sa pregatesc si masa de pranz, sa am timp de rasfat cu Maria dimineata apoi sa plec dupa vlad la scoala, teme facute impreuna...offf...ce repede trec toate!

Mergi la inceput