Delfinasi jucausi de iulie-august (92)
Raspunsuri - Pagina 19
baby78 spune:
Am uitat sa va spun ca de o saptamana Tudor face kk numai la olita ....la cerere...Luni cand l-am luat de la cresa (acum e la program normal..pana la 16) doamnele mi-au spus ca e pregatit sa renunte la pampers si sa le aduc hilotei si 2-3 schimburi....Asa ca m-am ambitionat si acasa l-am lasat fara pampers...si a fost ok...Doar ca deja m-am saturat de infinitele drumuri la olita dar ma distra fericirea lui cand facea kk sau 2 picaturi de pipi... Ideea este ca acum ii pun pampers doar noaptea si este ok...Au fost cateva accidente dar sunt foarte mandra de baiatul meu
Elena (Rubia)poate pana la urma te suna si te angajezi si va fi bine...Niciodata nu se stie... Hmmm...deci Tania nu e multumita de gradi.... La noi a ajuns sa il amenint ca daca nu este cuminte nu il mai duc la gradinita la copii si imediat se potoleste.... De vineri Tudor este coleg de clasa cu frumoasa Stef de Laura....Si ea este atat de cuminte si vorbeste asa de multe.......Plus ca vineri ea mai vroia sa ramana si mami a venit sa o ia de la copii asa devreme,,,,la ora 16.20.......
Carmen Serban cum mai este? Cum s-a acomodat?A mai vorbit cineva cu ea? Unde duce fata la cresa/gradinita?
baby78 spune:
dar trebuie sa va spun si partea in care pur si simplu o iau pe aratura cu facutul la olita de imi vine sa ii pun pampers si sa il las asa pana la 7 ani........Sunt momente cand el face doi stropi de pipi sau un pic de kk si ma striga sau vrea sa stau cu el la baie...Mara incepe sa planga si nu stiu unde sa ma duc mai intai....El dupa ce face..il spal ..spal olita ...ma spal bine pe maini (Mara urla ...) il aud..ca zice MAMI ALTUL!!!!! Imi vine sa o iau pe campii...Uneori o iau pe Mara in baie in brate...stau pe un scaunel langa Tudor care sta pe olita si studiaza o carte cu animale...Animale pe care trebuie sa i le spun cand mi le arata.....
E minunat,nu?????Si mai vine si al meu sot care imi spune .....De ce nu ii spui lui Tudor sa se tina si sa faca pipi o data la 2-3 ore?????Sa nu ii crapi capul???????
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui baby78 Carmen Serban cum mai este? Cum s-a acomodat?A mai vorbit cineva cu ea? Unde duce fata la cresa/gradinita? |
la krys ma gandeam si eu chiar ieri, nu mai stim nimic de ea
PS: scoate mielul, baby , Carmen o canta pe la vreo nunta pe undeva acuma
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
rodyka spune:
Žneatza, delfinariu
dau o facuta de Florin, ca eu asa bine stau in pat cu laptopul in brate si cu tava cu capuccino si covrigei langa mine
tu fete, casa asta m-a cucerit! asa de bine ma simt oriunde ma asez, dorm linistita oriunde pun capul jos, imi place tot ce vad oriunde imi intorc privirea, chiar daca mai am cutii nedesfacute si nici chef sa le desfac nu am inca...
Isa (19 iunie 2010) si Maria (26 iunie 2001)
poze iulie 2012
ramonavlas spune:
Salutare!
De muult nu am mai dat pe aici, as avea o gramada de recuperat insa nu stiu cand.
Riana e f cuminte, Raisa o pupa toata ziua, dorm amandoua toata noaptea, de la 22 la 7, lapte este, mi-am revenit la kg de dinainte de sarcina.
M-am apucat de confectionat lumanari, imi place f mult si abia astept sa doarma Riana si sa lucrez la ele.
ooana spune:
citat din mesajul lui baby78 Am uitat sa va spun ca de o saptamana Tudor face kk numai la olita ....la cerere... Iuliana mami fericita de nazdravan Tudor si Mara |
pai si Matei face tot asa de cateva saptamani
asta inseamna ca e pregatit sa renuntam la pampers?! ca de pipi nu zice nimic, nici inainte si nici dupa ce face
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ooana
pai si Matei face tot asa de cateva saptamani asta inseamna ca e pregatit sa renuntam la pampers?! ca de pipi nu zice nimic, nici inainte si nici dupa ce face Matei 08.07.2010 Cand tii un copil de mana, tii inima unei mame in palme. Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Da este pregatit...Asa au spus doamnele de la cresa si cu siguranta am incredere in ele ca au vazut zeci de generatii....Poti sa incepi sa il lasi in chilotei si sa ii spui ca daca vrea pipi sau kk sa se duca la olita...E mai greu la inceput cu pipi ca va face 100 de drumuri pentru o picatura doua dar asa se invata sa faca pipi la olita
Plus ca la noi si pipi este tot caca.......El orice are in plan sa faca la olita spune ca este caca...
Rody....chiar maine o sa mananc o friptura de miel si ma voi gandi la tine Ai dreptate cu Cristina Serban....cum am botezat-o eu....
Ma bucur din suflet pentru voi ca sunteti asa de fericiti in noua casuta...Asta este cel mai important...sa vii acasa cu drag si sa locuiesti in ea cu drag...sa simti ca este acasa
ramonavlas spune:
Eu ii mai pun pampers doar la nani. Insa mi-e groaza de iarna, cate haine va trebui sa ridic sau sa dau jos pt un pisu.
baby78 spune:
citat din mesajul lui ramonavlas Eu ii mai pun pampers doar la nani. Insa mi-e groaza de iarna, cate haine va trebui sa ridic sau sa dau jos pt un pisu. Mami fericita de Raisa - 01.08.2010 si Riana - 17.07.2012 |
asa este dar ......ne adaptam...
Cum ai revenit la silueta? Ai tinut ceva dieta sau pur si simplu ai slabit?Eu am dat 9 kg dar mai am inca 9 si vad ca de 2 sapt chiar m-am ingrasat 1 kg.....