Va rog, un sfat!
Raspunsuri - Pagina 3
cristinuk@ spune:
tura asta sunt de acord cu andacos
nici aici nu ti prescrie nimemi antibiotice
cola saruri de hidratare si mancare uscata
nu se tin copiii acasa decat daca au febra
ai mei nu au avut pana acum niciodata sunt si vaccinati dar au avut copiii prietenelor mele
oanap85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nitzuc Oana, din experienta iti spun ca regimul e sfant. Mai ales ca din cate am citit Iustin a mai avut probleme digestive. Te rog din suflet nu te juca cu asa ceva, ca poti sa o tragi mult si bine pe urma. Da, cred ca ar ajuta colostru cu probiotice, sau o cura buna cu probiotice alternativ. Nu ii da pireu, cartoful fermenteaza si da/intretine diarea, nu mar crud (accelereaza digestia), incearca mar copt/cu branza de vaca, macaroane la cuptor cu branza de vaca, macaroane cu pesmet si ia glucoza pulbere din farmacie pt indulcit. Ceai de menta, stevie sau ceai de afine FRUNZE. Nu are rost sa scriu aici prin ce am trecut cu baietelul meu (3 ani), iti spun doar ca prin ce treci tu eu am trecut aproape un an intreg.Asa ca fetele te sfatuiesc de bine. Eu nu i-am mai da antibiotic acum, decat daca as avea doua rezultate identice de la doua laboratoare diferite, orice mi-ar spune medicii. Ca patitu... Sanatate va doresc!! +11 |
mie doctorul mi-a recomandat marul crud cand am stat internata cu cea mica,se molipsise de rotavirus
Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/
andacos spune:
citat din mesajul lui cristinuk@ tura asta sunt de acord cu andacos https://picasaweb.google.com/111356891978087779654/HikyBird# "...Poti descoperi inca in minunata viata a animalelor profunde semnificatii si nu de putine ori, adevarate valori etice si morale de comportament..." Constantin Mihailescu |
sa intzeleg ca pina acum nu ai fost ?
Dana
andacos spune:
citat din mesajul lui cristinuk@ Ne am mai ciocanit pe ici pe colo https://picasaweb.google.com/111356891978087779654/HikyBird# "...Poti descoperi inca in minunata viata a animalelor profunde semnificatii si nu de putine ori, adevarate valori etice si morale de comportament..." Constantin Mihailescu |
daaaa?????
habar n-am unde si cind!(eu discut mesajul in general si nu userul)
Egal,imi plac oamenii fara resentimente!
dana
oana_lex82 spune:
Buna fetelor, acum am reusit sa va citesc mesajele si va multumesc tuturor!!.
Din pacate nu am cum sa scot copilul de la cresa si sincer nici nu as face-o...se vad mari progrese in dezvoltarea lui dupa numai cateva zile..trebuie insa sa il imunizez bine..am sa incerc cat mai natural..Azi se simte bine, sper sa nu mai avem probleme cu enterocolita daca se termina cu caldurile...Am inteles de la o mamica ca mai multi copii din grupa lui Iustin s-au imbolnavit...Si dr de familie unde e inscris Iustin mi-a zis azi ca saptamana trecuta , o data cu inceperea scolii, a fost jale..plin de copilasi cu diaree sau varsaturi..Nu am cum sa il feresc o viata intreaga..mi s-a zis ca si la anul daca il duc la fel va face pana se imunizeaza..
My_Lady0091 spune:
Oana, eu ii dau fetitei acum Colostrum pt.imunitate.Mi l-a adus cineva din America, mai ieftin!
Protectis pictaturi e iarasi ok pt. a regla digestia!
"Scrie o poezie cu UNISOL in bucatarie"
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
dana vio spune:
citat din mesajul lui oana_lex82 Buna fetelor, acum am reusit sa va citesc mesajele si va multumesc tuturor!!. Din pacate nu am cum sa scot copilul de la cresa si sincer nici nu as face-o...se vad mari progrese in dezvoltarea lui dupa numai cateva zile..trebuie insa sa il imunizez bine..am sa incerc cat mai natural..Azi se simte bine, sper sa nu mai avem probleme cu enterocolita daca se termina cu caldurile...Am inteles de la o mamica ca mai multi copii din grupa lui Iustin s-au imbolnavit...Si dr de familie unde e inscris Iustin mi-a zis azi ca saptamana trecuta , o data cu inceperea scolii, a fost jale..plin de copilasi cu diaree sau varsaturi..Nu am cum sa il feresc o viata intreaga..mi s-a zis ca si la anul daca il duc la fel va face pana se imunizeaza.. |
Atunci trebuie sa vorbesti la cresa, asa ceva nu este permis.
Alexandra Maria
14.12.2007
m_ella2005 spune:
Noua pediartul ne-a recomandat Debridat, regleaza tranzitul intestinal si a fucntionat.