Va rog, un sfat!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

Noi tocmai ce am depasit o diaree...
i-am dat asa:
-smecta(eu in pus si in ceai de menta,dupa parerea mea ceaiul de menta ajuta f mult,si a baut ca in loc de apa smecta+ceai)
-hidrasec(2 pliculete pe zi)
-orez,morcov fiert(in supa)
-branza
mar(eu crud i-am dat )
si i-am facut analizele eu singura fara sa cer parerea cuiva,am mers la un laborator am platit si i-am facut analiza
nu i-a iesit nimic deci cel mai probabil au fost strugurii:)
mie medicul imi dadea erceforil cand le mai iesea cate un microb

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanap85 spune:

+probiotic,am uitat sa spun(2 pliculete pe zi)
ptr gaze nu ai putea sa-i dai espumisan sau ceva de genu..?

Mami de ingerasi :David(25.10.2006)Paul (15.05.2009)si Anastasia(25.02.2011).
http://s878.photobucket.com/albums/ab348/oanap85/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralina spune:

La noi leacul pentru kk moale este ceiul din seminte de stevie.:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nitzuc spune:

Oana, din experienta iti spun ca regimul e sfant. Mai ales ca din cate am citit Iustin a mai avut probleme digestive. Te rog din suflet nu te juca cu asa ceva, ca poti sa o tragi mult si bine pe urma. Da, cred ca ar ajuta colostru cu probiotice, sau o cura buna cu probiotice alternativ. Nu ii da pireu, cartoful fermenteaza si da/intretine diarea, nu mar crud (accelereaza digestia), incearca mar copt/cu branza de vaca, macaroane la cuptor cu branza de vaca, macaroane cu pesmet si ia glucoza pulbere din farmacie pt indulcit. Ceai de menta, stevie sau ceai de afine FRUNZE. Nu are rost sa scriu aici prin ce am trecut cu baietelul meu (3 ani), iti spun doar ca prin ce treci tu eu am trecut aproape un an intreg.Asa ca fetele te sfatuiesc de bine.

Eu nu i-am mai da antibiotic acum, decat daca as avea doua rezultate identice de la doua laboratoare diferite, orice mi-ar spune medicii. Ca patitu...
Sanatate va doresc!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana vio spune:

Colostrum cu probiotice - este foarte bun chiar si ptr imunizare, stiu ca baietelul tau a avut multe raceli, probioticele o sa-i ajute burtica.
De la aceeasi firma exista si Probiotice (adica, fara colostrum) - astea sunt doar ptr burtica si regleaza burtica si ptr diaree si ptr constipatie.
Si, parerea mea, nu-l mai duce la cresa. Stiu ca nu-i usor, dar mai bine platesti pe cineva sa stea cu el la tine acasa si sa stii ce-i dai sa manance decat acolo. Nu spun ca cresa/gradi nu sunt bune, dar copilul tau este mai sensibil.
Regimul este sfant. Ce ti-au spus fetele e bine si trebuie neaparat sa-ti gasesti un pediatru bun. Si fa-i analize copilului inainte de a-i da medicamente.

Edit. Ceaiul de musetel o sa-i accentueze diareea. Poti sa-i dai ceai de menta, dar cate o lingurita la 5/10min, nu prea mult dintr-o data. Paine prajita, chiar si goala este buna. Asa, sa rontaie prin casa.

Alexandra Maria
14.12.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Oana, tu zici ca dupa ce a venit de la cresa a mai facut un kk moale. Asta nu e diaree. Pana se normalizeaza o sa mai faca asa de cateva ori. Eu nu cred ca ai gresit cu piureul si carnita asa tare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

100% de acord cu dana vio.

subscriu si pt imunostimulatorul cu probiotice si colostrum.
ceaid e menta e f bun.

scoate-l d ela cresa. oricat de imposibil ti-ar parea,dar poate fi si o reactie pe ssitem nervos.eu, una, am patit-o.
scoate-l de acolo. nu-i e bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Mie nu mi s epare un sfat constructiv asta cu scosul de la cresa!

Mai ales in cazul Oanei care si asa se panicheaza usor si repede!Nu uitazi ca la avut la tzara pina acum si nu i-a fost usor nici ei ,ca mama!

Oana,la noi in caz de enterocolita,sa stii ca nu se prescrie regim,antibiotic nici atit si ncii copiii nu se tzin acasa de la scoala/gradinitza!

Tzi s-o fi parind ciudat dar sa stii ca doctorii recomanda sticksuri si...cola!Daca el nu varsa,inseamna ca e bine!faptul ca are gaze multe este un efect al enterocolitei!

O sa-si revina,stai fara grija,hidratrea e importanta,in rest daca vrea sa manince ...lasa copilul sa manince(uite vezi asta e un plus in cazul vostru cu cresa,ca pina a cum te plingeai ca nu maninca)!

Pune-i stiksuri pe masa,afine asa cum tzi-a spus si Mihaela...si o sa-si revina!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

andacos,
strumful oanei e sensibil.ai vazut ca dr i-au spus ca indicat pt el ar fi sa stea cu aprintii,in orice caz o atentie sporita.
daca citesti psotarile ei vei vedea ca am dreptate.
cresa nu e o solutie.dar,fiecare decide pt strumful ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

histamina,tu oricind si oriunde ai dreptate

Eu mi-am spus doar parerea...si atit!Nu tzin sa am dreptate!

Dana

Mergi la inceput