Nou! O branzica natur speciala pentru copii!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deea99 spune:

Am mamcat si noi branzica....2 dintr-o inghititura sa zic asa....
vazusem reclama la tv si chiar a 2a zi am gasit in billa....cum fetita mea nu prea e mare amatoare de branzici cu perle sau smantana ,am zis hai sa iau doar 2 cutiute ca poate nu le papa....
le-a papat cu mare placere si de atunci ii dau cam la 2 zile cate 2 cutii la masa de la 18 in combinatie cu alte alimente.
azi la micul dejun , am incercat si danonimo cu capsuni

despre branzica nu va pot spune cum e la gust ca nu apuc sa o gust....dar daca nazdravana mea o papa cu placere zic ca e buna , buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Aici inca n-am vazut.Ne-am inscris si asteptam!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta29 spune:

M-am inscris desi slabe sanse sa mai fiu intre primii 50, dar citind ceea ce au scris fetele despre branzica si cum piticii mei nu se omoara cu branzica datorita texturii nu tocmai placute am vrut neaparat sa o incerc.
A fost o adevarata aventura sa o gasesc dar cu chiu cu vai am luat ultimele patru cutiute dn Real. Prea putina, pai cum sa satur eu doi pitici de patru, respectiv 1,6 ani cu patru cutiute?
Nici nu mi-a venit sa cred, le-a placut mult, chiar mult mai mult decat as fi sperat eu, fiica-mea a decretat ca e preferata ei, cel mic tragea de frigider crezand ca mai avem, deci succes total!
Normal, curiozitatea m-a impins sa gust si eu, foarte buna si cremoasa, ne declaram fani!
Ce nu-mi place sunt cutiutele mult prea mici, as fi preferat sa o gasesc si in cutii mai mari,cred ca mi-ar trebui cam 8 cutiute sa satur amandoi copiii si e putin enervant sa tot desfaci la cutiute

O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete

[b][red]Violeta ,mamica binecuvantata de -Alexandra Valentina(2.09.2008) si bebe Stefan (22.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandralin spune:

si noi am incercat branzica - tot in Real am reusit sa mai prindem 1 cutie . e buna si Allei ii place.

18+
http://lmtf.lilypie.com/q83Kp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ch_dana spune:

A bagat cineva de seama ca atat branza, cat si Danonino sunt fabricate in Polonia si doar distribuite de Danone Ro ?

Sper sa nu schimbe reteta odata ce vor incepe sa o fabrice aici...

Later edit: eu nu consum Danone, am avut o experienta urata cu produsele lor, dar vad ca pentru copil pare sa fie OK.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui monikootza

Am incercat si noi Branzica natur de la Danone si intr-adevar este cea mai buna. Este singura pe care o mancam, si de aceea ne-ar face placere sa castigam si noi concursul.

Ok. Pofta mare. Dar de ce mi-ai evaluat raspunsul negativ? Lucrezi la Danone?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Avem lista de mamici care o sa primeasca gratuit Danonino Branzica Natur. O sa mai dureze putin pana pregatim toate cupoanele.

Pana atunci putem discuta in cadrul acestui subiect si despre importanta pe care o are Calciul in cresterea copilului. Danonino Branzica Natur este imbogatita cu Ca si vitamina D. Voi cum introduceti calciul in alimentatie?

Va recomand si acest articol:
http://www.desprecopii.com/Danonino/articol-1.html.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns naverdi11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN
Pana atunci putem discuta in cadrul acestui subiect si despre importanta pe care o are Calciul in cresterea copilului. Danonino Branzica Natur este imbogatita cu Ca si vitamina D. Voi cum introduceti calciul in alimentatie?

La noi in familie nu se bea lapte simplu. Nu le place. Am gasit insa combinatia lapte sau iaurt mancat cu cereale. De cele mai multe ori cumpar cereale imbogatite cu calciu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anemona11 spune:

Am cumparat si noi Danonino in urma mesajului acesta. Este

La noi in familie se consuma mult lapte. Avem o taranca care ne aduce lapte proaspat muls in fiecare joi. Are si branza de vaci si smantana. Smantana este cam grasa dar branza de vaci este f. buna.

Intrebare: Cum stim daca un copil primeste suficient calciu? Ca doar nu facem analize la copii? Eu nu mi-am pus niciodata problema calciului in alimentatie dar banuiesc ca daca nu apar simptome totul este ok, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ADMIN

Avem lista de mamici care o sa primeasca gratuit Danonino Branzica Natur. O sa mai dureze putin pana pregatim toate cupoanele.

Va recomand si acest articol:
http://www.desprecopii.com/Danonino/articol-1.html.

pai puneti macar lista

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

Mergi la inceput