Nou! O branzica natur speciala pentru copii!
Raspunsuri - Pagina 17
Anda08 spune:
Avem castigatorii! II felicitam pe:
dankutza
dienutze
bb_yasmi
violeta29
Deea99
teolinda
alina_satena
batmanita
MissPaloma2
CristinaF
Astept pe PM sau mail andraf@desprecopii.com datele voastre personale cat mai curand posibil: nume/prenume, adresa/cod postal, nr telefon/adresa mail si user DC.
Va multumim pentru participare si va asteptam cu drag si la alte concursuri frumoase! 
Din acest moment concursul este inchis!
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
dankutza spune:
Multumim frumos de premiu Danone si 
AM trimis datele pe adresa de mail indicata.
Acum asteptam 
cu
28+ .... si am intrat in luna a 7-a si in trimestrul III
violeta29 spune:
Yuhuuu, ce-or sa se bucure piticii! Multumesc frumos Despre copii si Danone!Trimit acum datele.
Felicitari si celorlalti castigatori!
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
[b][red]Violeta ,mamica binecuvantata de
-Alexandra Valentina(2.09.2008) si bebe Stefan (22.01.2011)
sabiradu spune:
Felicitari castigatoarelor.Premiile au ost in functie de voturi ? Nu am inteles prea bine.
In legatura cu vorbitul si eu sunt putin mai mutl ingrijorata,Raducu are deja 3 ani si 8 luni si vb foarte putin ,pe limba lui ,mama ,tata ,caca, apa ,papa ,pa ,a mea ,a ta ,a tau ,tatiii si inca vreo 2 vorbe.Danseaza ,rade,se joaca mereu si vb numa pe limba lui ,nu vrea sa stea la oala si sa scapam cumva de pampers :( .Imi arata ca nuu cu degetelul ,nu zice doar se icnrunta la mine cand nu vrea sa faca ceva.
Parca vorbesc cu peretii uneori ![]()
Eu stiam ca trebuie sa ma ingrijorez daca nu vorbeste deloc pana la 3 ani dar oricum fata de sora lui care spunea si pozii la varsta asta el e mare lenes :((
Deea99 spune:
Multumesc frumos!!!!Ma simt
pentru ca nu am mai dat pe aici...nu am evaluat nici un mesaj al mamicilor....dar pot spune ca nu ne-am lasat de papat branzica Danonino si iaurtelul cu capsuni prefereatul nr 1
happylica spune:
premiile nu au fost in functie de voturi.. ca altfel.. eram si noi pe lista. poate ne spun adminii in functie de ce s-au dat premiile.
felicitari castigatorilor!
teolinda spune:
Multumesc mult pentru premiu!
si DANONE!!
Nu-mi vine sa cred cate lucruri minunate mi se intampla datorita
.
Intai Aventurile lui Cepelica, acum DANONE
.
Si cand ma gandesc ca este prima data in viata mea cand castig ceva...Eu zic ca asta-i defapt norocul copiilor mei
si prin ei ma bucur si eu.
ANDA