Nou! O branzica natur speciala pentru copii!
Raspunsuri - Pagina 17
Anda08 spune:
Avem castigatorii! II felicitam pe:
dankutza
dienutze
bb_yasmi
violeta29
Deea99
teolinda
alina_satena
batmanita
MissPaloma2
CristinaF
Astept pe PM sau mail andraf@desprecopii.com datele voastre personale cat mai curand posibil: nume/prenume, adresa/cod postal, nr telefon/adresa mail si user DC.
Va multumim pentru participare si va asteptam cu drag si la alte concursuri frumoase!
Din acest moment concursul este inchis!
O zi frumoasa tuturor!
Cea mai mare avere a omului e saracia deoarece nimeni nu va incerca vreodata sa ti-o ia , nimeni nu te invidiaza pentru ea si creste pe masura trecerii timpului ... Socrates
dankutza spune:
Multumim frumos de premiu Danone si
AM trimis datele pe adresa de mail indicata.
Acum asteptam
cu 28+ .... si am intrat in luna a 7-a si in trimestrul III
violeta29 spune:
Yuhuuu, ce-or sa se bucure piticii! Multumesc frumos Despre copii si Danone!Trimit acum datele.
Felicitari si celorlalti castigatori!
O nastere cu prelungiri
Caietul cu retete
[b][red]Violeta ,mamica binecuvantata de -Alexandra Valentina(2.09.2008) si bebe Stefan (22.01.2011)
sabiradu spune:
Felicitari castigatoarelor.Premiile au ost in functie de voturi ? Nu am inteles prea bine.
In legatura cu vorbitul si eu sunt putin mai mutl ingrijorata,Raducu are deja 3 ani si 8 luni si vb foarte putin ,pe limba lui ,mama ,tata ,caca, apa ,papa ,pa ,a mea ,a ta ,a tau ,tatiii si inca vreo 2 vorbe.Danseaza ,rade,se joaca mereu si vb numa pe limba lui ,nu vrea sa stea la oala si sa scapam cumva de pampers :( .Imi arata ca nuu cu degetelul ,nu zice doar se icnrunta la mine cand nu vrea sa faca ceva.
Parca vorbesc cu peretii uneori
Eu stiam ca trebuie sa ma ingrijorez daca nu vorbeste deloc pana la 3 ani dar oricum fata de sora lui care spunea si pozii la varsta asta el e mare lenes :((
Deea99 spune:
Multumesc frumos!!!!Ma simt pentru ca nu am mai dat pe aici...nu am evaluat nici un mesaj al mamicilor....dar pot spune ca nu ne-am lasat de papat branzica Danonino si iaurtelul cu capsuni prefereatul nr 1
happylica spune:
premiile nu au fost in functie de voturi.. ca altfel.. eram si noi pe lista. poate ne spun adminii in functie de ce s-au dat premiile.
felicitari castigatorilor!
teolinda spune:
Multumesc mult pentru premiu!
si DANONE!!
Nu-mi vine sa cred cate lucruri minunate mi se intampla datorita .
Intai Aventurile lui Cepelica, acum DANONE.
Si cand ma gandesc ca este prima data in viata mea cand castig ceva...Eu zic ca asta-i defapt norocul copiilor mei si prin ei ma bucur si eu.
ANDA