Nou! O branzica natur speciala pentru copii!
Raspunsuri - Pagina 14
29B_ella spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui dankutza
Nu te supara ca te intreb, dar de ce evitati carnea de vita si porc? Ai vreo indicatie de la dr? Fi-mea are aproape 3 ani si mananca cam toate tipurile de carnita: pui, curcan, peste, vita si ffff rar porc (doar muschiluteul- cam de 2 ori pe luna). Eu cred in moderatie in toate. Poate gresesc.... cu 26+ |
Nu am o explicatie anume. Este o preconceptie in familia noastra. Stiu ca suna ciudat. Asta nu inseamna ca nu mancam vita si porc. Dar preferam carnea de pui si curcan daca avem de ales.
29B_ella spune:
Citat: |
Este adevarat. Dar nu exagerati cu spanacul. Puteti încerca si alt peste ( ex. Cod, psstrav). |
Multumim pentru sfat. Cu pestele stam prost
Steli1992 spune:
va reamintim tema saptamanii: rolul branzicii proaspete in alimentatia copiilor |
Admin, cu riscul ca te superi pe mine, mie tema saptamanii mi se pare prea generala. Este bine sa dai branzica la copil? Stim. Este bine sa mancam mancare cat mai naturala? Stim. Ce mai este de discutat?
O discutie mai interesanta, daca tot vorbim de mancare naturala este: ce este mai bine, sa facem branza de vaci in casa sau sa cumparam ceva din comert (fie ea si branzica natur de la Danonino). Eu nu am fost in vizita la fabrica dar poate ne spune clientul cum sta situatiunea.
sabiradu spune:
Copii mei adora branzica ,Raducu isi ia un paharel si lingurita si papa singur zice " a mea ,a mea " si nu vrea sa dea nici un pic .Nu stiu de ce zic unii ca nu sunt bune produsele doar pentru ca vezi n reclame pe ici pe colo .Brnzica este cremoasa si buna bunuta ,o amestecam cu o banana si o papa bebe sau aceeasi compozitie o pun la congelator si mananca sora lui inghetata.Sabi e mare fan al inghetatei .Si uite asa satur 2 gurite cu o singura minunatie
little_mj spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Steli1992
Admin, cu riscul ca te superi pe mine, mie tema saptamanii mi se pare prea generala. Este bine sa dai branzica la copil? Stim. Este bine sa mancam mancare cat mai naturala? Stim. Ce mai este de discutat? O discutie mai interesanta, daca tot vorbim de mancare naturala este: ce este mai bine, sa facem branza de vaci in casa sau sa cumparam ceva din comert (fie ea si branzica natur de la Danonino). Eu nu am fost in vizita la fabrica dar poate ne spune clientul cum sta situatiunea. |
Probabil ca mai bine este s-o facem in casa decat s-o cumparam de la magazin (ca de altfel orice alt aliment), insa unii stau prost cu timpul, ba unii chiar si cu abilitatile gospodarest :)
little_mj spune:
citat din mesajul lui 29B_ella Nu cred ca branza are cel mai mult calciu in mod natural. Daca nu este adaugat artificial cred ca cel mai mult calciu este in iaurt. Alte alimente cu calciu sunt somon (dar al meu nu mananca peste sub nici o forma) brocoli si spanac. Apropo de spanac, mancam muuuult! |
Ha! Eu traiam cu impresia ca cel mai mult calciu il contine branza de vaci. Si abia dup-aia iaurtul... (ma refer la produsle de gata, din comert)
oana76voicu spune:
In primul rand va multumesc pt faptul ca am fost alese sa testam acest nou sortiment de branzica :) Dar dupa bucurie vine si dezamagire...dupa primirea voucherului am asteptat sa vina data la care ne puteam ridica pachetelele si ne-am pus pe drum sa mergem la magazin...acolo o mare surpriza ! nimeni nu avea habar de asa ceva si ma trimitea la un alt punct de lucru de-al lor ...pe la Piata Norilor (nici macar nu stiam ca exista daramite sa ajung acolo cu copil si toate cele)...noroc ca dupa multe rugaminti sau hotarat sa-mi dea de la ei din magazin pachetelele si sa faca schimbul intre ei...doar era aceeasi firma ..:| Dar! Iar o surpriza neplacuta pt ca nu aveau in raft decat 3 pachetele iar eu trebuia sa primesc 6...alte promisiuni ca daca vin in nu stiu ce zi imi mai aduce inca 3...Am plecat acasa cu cele 3 pachete si gustul amar al acestei intamplari...
Acasa alta dezamagire pt ca micutei mele nu ia placut asa de mult cum speram eu acest nou produs...adica a mancat cu chiu cu vai o jumatate de paharel si gata! ...am terminat eu restul si pot sa va spun si parerea mea:
- nu are gust de branzica de vaci...e doar un alt fel de iaurt mai gros
- nu are consistenta de branzica
- e f. diferit de sortimentul Danonino cu fructe desi nu ma asteptam sa fie...lipsesc doar fructele , nu?
- seamana un pic cu Cremoso dar acela are un gust mai bun..
Aceasta e parerea noastra si imi pare sincer rau pt ca asteptam cu nerabdare acest produs :(
Va multumim incaodata pt sansa primita si sper ca cei de la Danone sa tina cont si de aceste pareri contra ...intotdeauna este loc de mai bine ;)
admin spune:
citat din mesajul lui Steli1992 Admin, cu riscul ca te superi pe mine, mie tema saptamanii mi se pare prea generala. Este bine sa dai branzica la copil? Stim. Este bine sa mancam mancare cat mai naturala? Stim. Ce mai este de discutat? O discutie mai interesanta, daca tot vorbim de mancare naturala este: ce este mai bine, sa facem branza de vaci in casa sau sa cumparam ceva din comert (fie ea si branzica natur de la Danonino). Eu nu am fost in vizita la fabrica dar poate ne spune clientul cum sta situatiunea. |
Draga Steli,
nu vad de ce m-ar deranja un mesaj constructiv! Tema propusa de tine este interesanta dar poti sa ne spui exact pe baza caror criterii vrei sa compari branzica de vaci de casa cu cea din comert? Exemplu: compozitie, cantitate de calciu, etc. Vreau sa ma asigur ca inteleg exact intrebarea ta...
tonylexa spune:
calciul se regaseste si in alte produse nu doar in lactate, la fel si vitaminele
http://nationalset.od.ua/List_of_Calcium_Rich_Foods
ideea este ca e bine sa ii obisnuim pe cei mici sa manance orice
recunosc ca e greu pentru mine uneori sa-i conving, au gusturi/preferinte diferite
Daria (aproape 6 ani) mananca iaurt de cand era bebe, abia acum accepa sandwishurile calde cu cascaval;branzica natur a acceptat-o imediat si cere cu insistenta (nu e branzic, e ocombinatie de branzica cu iaurt)
Andrei (aproape 4 ani) nu accepta nimic in afara de lapte; cand era mic manca felii de cascaval Hochland,acum refuza;in schimb, am ramas surprinsa ca a acceptat si a dorit sa manance Danonino
uite, am scrs cateva articole despre experienta noastr
http://piticidarvoinici.wordpress.com/?s=danonino
am fost in vizita la fabrica Danone cu ideea preconceputa ca "hai sa o vad si pe asta! sigur vad cine stie ce! nu ne atingem de produsele lor in veci!"
acum am inteles ca e diferit fata de legendele urbane
am descoperit ca ei tin cont e dorintele noastre ale parintilor, asa ca au efectuat un studiu de cativa ani inainte de a lansa pe piata produsul;apropo' este lansat doar la noi pe piata pentru ca dar noi mancam produse albe in mod traditional spre deosebie de vestici care prefera doar lactate colorate