Piersicute de iulie-august 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui maria0408

Porumbita, groaznic ce ati patit si eu faceam scandal.
ce varste aveau copilasii de au stat singurei la masa si in ce a constat meniul?

2 baieteti de 2 ani
3 baieteti de 3 ani
2 baieteti de 4 ani
3 baieteti de 5-6 ani
1 fetita de 4 ani

meniu
fructe + crontonele
Farfurie rece cu: Jambon de curcan, Chiftelute de casa, Pate de ficat de pui, Masline, Castraveti, Rosie
Main Course: Pui Shanghai cu cartofi prajiti
2nd course : pizza pt copii

tort

apa si sucuri naturale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Salutare,va mai amintiti de noi?

Am tot citit,dar a fost o perioada stresanta si nu mai apucam sa si scriu.Leon a fost nelinistit rau...suntem in continuare fara program...deci la voia Domnului.Macar sunt multumita ca ia in greutate si e vesel.
Lucas a fost racit cu febra si mi-a fost frica ca o sa ia si Leon,ca l-a pupacit intr-una,dar culmea ca am scapat.

Felicitari crestinilor sa creasca mare si sanatosi!

Muraturica,daca se constipa de la lapte praf,incearca sa-l faci mai subtire.adica sa pui cam 10ml de apa mai mult la o sticla.La mine functiona asta la Lucas si e metoda mai safe decit supozitor.

Maria,aici diversificarea se incepe de la 6 luni daca e bb alaptat exclusiv!
Leon doarme prima jumatate de noapte in pat la el,iar apoi la mine.Ca altfel ar sta treaz si eu nu am nervi noaptea.Asa dormim fara probleme amandoi.

Carmen,eu de spalat,spal la comnun,dar de calcat,calc tot...ca asa sunt eu cu capul.
Vroiam sa te intreb daca bb primeste LP completare de doarme apoi asa?
Pentru ca eu am experimentat si dupa sticla e alt copil,dar cind il alaptez nu adoarme neam.

Kimmy,super a luat in greutate,deci ai lapte...si inca bun!

R_ocsy,asa-s barbatii ei vor sa scape repede de-o treaba,nu se gandesc prea mult inainte.

Laura,
la fel patim si noi daca nu am grija sa doarma cit de cit la timp Leon.De oboseala urla pina nu mai stie de el si nu-l pot calma cu nimic.

Miha,ce polipi?
Sa stii ca am intrebat la dentist si aici nu e nicio problema sa alaptez dupa.Inca nu mi-a facut nimic,trebuie sa merg pe 24 si imi face 2 plombe,dar nu trebuie sa arunc laptele.

Fleur,diversificarea se face in functie de copil,sa stii.Eu la lucas pentru ca era categoria grea,cum e si al tau nu am inceput cu cereale ci cu legume.Apoi fructe si in final cereale pentru ca eu nu vroiam sa-l ingras mai tare decit era.
La leon o sa incep cu cereale,apoi legume si in final fructe ca alea-s dulci si se dau de obicei ultimele.
Asa e si aici sistemul scolar cu calificative confientiale,dar la finalul trimestrului cind primesc notele se vorbeste si se stie care si ce nota are.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns r_ocsy spune:

Fleur : sunt de aceeasi parere cu daconst, Eric e grasut, cerealele ingrasa, as incepe si eu tot cu legume.

Eu diversificarea o voi incepe in jur de 6 luni, asa am inceput si la Sofia; prima luna e mai mult de tatonare, de obisnuire a sistemului digestiv cu alte alimente, e mai mult o joaca. Abia pe la 7 luni pot sa spun ca avea o masa propriu-zisa de mancarica.
Voi incepe cu suc de morcovi, o lingurita in prima zi, doua in a doua zi si in a treia cat doreste. Apoi voi incerca marul. Apoi trec la pireu, in morcovul ce l-am incercat prima data pun o alta leguma si tot asa. Apoi incer si o para etc. Intr-o luna cam stii daca e alergic sau nu la vreun aliment si deja poti sa ii servesti piureuri delicioase . Important este ca atunci cand introduci un aliment sa o faci treptat si un singur aliment nou.
Legumele le cumpar atunci, congelat va fi doar spanacul . Borcanele din comert nu cumpar, multe din ele sunt pline de prostii, prefer sa ii pregatesc zilnic ceea ce ii voi da. Cand vom trece la supica am sa ii gatesc pentru 2 zile, pireurile zilnic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Salutare!

Ieri am avut o zi mai agitata, cu putin somn, noaptea a dormit bine pana la prima masa la 3.30 cand dupa ce a mancat toanta de mine, pentru ca am vazut ca se foia in patut, am luat-o sa ii mai dau si restul de lapte ce ramasese si nu a mai adormit pana la 5. Ea de obicei noaptea adorme ori la biberon ori singura in patut. Am inceput sa o pun numai pe burta cand doarme si e mult mai bine. In primul rand ca nu trebuie sa ma mai chinui noaptea sa o pun sa ragaie ( scoate singura aerul daca e pe burta ) si in al doilea rand nu se mai trezeste tipand din cauza colicilor.

Ziua in schimb avem mai mult de furca pana adomrmim.

Rocsi tu incepi intai cu legume crude? Nu ar fi mai bine cu legume fierte?

La capitoul diversificare, recunosc, sunt pierduta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Dana, bine ai revenit printre noi. Patrick mananca supliment de vreo 3 ori pe zi. Obligatoriu ultimul seara inainte de culcare. 90 ml. Nu am facut nicio magie, si-a facut singur programul. Si-a mutat ora de trezire pe masura ce a crescut. Ziua doarme si doar cu lm dc ii e somn, dar seara nu adoarme dc nu se satura.

R_ocsy la multe lunite Nataliei.

Danett eu zic ca nu trebuie sa te ingrijorezi. Curba de crestere se modifica pe masura ce creste. In prima luna ia cel mai mult, in a doua la fel sau mai putin, si apoi din ce in ce mai putin. E normal. Dar pt linistea ta, intreaba si pediatrul.

Miha polipul este o excrescenta pe uter sau depinde. O carnita ca sa zic asa crescuta aiurea. Dc este cazul de extirpat, operatia este foarte usoara.

Deci sa ma las si eu de calcat hainutele lui. O sa i le spal totusi separat.

A facut cineva Rotarixul? Ceva reactii adverse? Il facem si noi pe 2.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Carmen, noi am calcat hainele copilului doar prima data. De a doua oara nu m-a lasat mama sa le mai calc ca zice ca nu vrea sa devina fata prea sensibila. Dar le spal separat.

Si Ana mea si-a facut singura program. Doarme de la 11 seara pana dimineata la 6 cand papa prin somn un pic si s!e trezeste final pe la 9. Dar ziua nu prea mai vrea sa doarma.

Legat de crestere, si ea creste destul de incet. cam 30 gr pe zi....dar doctorii zic ca e ok. Sper sa fie.

Ada, eu nu m-am intors inca in Bucuresti asa ca de-aia nu am sunat dar cand ma mail linistesc dupa botez te sun sa vb de chestia aia. Pupici

10 ani de incercari pentru a avea un BB
FIV 2 reusit decembrie 2011 Budapesta, dr Peter Kovacs

PAI 4G/5G homozigot, FXIII heterozigot, Tiroidita hashimoto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

Multumesc fetele
Si EU am calcat doar prima data hainutele.
Carmen supozitor cu glicerina II pui sau de care?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Azi am fost cu Tudor la vaccin, e un pic mai nelinistit insa pana acum e ok. A plans un pic, insa i-a trecut. A luat bine in greutate luna asta si dr a zis sa nu-mi fac griji daca mananca mai putin decat daca nu mai ia in greutate. I-am explicat ca in ultima nu a mai luat deloc, insa nu m-a ascultat. A zis ca nu trebuie sa ia in fiecare saptmana. O sa mai astept inca una, sa vedem ce se intampla.
De Rotarix mi-a zis ca sunt 30 de tulpini si vaccinul acopera doar 3 sau ceva de genul si ca nu prea are rost sa-l fac.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_80 spune:

Ali, da, supozitor cu glicerina pt copii.

Azi a facut singurel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna fetele ,

Noi suntem bine , colicii s-au rarit considerabil

Eu ii spal separat si ii calc lucrurile , am o problema cu calcatul

Ali mult succes pe noul drum

Am cumparat si eu Rotarixul , i-am facut programare la dr. si mi-a spus ca vaccinul de 4 luni nu-l au ... bun asa ...mai cumpar inca unul ...asta este .

Ioana cand vii in Bucuresti ? Poate facem o intalneala

Andrei doarme in patut si adorme in timp ce mananca dar adoarme si singur in cursul zilei , uitandu-se la carusel . Spre dimineata il iau in pat cu mine dupa ce pleaca sotul la munca ca sa dorm si eu mai mult . M-am invatat sa dorm cam mult ... dimineata el s-a trezit la 7.30 si a stat singur in patut si eu am dormit pana la 10 ... imi iau revansa .

Acum iesim afara

la toate mamicile si piersicutele .

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput