Piersicute de iulie-august 2012 (4)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adarev spune:

Salutare, salutare. Iiuli, m-am trezit si eu tot pe la 5. Am vazut ce ai scris acolo, am vrut sa scriu si eu ceva si m-a apucat lenea.So, hainele bebelui vad, ca le spala soacra-mea si le si calca, ptr. ca are timp. Le spala cu detergent normal si balsam tot de care folosim si noi la rufele noastre. Biberoanele le sterilizam la cuptorul cu microunde dupa fiecare folosire. Lui Nectarel i-a aparut o bubita rosie de la vaccin acum cateva zile. Face o luna de cand i s-a facut pe 30.09.2012.Asa stiam si eu ca in caz ca nu iese nimic se va repeta.Despre ciclu, am intrebat-o pe rezidenta cu care am nascut si mi-a spus ca este normal, ca primele 3 cicluri sa fie abundente si de lunga durata. Ma rog, nu-mi amintesc cum a fost la Tudor.Aseara, am fost la Tudor la sedinta cu parintii si am venit bolnava. Cea mai mica medie din clasa la Tudor Vianu a fost anul trecut 9,50. Daca Tudor nu va face fata siva fi codasul clasei?O iau razna, deja. Acum suntem la capitolul cautari prof. de matem si informatica.AA, uitasenm . Mai am si eu 3 kg care nu dispar. Nici nu m-am apucat eu de cura de slabire, dar....as vrea sa se duca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura32 spune:

Buna dimineata ,

Am aparut si noi la apel somn de voie am avut , se pare ca se da pe brazda ... Doamne Ajuta !

La Andrei vaccinul a aparut la o luna si un pic , s-a inrosit a copt , a spart , iar s-a inrosit , iar a copt , iar a spart si acum este rosu locul ... vedem ce se v-a intampla pe mai departe . Asa mi-a spus si mie pediatra ca daca nu apare nimic se repeta la 6 luni .

Ma pregatesc sa merg la salon pentru epilari , manichiuri si alte chestii sunt in pregatiri de nunta .

Va pupic pe toate

Mami de Andrei ( 3 Iulie 2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZIZOU spune:

Neata!

Incet, incet vad ca pitica renunta la masa de la 12-1 noaptea. Doarme de la 9- 9.30 la 3.30 - 4 si apoi se trezeste la 6.30 - 7. Acum doarme dupa ce o trezire la 9.30 cand a mai mancat 100 ml lapte ca la 7 nu prea a vrut sa manance. Acum astept sa se trezeasca sa o pasez maica-mi ca sa ma duc sa imi cumpar pantofi de botez si poate si o rochie.

Cand va aud ca mai aveti de dat doar 3 kg ma apuca depresia ca eu mai am de dat 10 pana ajung la greutatea dinainte de sarcina dar ideal ar fi 11-12.

Iuli, pitica mea a inceput sa faca reactia la vaccin abia de o saptamana jumatate si acum are aproape 7 saptamani. Este inca la stadiu de punct rosu, dar s-a marit putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui r_ocsy

Neata !

Porumbitza : din acest motiv eu evit sa ma duc singura prin parc cu fetele , imi ajunge alergatul prin casa , sa ne vezi cand ne jucam de-a vrajitoarea cea rea ... eu cu Natalia in brate ( cica e ajutorul meu ) o caut pe Sofia prin casa ca sa o iau la o repriza de gadilit , sau cand jucam fotbal, sau cu balonul in trei ... super distractie .

as vrea eu da nu am deales... ar insemna sa nu il scot pe cel mare cateva zile pe sapt afara
doar ca m am lecuit sa mai ies cu carutu cand sunt cu amandoi

ref vacin eu stiu ca dc nu se vede nimic pemana se repeta, nu ca ar fi virusu activ

aruba eu mai am 2.5 sa ajung la ca inainte de victor (si vreo 6-7 sa fiu cum mi as dori ) da la cate dulciuri mananc nu prea cred

ref la sport se elimina toxine la activitate fizica intensa si se recomanda mim o ora intre sport si alaptat (intens poate si si un km de impins carucior in ritm rapid - dc nu esti obisnuita) ca sa nu fie problema asta tr inceput trepatat.. o sapt 20 de min, inca o sapt 30 etc...
da, cel putin la mine lenea e mareeee

ref sculat si victor a scos o masa, dar tot se scoala mult... bine macar ca readoarme repede
de ex victor s-a culcat la 10 si a supt la 3, 4:40, 6:30, 9
robert a adormit la 10:40 apoi s-a trezit la 4, 7 si final la 8 pt gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viairo spune:

Neatza!

Am scris un mesaj luuung asta noapte si cand sa-l trimit am adormit cu telefonul in mana. Cand m-am trezit am constatat ca nu l-am trimis, pana sa-l trimit l-am sters.

Hainutele le spal separat la 60 de grade cu persil sensitive si balsam sano bio cu clatire suplimentara.

Biberoanele le spal cu detergent de vase, clatitesc de mai multe ori, sterilizez toate seara.

Am fost la dr, la o luna si o saptamina Robert are 6 kg, a zis dr ca atat timp cat e hranit exclusiv cu LM nu e o problema. La greutatea asta va dati seama ca e intr-un puseu continuu

Am inceput sa folosesc manduca, merita toti banii, in carucior scanceste des, in manduca chiar daca e infometat e cuminte, sta cu orele.

Ada, tare faina e rochia cu autobuzul, sa o porti sanatoasa.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza!

Pot citesc si imi amintesc cum sterilizam si spalam la Lucas,exact ca si voi la primul copil.Acum abia cind imi mai amintesc si sticlele si pompa le spal in masina de vase.
Chiar intrebasem moasa ultima oara cit de des sa sterilizez si m-a luat la misto ca de cite ori sterilizez tzatza.
Asa ca stati calme fetele,ca nu trebuie sa-i tinem in glob de sticla pe bb-i.

Am fost ieri la control la gineco si m-am hotarat sa-mi pun sterilet hormonal,Mirena.Nu mai vreau sa iau pilule ca mi-a ajuns.Cica pot sa si alaptez fara probleme.

Miha,sa stii ca mi-a explicat dr ca anestezia de la dinti e aceeasi cu anestezia de la epiziotomie.Si dupa nastere alaptezi imediat.Deci nu trebuie aruncat laptele...si asa obtinut cu greu la mine.

Carmen,tare chic baietelul tau!

Andrea,baietii nostri au aceeasi tzinuta.am pus si eu poza la fel.

Cu kg,mai am 6 pina sa fiu ca inainte de sarcina si inca vreo 3-4 sa fiu multumita.Dar la cita nutella mananc,ar trebui sa-mi fie rusine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

am uitat sa zic ca eu la spalat pun si putin vanish si setez 2 clatiri suplimentare.
pete pe biberoane nu am facut, ca eu am din sticla.
pt sterilizat, folosesc apa de la robinet. sterilzez de mai multe ori pe zi. deh, sunt doi bb-i si mananca la 3 ore.

reactia la vaccin a facut-o doar eric, marc nu . marc a facut vaccinul in 18 iulie, iar eric in 30. de aceea cred ca marc nici nu mai face reactia...ar fi aiurea sa trebuiasca repetat, trebuie sa vorbesc cu dr.

wow, viairo, 6 kg la o luna si cateva zile !

r_ocsy, m-a bufnit rasul cand am citit ce ai facut cu wc-ul versus olita. deci nu sunt singura care incurca borcanele noaptea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Si eu fac tot felul de magarii, intr-o zi am pus un rest de carne in punguta sa o pun la congelator si m-am trezit ca o puneam la gunoi.. si altele

Dana - ce falcute a pus Leon, cate kg are?

Carmen - ce elegant e puiul tau, un dulce

Eu am cantarit-o pe cantarul de adulti (intai la mine in brate si apoi eu singura) si are 5100g iar eu +6kg fata de inaintea sarcinii.

Fetelor Galaforul face minuni, nu mi-a venit sa cred.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ned spune:

Tudor al meu vad ca are o mica eruptie, o fi de la vaccinul de miercuri. SPer sa-i treaca pana maineca daca nu intru in priza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Miha,Leon are 5,300 dar tot pe cintarul de adulti.Pare citeodata mai falcos,ca Lucas.
am dat si eu comanda la mama de galafor,sa-l testez si pe asta.
dupa cit timp s-au vazut rezultatele?

Mergi la inceput