FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Citat:
citat din mesajul lui Sandy2707

Sper acusi o sa-mi zici Sandy Bet

Acum m-am prins de la ce vine Bet Sandy Beta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Sper sa stii ca prinde bine rasul in perioada de FIV
Am vrut sa scriu Sandy Beta da am zis ca te las sa te prinzi singurica
Eu cred ca Uscateasca ti-a zis sa iei de 3x1tb pe zi (nu 9/zi)pt ca desi poate ajuta tb utilizta cu precautie in sarcina.

Mergi la inceput

Sper sa stii ca prinde bine rasul in perioada de FIV
Am vrut sa scriu Sandy Beta da am zis ca te las sa te prinzi singurica
Eu cred ca Uscateasca ti-a zis sa iei de 3x1tb pe zi (nu 9/zi)pt ca desi poate ajuta tb utilizta cu precautie in sarcina.

Matusica ai grija de burtica ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Speruite poza la avatar
Sandyunu pt tinr si unu pt bebe
Da pe unde umblati ma fetelor?

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput

Sandy eu cred ca a zis 3x3/zi pt ca era o situatie disperata . Am intrebat-o atunci de ce mi-l da pt ca nu am dureri , raspunsul l-am primit dupa ce totul nu mai avea nici o rezolvarea si anume "NOSPA IMBUNATATZESTE CIRCULATZIA UTERO PLECENTARA MACAR 80MG LA CULCARE " O alta prietena a mea graviduta care e pacienta ei a luat dupa FET-ul reusit de 6 ori/zi nospa iar la culcare in loc de 40mg a luat 80mg. Eu cred ca aveam contractii dar nu stiam, nu am luat nospa decat dc aveam dureri mari, cand am luat athotrec am vazut si eu ca durerile alea sunt contractii de fapt. Deci trag concluzia ca tb sa iau nospa si caut doza max recomandata. I-am scris lui dr U dar cine stie dc imi raspunde

Mergi la inceput

Amalia lasa ca DD ti-a trimis-o sa te obisnuieste cu ea pt ca o sa o ai inca 9 luni .

Mergi la inceput

Sper in prospect scrie max 6 pe zi de 40mg. De fapt e papaverina stiu ca relaxeaza musculatura (si cred ca d-aia mi-a zis Predoi sa iau cu o ora inainte de ET) da nu stiu nika de asta cu circulatia

Mergi la inceput

Sandy , o sa astept si raspunsul lui dr U, sa vad cate mg/zi imi spune sa iau.

Mergi la inceput

Sper s-ar putea sa produca si relaxarea musculaturii vaselor uterine si atunci rezulta vasodilatatie si automat circulatie mai buna?
Da daca-i asa sigur tb doze mari ca la doze obisnuite nu cred ca are efectul asta prea pronuntat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tusferi spune:

Buna seara fetele mele dragi!
Iri, eu sunt binisor. Ieri am reusit performanta sa nu vomit. Am mers cam mult pe jos si ieri si azi si ma cam inteapa burtica. Azi noapte am avut iar o semi-contractie, sper sa fie totul ok. Cu cat ma apropii de urmatoarea eco, cresc si emotiile,,sa vad ca totul e ok.
Sapt viitoar anunt si la job, ca deja se cam vede ca am luat proporti si am facut si burta. Arat de parca as fi in 4 luni...
Sandy, fa-ti un laborator acasa, sa iti faci beta zilnic...
Apalina, sunt si eu cu gandul la tine.
Pup fetele mele dragi

Mutatie 677 C>T in gena MTHFR in stare heterozigota, Mutatie -675 4G in gena PAI- I A in stare heterozigota, Mutatie fact. XIII - genotip heterozigot

Mergi la inceput