FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimmi!
Fetele da ce matinale sunteti
Loana pupa matusica pe amindoi
Miracol micuta mea frumoasa servici usor
Apalina sper ca esti bine si tu si piticutul tau si ca ne dai de veste sa nu ne parasesti si tu ca mami-vreau
gasca vesela

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wish42 spune:

Buna dimineata tuturor !!!
ce faceti dragele mele , drage?
ruxandrica mie mi se pare ok tratamentul tau.Intri pe ultima suta de metri.Doamne Ajuta !!!
criena
felicitari pentru bebita din burtica,sarcina usoara si la termen iti doresc din toata inima!!!
sandy stiu ca dr Avram vine o data pe luna la Cluj.Eu am adresa de mail a dansei ,daca vrei ti-o pot da poate reusesti o programare la Bucuresti sau la Cluj.
sper calcaiul lui Ahile ce mai face?
Poti sa te lasi pe el cu toata greutatea?

Fetelor am vazut ca scrieti de medyn forte care am inteles ca este un complex de vitamine recomandat in cazul mutatiilor.
De unde poate fi procurat?

O zi placuta tuturor ,ca insorita este deja !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irilac31 spune:

Neata fete cucuiete, ieri nu am mai intrat ca nu m- am simtit f bine, am stat toata ziua in pat si spre seara mi-am mai revenit. Piticul imi consuma toata energia, ma simteam f f obosita cu toate ca nu fac nimic in timpul zilei.
Sper....aaaahhhhh ce sentimente ai rascolit in mine cu desenele astea...unde le-ai gasit mama ca mai acum ceva vreme il bateam pe al meu la cap sa mi le gaseasca sa le revad. Au fost desenele animate care mi-au marcat copilaria. Daca ai stii cu cata intensitate traiam fiecare moment si cat am asteptat ca Mark sa o pupe o data pe Sandy....sincer cand am auzit melodia mi-au revenit fluturasii in stomac
Miracol, sa ai servici usor
Amalia...luna octombrie sa fie tot atat de speciala cum e si pt mine
Looana, ce frumos. mai ai asa putin si tu. Ma bucur ca bebele e bine, tu cum te simti?
Sandy, Noi3 sunteti cumintele da?sa vedeti ce repede trece timpul
Criena, vina mai des pe la noi. Felicitari pt sarcina si bebel puternic. Poti comanda estrimax si de la farmacia lor, in cateva zile ai comanda acasa
Smaick,Coco, Bichi, Alina_alba , voua si minunilor din burtica
Tusferi...tu ce mai faci, unde disparusi?
Ella, Asia,Dorinta, voi pe unde umblati, mai veniti pe aici

Fetele si eu m-am gandit mult la Apalina zilele astea...sper ca e bine si va intra in curand sa ne dea vestea cea mare.

Mai...cine mi- a zis mie ceva de dr Avram? Stiu ca imi scrisese cineva acum recent dar nu mai tin minte cine si nici ce mi-a zis

MTHFR A1298C genotip heterozigot; Factor XIII genotip heterozigot; PAI-1 genotip homozigot
28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sandy2707 spune:

Hello fetele pe ziua de azi

Va pup pe toate si va doresc un weekend minunat ca eu il am

Din serialul beta episodul nr 5: azi e 1192
Stefana mersi mult de tot de info. Sun si eu luni sa ma programez, ca eu tot cu ea am mai vorbit si mie mi-e groaza der mers la Fundeni fac o ora pana acolo

Looana Domane ajuta mai si tu foarte putin.

Miracol ai si tu dreptate da o sa vezi cand o sa ai smabureii acolo ca fiecare lucru te cam nelinisteste; Doamne ajuta si la tine sa se fi eliminat si sa intri in linie drepata pentru primit cadouasele de sarbatori. O sa primesti cele mai frumaose cadouri din lume.

Iri cred ca io ti-am scris de Dr Avram ca intelesesem, ca ii cautai nr de tel?

Matusico cum te simti azi?
Noi avem o adevarata zi de vara.

Va cu drag pe toate si va doresc un weekend minunat

Mergi la inceput

Wish pup si merci mult si tie dar sa stii ca n-am cum sa merg la CJ. Mi-e frica acum sa fac drum asa lung. D-aia intrebam daca e si B si sunt happy ca e.

Mergi la inceput

Sandy nebuna frumoasa mamica
potolestete stringe bani pt copil

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Sandy Bell cate episoade mai are serialul BHCG? Te felicit nebunatico.
Irilac se pare ca Sandy a trecut de faza cu pupatul e la al 5-lea BHCG
Wish nu mai sunt ratusca, calcaiul e bine spre f bine. Nu pot merge f mult pe jos pt ca ma doare apoi dar sunt bine
Miracol sa ne spui cum esti la eco, dc s-a eliminat grautele tot.
Apalina Esti bine? Ai nascut? In ce formula esti?
Loona mai ai putin
Matusico gata caffe??

Pe mine m-au pedepsit astea de la RDS azi, nu am avut net pana la ora asta si e rau fara el

Mergi la inceput

Sper eu azi nu suntpreabine schimbari bruste de clima 33 de grade umiditate insuportabila si o burta super bbalobnata

amalia tsakoniati

Mergi la inceput

Sper acusi o sa-mi zici Sandy Bet
Lasa ca te vad eu in curand dupa prima beta pozitiva cate bete iti faci
Si-o mai astept si pe matusica repede la cotitura

Daca ma ajuta DD asta-i ultima, da nu stiu cum ma trezesc luni (ca am dobandit dependenta de beta mare
Acum imi tot calculez varsta si-mi iese cu virgula

Irilac tu si Sper m-ati starnit cu Sandy Bell asa ca acum o sa ma uit la serial ca de' vorba aia :cand imbatranesti dai in mintea copchiilor O sa profite piticul meu de asta
Tu stai linistita ca nu mai e asa mult. Trec repede saptamanile.

Fetelor dar sunteti cam linistite azi. Ati plecat la mare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Amalia imi pare rau ca nu te simti bine, pune-l pe iubi sa te mangaie si-ti trece App, eu nu ti-am vazut bine burtica de pe tel, se vedea o tzatzi maaaare
Sandy luni nu mai treci pe langa laborator, schimbi traseul. Nu are rost sa o mai faci pt ca de acum nu se mai dubleaza la 48 ore. Asteapta sa faci 7 sapt si sa vezi inimioara

Fetele eu imi fac temele, care e doza max de NoSpa care se poate lua in sarcina? 6 , 8 sau 9?? Intr-un mail al dr U de la sarcina oprita din ev in nov 2010 (obt prin FIV), cand i-am scris ca bb inregistreaza retard mi-a zis sa adaug la pumnul de pastile 3nospa la 8 ore. Voi ce intelegeti, 3 odata luate la 8 ore , adica 9/zi? Sau cate 1 la 8 ore ??

Mergi la inceput