FIV CU OVOCITE DONATE - Cap. 32

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Buna dimi sila toata gasca ma gindesc la Apalina ce o face ofi nascut?sper sa fie bine amandoi si sa primim vesti despre ea si nepotel

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Sandy Beta am primit raspuns de la dr U cica sa iau 1 la 4 ore , deci 6/zi
Pupici la gashca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Looana spune:

Buna dimineata
Matusico matinala esti la fel ca nepotelul tau
Eu cred ca scumpa nostra Apalina deja o fi nascut,pt ca deja parca zicea ca incepuse sa aibe dilatatie ultima data,desi Dr.ia recomandat sa stea numai in pat pt ca bebe sa mai creasca un pic in greutate.Noi o asteptam sa ne spuna despre ea si nepotel ca sunt bine si sanatosi
Fetelor deja la noi au inceput pieptul sa explodeze de 2 zile ,ieri groznic ce dureri aveam in piept in plus m-am trezit si cu picaturi care sau scurs pe pijamau .Pina acuma ma omoreau arsurile,acuma au inceput si ele pe linga spate.Abia astept sa treaca 4 sapt sa intru in sapt 38 si sa vina feciorasu meu ca tare rau dorm si ma mai misc in pat.
O duminica frumoasa sa aveti

Looana 34Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Loona hai ca mai ai putin si-ti tii feciorul in brate Spune-mi te rog, cand ai lua prednison ai luat si pansament gastric? Oare aciditatea nu ti-a fost data de prednison?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amaliaro spune:

Loana hai un pic de rabdarica mai e un pic si eu sper din suflet ca draga noastra Apalina sa nea dea vesti bune in curind
Nici mie nu imi e prea bine stari de voma ametesc nici mincare nu am putut face azi ma dor sini de zici ca explodeaza spatele burta

amalia tsakoniati

FactotII in stare heterozigota Pai1 4g/4g homozigot C807 in stare heterozigota

Mergi la inceput

Sper nu am luat nimica,nici nu mi-sa dat si nici rau nu am avut....
O duminica frumoasa

Looana 34Sapt.

Mergi la inceput

Matusico hai fa odata ET ca sa pot naste si eu linistita,ti-am promis locul meu ...dupa cum vezi deja avem prin telepatie aceleasi sintome in ultimul timp

Looana 34Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Buna fetelor, sper ca de data asta sa se si posteze mesajul :) netul meu e in colturi.

Wish eu mi-am luat Medyn din Germania - 90 capsule 64 E.
Contine acid folic 2,5 mg, vit B12 0,5 mg si vit B6 25 mg.
Eu l-am putut cumpara si fara reteta.

Tusferi, la cat mai multe zile fara greturi

Inteleg ca de luna asta se da startul la bebei , mai intai Apalina iar apoi Looana .
Fetelor nastere usoara si bebei sanatosi .

Mergi la inceput

Medyn forte se gasesc prin toate farmacile si se dau fara reteta pt ca sunt si asa vitamine.La noi vitaminele nu au reduceri si daca ai retete ....sunt si farmacii online care pot livra si pt romania deasemenea si Acidfolic metafolin de la firma Taxofit tot pt mutatii sunt facute.

Looana 34Sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxandrica spune:

Sper sa inteleg ca te pregatesti de o noua incercare, in cazul asta: Doamne ajuta!

Eu am facut ieri "recensamantul" in cutia cu "maimute" aka cutia cu meds pt FIV, si a iesit asa:
Clexane 0,4 21 fiole,
Lovenox 0,4 16 fiole.
Doc S de la KW m-a asigurat la ultimul FIV ca cele 2a au aceeasi subs activa, difera numai denumirea si locul de fabricatie deci m-am linistit... am material didactic.
O sa le cer si celor de al Brno sa-mi prescrie niste Clexane sa mai am in stoc, dar ...nu ma stresez prea tare.
Am aici o prietena care este medic rezident asa ca o sa am Clexane fara pb. Sper totusi sa ajung si cu doctoressa la un consens, nu de alta dar ma deranjeaza ideea asta de "a zice ca ea, si a face ca mine".

la toate fetele.

Mergi la inceput