Fluturasi dragalasi de mar-apr 2011 (20)
Raspunsuri - Pagina 15
cami_antonia spune:
delia si azi e f cald la noi
doar adie putin vantul
la voi cum mai este?
chiar a venit toamna?
ailed_dota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cami_antonia delia si azi e f cald la noi doar adie putin vantul la voi cum mai este? chiar a venit toamna? de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
da e frig si innorat si eu sunt racita si ma doare spatele...
cami_antonia spune:
hai mai surioara da cum de ai racit?
si eu am fost vineri asa
am bagat niste teraflu si am fost ca noua spre seara
da am zacut in ziua aia
si nu va plictisiti iin casa?
mie mi-e groazaaaaaaaaa de venirea vremii urateeeee
ailed_dota spune:
citat din mesajul lui cami_antonia hai mai surioara da cum de ai racit? si eu am fost vineri asa am bagat niste teraflu si am fost ca noua spre seara da am zacut in ziua aia si nu va plictisiti iin casa? mie mi-e groazaaaaaaaaa de venirea vremii urateeeee de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si PETRA ADRIANA(05.04.2011) |
pai inatai au avut-o fetele si dupa am luat-o eu...eu nu ma plictisesc ca imi e rau... acum ma duc sa ma indop bine cu pastile si eu ca nu pot nici sa ma aplec...offf
cami_antonia spune:
delia hai sanatate maxima
eu astept sa vina sotul sa plecam la un botez
si antonia e nedormita la pranz si deja maraie
offfffffff
nu stiu cat om sta da macar sa facem act de prezenta ca asa e frumosss
roxy_s spune:
ce faceti fetelor?
noi am ajuns de la iarba verde si am pus de o budinca de gris cu mere altceva nu ne mai trebuie ca am mancat azi de-am spart ca am fost la gratar. am facut porc si peste la gratar cu mujdei cu rosii coapte pe gratar si leustean a fost o adevarat zi de vara, cald si frumos.
cami la noi este o toamna frumoasa. se simte ca a venit toamna, diminetile sunt chiar reci, serile nu prea. vad ca in ultimele zile serile sunt chiar calde. astept zapada distractie placuta la botez. le iei si pe bebeline, nu?
ailed sanatate multa. nasol ca ai racit. macar au fost fetele primele si acum nu cred ca mai iau de la tine. sa te faci bine repede un si pentru Andra, este o scumpa
lidia ce harnicuta ai fost, ai facut dulceata lasa, ca ai o scuza ca ai facut-o la masina de paine, ai burticuta si nu stai tu prea mult cu ea pe foc
alina06 vad ca ai inceput sa ai de lucru ca pana acum erai cam libera stai sa vezi cand mai creste si buburuza....
zi-mi de regimul vostru, te-am mai intrebat in urma dar vad ca n-ai citit. m-a intrebat prietena mea si n-am stiut ce sa-i zic. ce regim ai tinut tu cu lalely?
irinuca am vazut poze cu voi pe fb, super ce frumos zici de oamenii de acolo cu copilasii...foarte frumos si emotionant
asa este cam peste tot....zonele turistice sunt lux si imprejurimile sarace....
toate mamicile.
lparpala spune:
citat din mesajul lui ailed_dota lidia, daca iti iese prea fluida dulceatza, ori o mai pui la inca un program ori ii pui o pectina, care o intareste.., macar zeama de lamaie.. |
Ce bine era daca citeam la timp mesajul tau! Dulceata a iesit super la gust, dar, intradevar, cam fluida. I-am pus zeama de la o lamaie dar cred ca trebuia sa o mai pun si la fiert. Partea mai proasta este ca mi s-a stricat masina de facut paine in sensul ca mi-a iesit axul pe care se pune paleta si curge Sper sa o poata repara Radu
la si
Mami fericita de bebe Diana Emilia (20.03.2011) si 35+ cu
Cine?Cu cine?Ce?
Diana cea grabita
Poze
ailed_dota spune:
eu m-am enervat si am luat un ketonal si un paracetamol sinus si dupa ce m-au trecut toate transpiratiile a inceput sa-mi fie mai bine si am iesit afara ne-am dus la un festival medieval...:), am mancta fasole cu ciolan si scovergi... si ne-am uitat la lupte intre cavaleri , a fost dragutz...
madutza_bra spune:
Hello!
am disparut week-end-ul asta, dar fara un motiv clar...parca nu am facut nimic
Nici dispozitia nu o am stralucita...cred ca e astenia de toamna (oare exista si d'asta? )
In rest Cata mai are putini mucisori, putini , putini, poate scapam in 1-2 zile de tot de ei.
Am fost sa-mi iau rochia si nu mi-a placut ceva la ea si am lasat-o tot acolo ma enerveaza la culme...si ma oftic
Caut acum cadou de cununie civila pt fini..
Va pup dulce pe toate