Felicitari Mada! Hai Ramona, Ana, Raluca!
Raspunsuri - Pagina 8
madutza_bra spune:
Felicitari Paula!!! Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos, cuminte, mancacios si fara colici!!! Iti doresc refacere rapida si muuult lapte pt bb mic!
...Roxy ne-a anuntat ca ai nascut
stella, eu am purtat burtiera la 2-3 zile dupa nastere (chilot cu talie inalta si elastica pana sub sani) m-a ajutat chiar sa-mi diminueze durerea de burta atunci cand ma ridicam..nu se mai lasa greutatea burtii pe taietura...am 2 cezariene
cos_minutza spune:
Buna mamici si burtici!!!!
Dau buzna la voi sa felicit o veche prietena
Paula felicitari dragutzo,recuperare usoara si multa sanatate va doresc!!!!
Felicitari tutror mamicilor si nastere usoara burticilor!!!!
Cosmi 11+
Multmesc Doamne si ajuta-ne in continuare
Amos Bronson Alcott
mihahegarty spune:
Citat: |
citat din mesajul lui carmen De Anda28 nu mai stim nici noi nimic cam de pe la mijlocul sarcinii, daca nu ma insel. Fetele de pe FB, o aveti la prieteni? Stiti ceva de ea? In mesajele de pe contul comun nu am vazut numarul ei de telefon. AMR 1 zi carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) + Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi. |
Multumesc frumos de raspuns.
Vickiy spune:
Buna mamici, burtici si bebici!
Paula, Carmen, felicitari! Sa va refaceti cat mai repede! Bine ati venit bebelusi mult asteptati!
Multumim de urari! Toti copiii sa fie sanatosi si sa aiba parte de tot binele din lume!
Stella, burtiera am purtat inca din spital la prima cezariana!
Eu m-am pregatit de vizita la dr! Nu stiu de ce, dar sunt asa de morcovita!Imi vine mereu sa plang!
tzitziri spune:
Kytana, iti raspund aici la treaba cu indemnizatia.
La David s-a votat dupa ce am nascut eu parca. Si s-a dat la toata lumea care a intrat in CIC incepand cu data la care s-a votat legea + pentru cele care erau deja in CIC pe perioada ramasa.Nu li s-a dat retroactiv, dar de la data votarii legii au primit la fel ca celelalte.
Deci toate mamicile care au intrat sau care erau deja in CIC incepand cu data votarii legii vor beneficia de prevederile ei.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
carinablanca spune:
Buna fetelor,
Felicitari noilor mamici Andreea (nu_mai_stiu), Lulutza, didi-anda, marikaki,Paula SI Carmen!!!! Sa va creasca copiii mari si sanatosi!!!!!!!!
Va multumesc tututror pentru felicitari si gandurile bune!
Nu prea am timp de intrat dar am vrut sa arunc un ochi si pe aici sa vad daca ne-am mai inmultit!
Referitor la problemutele noastre, buricul a cazut la 5 zile si arata acum foarte bine, e umeda doar o parte mica si banuiesc ca in 1-2 zile se rezolva si asta. La ochisor avem fie conjunctivita luata probabil din maternitate, fie canal lacrimar infundat. Pentru asta ne-a dat niste picaturi si problema s-a ameliorat vizibil.
Referitor la laptic eu tot insist si incerc sa ajung sa alaptez exclusiv. SUplimentul care il dau e putin (50-max 100 ml/zi) doar la 1 sau 2 mese din 7-8, atunci cand degeaba sta la san si 1 ora ca e flamand si urla si degeaba incerc sa multg sanii ca nu iese nimic. Azi am inceput sa iau Galafor (am schimbat Galactogilul ca tare e scump si nu mi se pare sa aiba efect asa de maret). Ma intrebam daca mai ia cineva si cate capsule pe zi? Oare pot sa beau si ceai de lactatie de la Fares 1-2 cani de zi pe langa Galafor?
Va pup si sper sa revin mai activa. Acum merg sa ma intind putin langa bebe.
Mami de fetita cu fundita Maria si 38 + cu Alexandru http://lmtf.lilypie.com/LuMCp3.png
sandy_2008 spune:
felicitari proaspetelor mamici!
eu am fost mai toata ziua plecata. am fost la eco si la 37 de s si 2 zile are bebelina doar 2,400 g. ma duc si luni sa vedem daca o mai lasam sau o scoatem.
ce bine ca se modifica procentul la idemnizatie. pragul acela de 3 400 lei a ramas sau se modifica si el? ca nu am reusit sa gasesc aceasta info...
azi am luat trusa de rahi peridurala, ca sa ne pregatim si noi cu ceva :) am gasit-o la 170 de lei la sensiblu - era redusa de la 230 lei.
Kytana spune:
Multumesc de lamuriri Tztziri :* am vazut acum la stiri si m-am lamurit. Despre plafoane, spuneau ca au ramas aceleasi.
Bine ai revenit Carina. :*
Sper sa promesc leptoapa ibapoi repede, tare greu e de pe tel :(
O seara frimoasa, va pupic!
38+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
Olivette spune:
Salutare!
S-a schimba legea ref la indemnizatie?
Eu sunt depresiva de cateva zile. Se pare ca e adevarat de ce mi-era frica: nu am lapte suficient!
Am incercat si cu pompa electrica si de-abia daca ies 5-10 ml. Ieri am fost la pediatra sa o cantaresc si in aproape 3 sapt a luat doar 200 g, nici nu a atins inca greuratea de la nastere!
Asa ca pediatra mi-a spus sa-i suplimentez cu lapte praf.
Beau 2l de ceai pe zi, beau si cheatia aia groaznic de dulce numita Galactogil, de-mi vine sa vomit de la ea, nu stiu ce sa mai fac!
Evident ca sunt si suparata si stiu ca nu ajuta! Dar pana saptamana asta nu eram suparata, credeam ca am lapte destul, pana am incercat pompele!
Si acum mi-e frica sa nu pierd si amaratele astea de picaturi pe care le am. Ce pot sa fac sa am si eu laptic pt bb? Chiar vreau sa o alaptez! Nu degeaba m-am certat inca din spital cu asistentele si cu restul lumii care imi spunea ca nu am lapte. Pana la urma se pare ca aveau dreptate
MoRo_K spune:
Moni 81 felicitari!!sa va traiasca bobocica sa fiti sanatoase!lasa poate reusesti sa intri la bbii mai mult avand doua printese sigur ai destule de spus
Ramona_bm stii ca ma gandeam la tine...ca avem acelasi DPN ...si sa nu ma lasi singurica pe aici ca suntem pe la coada :)
Mihaela bine v-ati intors acasica acomodare rapida si cat mai lina :)
Vickiy stiu ce spui cu morcovul :D si tu esti la a doua nastere...macar ai idee ce te asteapta...ia intreaba-ma pe mine
Olivette tin minte ca daduse Oana un link stai sa-l caut...
http://blogulmeumediocru.blogspot.ro/p/contact.html ma gandesc ca un consultant in lactatie poate ajuta...offf si eu am aceleasi temeri...ma tot gandesc dc voi reusi ca si eu la fel de mult imi doresc sa alaptez...de asemenea am vazut site-ul La leche league din Ro unde completezi intr-un formular intrebarea(e o organizatie recunoscuta in toata lumea)
Pup mandrele!
37