Felicitari Mada! Hai Ramona, Ana, Raluca!
Raspunsuri - Pagina 7
stella87 spune:
Mamici cu cezariana, voi stiti la cat timp dupa operatie avem voie sa purtam centura? Eu am niste chiloti din aceea cu talie inalta si o centura simpla si inca nu le folosesc.
Mami de brotacel Matei
Intimitate de cuplu
MoRo_K spune:
Felicitari Marikaki,Didi,Paula,Carmen!bun venit bblusilor sa fie sanatosi si norocosi si recuperare rapida mamicilor si acomodare rapida !
La multi ani Vicky fetitei tale ma inscriu la felia de tort :)
37
roxy_s spune:
neata, fetelor!
va felicit pentru bebelusii frumosi si sanatosi dar in special am intrat s-o felicit pe paula
felicitari, mami! ce grasunel ai adus pe lume, sa fie sanatos, sa creasca mare si voinic si tu sa te refaci rapid si sa ai mult laptic
fetelor, chiar daca este putin mai greu cu alaptatul la inceput, sa nu renuntati nici o secunda. puneti bebele la san cat de des cere. nu va lasati ispitite de laptele praf, este inamicul nr 1 al alaptatului.
si ca tot intrebase cineva de sani moi...dupa o vreme sanii nu o sa mai fie beton, o sa se regleze laptele si ei vor fi normali, doar cand trece ora de papa se vor intari. asa ca, chiar daca vor fi mai moi lapte tot este in ei, nu va speriati.
Kytana spune:
Buna dimineata dragi surate! va invit la o cafeluta cu lapte
Am leptoapa in service si alt pc nu avem in casa. Sper sa pot modifica de pe telefon. Nu v-am povestit... L-am dat pe ciob am plans de m-am umflat si mereu mi se pare ca il aud si ca ma cauta mi-e asa dor de el!
Doamne ajuta Ana! Inca putin si vei avea minunea in brate!
Aseara am avut si eu ceva dureri ca la menstruatie dar nu prea dureroase. Pingu m-a pedepsit si nu ma mai lasa la plimbare de frica sa nu mi se rupa apa la mare departare de casa
Daca nu reusesc sa modific prima pagiba va rog pe voi sa o faceti. Tare rau e fara pc... Ma simt ca la dezintoxicare
Va pup cu drag!
38+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
Kytana spune:
Am modificat titlul si bebeii, nr mamicilor si al burticilor. Este crima de pe telefon. Ca rog sa modificati voi restul
Astazi facem si noi 39s. :D sunt curioasa cand vrea pingu mic sa vina :D
Pup!
38+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
slimfitmada spune:
Buna dimineata!
Felicitari Paula si Carmen! Recuperare usoara si bebelusi cuminti, frumosi si voiosi!
Va invit la o cana de must. Eu am baut doar jumate de frica sa n-o ia razna stomacul meu.
Aseara am avut emotii. Am crezut ca incepe sa-si pregateasca calea bb. Dupa o plimbare mai lunga, am ajuns acasa cu dureri de burta si o secretie mai rozalie cand ma duceam la baie. Mi-am mai verificat bagajul, l-am finalizat pe cel al lui bb (pe care mi-l va aduce Mihai la maternitate dupa nastere, ca sa nu ma internez cu o groaza de sarsanale) dupa care au inceput sa treaca durerile, secretia nici ea n-a mai continuat, dopul nici atat sa cada. M-am culcat cam desumflata. Speram sa vina bb.
Dar azi dupa gradi si o plimbare pana la piata pentru cateva cumparaturi a inceput iar secretia. Nu mai mai entuziazmez atat pentru ziua de azi, dar nici pana joi nu cred ca o sa mai astepte bb.
Asa ca ma duc sa fac o fasolica, preferata sotului, sa mai iesim la plimbare dupa gradi si apoi astept linistita cand o fi sa se intample.
Va pup si o zi buna!
Mami de Bianca (12.10.2009) si 40+ bb2 Antonia
moni81 spune:
Buna mamici si viitore mamici!
Am intrat sa va spun ca s-a nascut si bobocica noastra in data de 17.09.2012 la ora 12:58 cezariana la 38s, 2770gr, 49cm, Apgar 10. Imi pare rau ca nu prea am putut activa pe forum dar am vrut sa impart si cu voi minunatia sper sa nu va suparati pe noi.
Felicit proaspetele mamici si nastere usoara petru burticute care mai aveti bebe la purtator.
Numai bine. Va pupam !
Monika mamica lui Noemi Alexandra (29.04.2010), 34+
Ramona_bm spune:
Felicitari noilor mamici si bun venit bebeilor
cati si-au facut deja aparitiaAm vazut si poze
Gravidutelor care urmeaza sa nasca sa aveti parte de nasteri usoare, recuperare rapida, bebei sanatosi si laptic cat cuprinde
Noi suntem bine. Ieri am condus taticul la autocar si am ramas din nou doar noi fetele pana la Craciun. Mi-am luat si eu troler sa-mi pregatesc bagajul desi nu ar fi nevoie ca cica asigura clinica tot. Oricum deocamdata ma uit la el si el la mine si tot gol e. Laptopul oricum numai cand fug la spital il pun dar ar fi culmea sa imi duc numai atat.
Astazi am ajuns si eu la birourile care se ocupa de indemnizatii, alocatii, etc sa intreb de CIC1->CIC2. Mie mi s-a spus ca indiferent cand nasc, inainte sau dupa 26.10, trebuie sa-mi reactivez contractul de munca incepand cu 27.10 si imi da medicul de familie concediu medical pre/post natal in functie de situatie dupa care intru in CIC2.
De recuperat din ce ati scris nu am cum asa ca imi cer scuze pentru eterna mea lipsa de nominalizari
Va pup pe toate
fericita de Elisa Maria (26.10.2010)
35+ Ema Andreea
www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2
loryd spune:
Buna dimineata dragelor!
Kytana multumesc de cafeaua cu lapte. Am baut si eu azi dupa mai multe zile in care nu m-am atins de ea.
Mada , iupiiii se apropie tot mai mult momentul - sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos si mancacios.
Moni - sa-ti traiasca minunea, sa fiti sanatoase amandoua.
Azi am intrat si eu in sapt 38. Rasuflu usurata de acum. Daca nu se intampla nimic intre timp joi ma duc la doctor si vedem cum stam. Saptamana trecuta avea 3200 g.
Pup fetele!!!
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 38+ Teodora !
POZE LORY
mlhaela spune:
In sfarsit am ajuns si noi acasa!!!
Va dau mai multe detalii despre nastere, dar mai intai vreau sa recuperez cu cititul. Nu sunt experta sa intru de pe telefon, asa ca nu v-am citit in perioada cat am fost cu bebe in spital. Vreau sa felicit toti boboceii ce-au venit pe lume in absenta mea, sa le doresc multa sanatate, atat lor, cat si mamicilor.
Citesc si revin.
O observatie: Rares al meu s-a nascut pe 18.09., nu 19 :). Noaptea la 11, dar pe 18. Cred ca ziua aceea a batut recordul la bobocei din cate vad (cine se pricepe o rog sa modifice si pe prima pagina).