Felicitari Mada! Hai Ramona, Ana, Raluca!
Raspunsuri - Pagina 6
mami.ilinca spune:
KYTANA:la tine m-am gandit cu purtatul bb-ului, ca nu te vad eu stand prea mult in casa nici dupa ce vine Luca.
VICKIY:tort.Ziceai cumva ca face fetita ta 5 ani sau incurc eu borcanele?
Ce multi bebei se apropie, mi-e si frica sa va nominalizez sa nu scap pe cineva.
CORINUKA, ANIDAZ,restul fetelor cu bebei , cum sunteti?
corinuka_g spune:
pupici la fete!
la noi acomodarea continua, a fost foarte greu..
dureri mari de spate si la operatie pentru ca am plecat prea repede din terapie ca sa stau cu puiul..si glezne cat butucii, de la circulatia venoasa perturbata sau din cauza lichidului acumulat in srcina, nu stiu, c-am primit multe informatii contradictorii in maternitate...
un pui mic care nu are forta sa suga si n-are cum pentru ca n-am sfarcuri formate, desi lapte este...
plans si urlat si el si eu..
unele asistente de dat de pereti pentru ca in loc sa m-ajute urlau la mine ca de ce nu stiu...
sani umflati si febra, senzatie de rau, bebe flamand, eu isterica...
sper sa fie mai bine...papam lapte de mama din biberon, ne-am schimbat deja la fata, suntem un frumusel!!!! eram mic si rosu si pricajit, acuma arat a bebe!
revin cu vesti, promit, doar sa ne linistim si sa ne intram in ritm...
felicitari tuturor mamicilor, sa aveti copilasi sanatosi!
bafta multa burticilor!
Doamne-ajuta!
_
Mami de David Gabriel 18.09.2012
danielabejan spune:
salutare tuturor
felicitari proaspetelor mamici Mari ai Didi, sa va recuperati rapid, sa aveti tone de laptic si bebelusii sa fie mancaciosi si fara colici
vicki la multi ani fetitei tale - multa sanatate, sa o ajute dumnezeu in viata sa aibe parte numai de realizari si sa va bucurati de ea clipa de clipa
noi ne-am mai linistit un pic desi ieri am tras o mare sperietura k la un moment dat emma nu mai respira si asa m-am speriat noroc ca era sotul cu mine si am reactionat amandoi cu cap sper sa nu mai avem astfel de momente. oricum banuim ca e din cauza ca a mancat ea prea mult si prea cu pofta nu stim nici noi prea bn de ce a reactionat asa
fetelor suzeta cand se poate da? k eu i-as cam da-o k mai tot timpul isi suge degetul sau molfaie si mananca ca o flamanda mereu mananca si o ora o las jos maxin jum si vrea iar sa manance putin
dar sunt tare fericita ca nu a scazut in greutate, sre cu cateva zeci de grame mai putin doar si azi noapte am gasit buricul cazut in body abia asteptam sa scapam de el
dar se pare ca si emma noastra e ca fetita oliviei vrea mai mereu sa manance si sa o tinem in brate dar cel mai important este sa fie sanatoasa ca celelalte le rezolvam noi treptat
va pupam pe toate mamicile si gravidutele sa aveti nasteri si acomodari usaore toata lumea
PaulaFrida spune:
Azi dimineata la 9:45 s-a nacut Roland, cu 3,65 kg, 54 cm. Atat el cat si Paula sunt bine si sanatosi.
Paulafericita sapt39 cu RolandAMR 1 zii!!!
slimfitmada spune:
Buna ziua!
Felicitari Didi! Felicitari Marikaki! Bine ati venit pe lume bobocei dragi si scumpi!
Dimineata la ecograf mi-a spus doctorul ca bb este bine, a mai crescut, are in jur de 3100gr. Colul este deschis. Mi-a dat sa iau calciu lactic 3 pastile pe zi si daca nu se intampla nimic pana joi, sa vin la maternitate sa ma interneze ca sa declanseze nasterea. Sper totusi ca domnisoara sa nu se lase asteptata pana atunci. Am retinut cateva metode de grabire a nasterii cand intreba Lulutza, acum sa vad daca vor avea efect. O sa incep si cu plimbarile mai lungi, cred ca o sa renunt si la lift si sa urc 7 etaje pe scari, poate, poate vor avea efect si ne intalnim cu bb mai repede. Se tot spune ca fetitele vin mai repede, ca al doilea copil vine vai repede, dar la noi nu se aplica. Si prima nastere a fost la 40s si 4z.
Kytana multumesc frumos pentru parola. Si la tine pingu vrea sa mai stea daca inca n-ai nici un semn. Dar nu mai este chiar asa de mult. Si eu am inceput sa devin nerabdatoare, unde pana acum eram ca in reclama "nu poate sa mai stea vreo 2-3 luni?" . Si apropo de pingu. Bianca are niste desene cu pinguini la care se mai uita uneori si la care in muzica canta si "pingu pingu". Mereu ma gandesc la bebelusul tau. Ce frumos este alintat el!
VickIy La multi ani pentru fetita ta! Sa fie sanatoasa si sa se faca mare. Vei avea un ajutor langa tine in ingrijirea lui bb .
Stella e normal ca sanii sa fie mou dupa alaptat. Inseamna ca Matei trage serios din ei si se satura, mai ales ca nu-i mai dai completare. Laptele vine in functie de cat mananca el. Asa ca daca-si face bine treaba si-si umple burtica (cum zice fetita mea) tu cu siguranga produci cat are el nevoie la urmatoare masa, chiar daca nu mai simti sanii pietroi. Lapte este ca el sa fie satul. Poti totusi sa incerci sa bei mai multe luchide: compoturi, supe, chiar si ciorbita. Asa ca stai linistita, bb are de unde sa manance .
Anaomaria eu incerc sa evit sa mai dorm ziua, ca am observat ca apoi noaptea stau cu ochii pe pereti. Doar cand sunt foarte obosita si mai am cate ceva de facut dupa amiaza. Legat de no-spa eu n-am mai luat in ultimul timp ca nu am avut dureri, dar la 40 de saptamani nici n-as mai lua. Oricum stiam ca unul din semnele ca travaliul este declansat este faptul ca durerea nu cedeaza la no-spa. Acum nu stiu ce sa zic. Bb trebuie sa apara si la la tine. Sa lansam cateva motate de incurajare
Corinuka noua la curs, unul din reprezentantii invitati de la philips ne-a aratat o seringa de la avent cu care ai putea sa-ti formezi sfarcurile. http://www.bebecarucior.ro/accesorii-alaptare/aparatori-pentru-san/philips-avent-corector-pentru-san-niplette.html
Este o idee, cam costisitoare, dar daca e nevoie, merita incercata. Si eu am oroare de asistente care tipa la tine in loc sa te invete, mai acum cand suntem atat de sensibile. Ar trebui ca ele sa stie mai bine si sa ne ajute sa evitam o eventuala depresie postnatala. Bafta multa cu alaptatul si sa nu te dai batuta, trebuie sa reusesti. Ne rugam sa va fie mai bine si acomodarea mai usoara .
Danielabejan brrr, ce sperietura. Sa dea Dumnezeu sa nu mai aveti episoade din acestea. Legat de suseta, cred ca ai putea sa-i dai si acum. Sunt modele pentru 0-3 luni. Bebelusii au instinctul de a suge chiar si in somn si ai putea s-o mai pacalesti un pic, mai ales daca doar ce a mancat.
Va pup ca Biuta mea s-a trezit. Am lasat-o sa doarma cam mult si deseara cu siguranta iar o prinde ora 11 neadormita.
Mami de Bianca (12.10.2009) si 40+ bb2 Antonia
loryd spune:
Corinuka, imi pare rau ca ai trecut prin asemenea clipe in spital. Stiu cum e ca am patit-o si eu prima data. Toata lumea se asteapta ca tu sa fii invatat in toate si sa nu le deranjezi pe ele cu intrebari si probleme. Tocmai asata m-a determinat sa nasc la privat de data asta. Sunt sigura ca lucrurile se vor aseza si la voi incet. Tot e bine ca ai lapte si bebe primeste laptic de la tine chiar daca si din biberon pana invata el cum sa manance direct de la tzitzi.
Daniela – chiar ce sperietura! Bine ca totul s-a rezolvat ok. Suzeta ii poti da din aceea pentru 0-3 luni. Eu la Lory tin minte ca i-am dat de la 1 saptamana ,ca tot timpul era cu mainile sau pumnisorii la gurita si ma gandeam ca mai bine ia suzeta decat sa se invete sa stea cu degetul in gura si sa capete acest obicei.
Felicitari Paula – bine ai venit Roland – sa fiti sanatosi si tu sa te recuperezi repede si sa ai laptic pentru bebe!
Mada – deci facem galerie si pentru tine - waw pana la 7 pe scari !!!! Eu pana la 4 si simt ca-mi iese sufletul pana ajung sus dar daca poti - bravo tie.
Am fost la cumparaturi. Mi-am luat si eu ceai de fenicul, anason si chimen (plante). Mai luasem de la Hipp unul instant dar am zis ca mai bune sunt astea din plante. Parca spusese cineva mai inainte (olivia cred) cum se prepara dar am uitat ca nu mi-am notat. Please daca imi poate cineva aduce aminte.
A venit Lory de la gradi. Pupici.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 37+ Teodora !
POZE LORY
Adriana_77 spune:
A nascut Carmen. Paul s-a nascut la ora 12, are 3,720 kg Apgar 10, sunt bine amandoi, Carmen e ametita putin dar isi revine, va pupa pe toate.
Felicitari noilor mamici, nu am avut timp sa citesc, dar promit sa recuperez.
mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)
tzitziri spune:
Felicitari noior mamici .Bebelusi sanatosi, care sa doarma noaptea si muuulte bucurii impreuna cu ei!
mami.ilinca, noi avem manduca. Mi se par complicate slingurile si wrap-urile, eu nu sunt nici prea indemanatica de fel si nu ma vad facand acrobatii cu Sophia.
Am luat-o acum vreo 2 saptamani, am mers de vreo 3 ori cu ea (cate 2-3 ore maxim) si ma declar foarte multimita. Nu o iau la plimbari cotidiene, o tin in landou sa stea si ea in libertate, dar in manduca sta foarte linistita si chiar mi se pare ca se simte bine.
De ex ultima data am fost la vaccinul BCG (noi nu l-am facut la externare ca nu era).Am fost cu taxi, doar noi doua. La consult + vaccin a urlat 10 minute (cred ca de suparare ca sta in public in pampers ....), a urlat evident dupa vaccin cand am iesit de acolo.Am pus-o in Manduca si a tacut instant. DEci o linisteste pozitia.
Nu am avut din celelalte dispozitive, dar am citit review-uri pe net si comparatii intre ele.Plus ca vroiam ceva solid sa zic asa. Si sunt multumita.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
Kytana spune:
Ce fac fetele? Eu am ramas fara leptoapa, imi va fi mai greu sa fac updateuri dar voi incerca.
Felicitari Carmen si Paula!! Bine ati venit bebei pufosi!!
Co
Voi ce mai faceti? Fug sa fac o salata, fac update-urile de rigoare si ca citesc. Pupici grasunici :*
38+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
stella87 spune:
Felicitari Carmen si Paula!!! Recuperare rapida, bebei sanatosi si mult laptic!
Hai Mada! Sper sa-ti vezi bebelina cat de repede, sa nu fie nevoie de inducere!
Fetelor, va multumesc pt lamuririle legate de sani! Asa m-ati linistit! Bebele chiar pare sa se sature Si nu cred ca vom mai avea nevoie de lp. Mereu imi simt sanii mai tari cand e el pe punctul de a se trezi si incepe sa curga din ambii cand il pun la san E asa o legatura magica... parca sanii ma anunta cand el se trezeste :))
Ce voiam sa va mai intreb... am observat ca brotacelul meu nu poate sa mai doarma ziua, cam in intervalul 13.00-17.00. Azi saracutul a plans, n-am depistat motivul ca era satul, curat... Intr-un final a adormit leganat, dar un somn asa cu tresariri, suspine. Parca era tensionat, nu stiu La voi mai stau bebelusii asa mult timp treji? Au perioade de agitatie? Cum ii calmati? Ma gandeam ca un bebe de nici 2 sapt doarme tot timpul.
Apropo, maine mergem la pediatru la pranz. Iesim prima oara in formula mami, tati si brotacelul. Sa ne tineti pumnii
Mami de brotacel Matei
Intimitate de cuplu