Felicitari Mada! Hai Ramona, Ana, Raluca!
Raspunsuri - Pagina 5
loryd spune:
Buna dimineata!
Felicitari Marikaki!!!! Sa fie snatos bebe, sa creasca mare! Recuperare rapida!
HAI CARMEN
HAI PAULA
Sa auzim numai vesti bune despre voi si bebei - nastere cat mai usoara!
Kytana - si eu ieri am dat kilometrajul peste cap. Parca n-am stare. Am iesit dimineata cu fata si sotul in parc, am dat o tura de parc, apoi la un loc de joaca pentru copii.
Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008) si 37+ Teodora !
POZE LORY
mami.ilinca spune:
FELICITARI DIDI-ANDA SI MARIKAKI, SA VA RECUPERATI USOR SI SA VA BUCURATI DE BOBOCEI!
mami.ilinca spune:
Neata,
Intrebare -intrebatoare de dimineata: aveti de gand sa cumparati vreun sistem de purtat bb, de genul sling, wrap, manduca etc? Daca aveti experienta cu asa ceva sau aveti recomandari etc v-as fi recunoscatoare.
OANA:F fain blogul prietenei tale, multe chestii interesante am gasit.Multumesc.
avem 2515 g, am trecut de primul prag 2 kg jumate , urmeaza pragul 2 de 3 kg.
loryd spune:
Felicitari DIDI-ANDA - sa-ti traiasca minunea, sa fie sanatoasa si tie recuperare rapida!!!
Eu am ramas singurica acasa asa ca ma bag la o cosmetizare apoi merg putin la cateva cumparaturi. Frigiderul ma cam inhata daca-l deschid . Am comanda azi de o prajitura cu mere de la Lory.
Va servesc cu drag cand va fi gata.
Kytana cum esti azi? Sper ca mai bine. Tot cu drumuri?
Mamiilinca eu n-am avut prima dat nici un fel de dispozitiv de purtat bebe si nici nu cred ca ma bag la luat vreunul acum. Eu voi fi nevoita sa conduc destul de mult dupa nastere si cred ca mi-ar fi incomod ca asez bebe acolo cand plec de acasa, apoi pus in masina, apoi iar pus in wrap sau sling. Nu stiu, pentru mine mi se pare complicat. De baza va fi carutul si scoica de masina.
POZE LORY
Kytana spune:
Buna dimineaata!! Haideti la un ceiut de tei cu musetel
Felicitaaari Didi!! Felicitaari Marikaki!! Bine ati venit bobocei mult asteptati!!
Am modificat pe prima pagina, daca mai cunoasteti alte informatii, va rog sa imi spuneti si modific.
Ce mai fac fetele? Inca ma simt in top shape, nu urme de dop, nu nimic. Parca nu mai vine, iar faptul ca ma simt atat de bine contribuie in a ma face sa ma simt fara burtica, ceea ce e ciudat
Moro, Doamne ajuta! Recunosc ca morcovul creste pe zi ce trece. Dna dr mi-a spus ca bebe nu e mare, dar ma uit la fete si la pufosii lor, iar la cat de mica sunt eu, ma sperii nitel. Toata lumea imi spune "ia-ti epidurala!" si de ce imi spun, eu parca tot mai tare ma ambitionez sa nu iau
La muuulti anisorrri pentru printesa ta, Vickyi! Sa aiba parte de tot binele din lume Petrecere frumoasa!
Norma36, ce bine ai descris si sentimentele care ma incearca!Parca nu mai ama rabdare dar nici la spital nu m-as inghesui...
Loryd astazi cred ca voi face la fel Nu am stare DELOC! Poate e perioada fix de dinainte de a veni boboceii mici Tu ce mai faci? Cum te mai simti?
mami.ilinca felicitaaaari pentru luatul in greutate!!! Inca un prag si gata!! Eu m-am tot gandit la una dintre variante, sa am in ce sa il pun pe bebe pentru ca nu am luat nici carucior, nici scoica, nici nimic. Oscilez intre sling si wrap, dar pe de alta parte, vine iarna si nu stiu cum o sa pot pune sling/wrap peste atatea haine...
Pup fetele, aveti grija de voi astazi si sa ne auzim cu vesti bune
38+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
loryd spune:
Kytana - suntem bine! Multumim! Tot cu dorinta de a trebalui cate ceva prin casa , de a mai aseza cate ceva. Zici ca ma impinge ceva de la spate sa nu stau locului. Am facut o baie si acum fug sa-mi aranjez parul cu peria ca nu pot iesi din casa altfel . In rest alte semne de nastere n-au aparut. Ma doare mijlocul, dar asta e de vreo saptamana, e jale cand trebuie sa ma dau dimineata jos din pat - dar ma bucur ca de cateva nopti chiar am dormit dusa- fara sa ma trezesc peste noapte deloc.Ma asteptam sa merg mai des la baie dar nu....
Pup fetele
POZE LORY
Vickiy spune:
Buna dimineata! Noi va invitam la o feliuta de tort.
Didi-Anda, Marikaki, felicitari! Bine ati venit pe lume bebelusi iubiti! Sa va refaceti si sa va adaptati cat mai repede!
stella87 spune:
Buna dragi burtici si mamici!
Noi avem 10 zile de viata, nu-mi vine sa cred Deja il vad pe bebe mai mare, mai schimbat Bobisor, la o luna e sarbatoare
Felicitari Anda!!! Felicitari Marikaki!!! S-aveti parte de recuperare rapida si bebei sanatosi!
Hai Carmen! Nastere usoara!!!
Mami.ilinca, asa voi face, voi lua un termos ca-i tare practic. Daca e sa ies cu bebele afara mai mult pe viitor, tot asa fac, iau termosul si prepar pe loc, nu? Multa bafta cu al doilea prag de 3 kg!
Chri, am auzit si de varianta asta... Ca poate fi tinut, dar biberonul sa fie steril, nu stiu ce sa zic. Ar fi bine sa fie asa. Ai intrebat un medic? Oricum, voi intreba si eu si va anunt
Simonix, multa sanatate bebelui sa scape cat mai repede de infectie!
Apropo, la cat timp cade buricul lui bebe?
Fetelor, din nou am dileme legate de alaptat. De vreo zi asa am sanii foarte moi... Inainte erau tari si aveam nevoie de comprese prin casa la cat curgea din ei. Ce-i drept, va ziceam ca bebele a inceput sa suga mai cu forta din ei, nu mai adoarme imediat la san si a inceput sa se sature fara formula. Ii dam cu biberonul cam o data, de 2 ori pe zi. E normal sa-mi simt dupa fiecare alaptare sanii moi, ca inainte de sarcina?
Mami de brotacel Matei
Intimitate de cuplu
Anaomaria spune:
Buna ziua, fetelor
Felicitari noilor mamici si nastere usoara celor programate azi!!!!!
Ma minunez cata energie aveti voi. Eu nu prea dorm noaptea, dar ziua... La noi nu s-a mai intamplat nimic, in fiecare seara tot am senzatia ca voi naste in noaptea respectiva, dar pana la urma ma trezesc dimineata tot 2 in 1. Voi ce stiti, mai este bine de luat no-Spa acum? Am luat aseara ca aveam niste dureri mai marisoare si apoi am adormit fara sa ma mai deranjeze nimic. Si ma intreb daca nu cumva am oprit travaliul sau ceva
Stella, tot de la cursul de alaptat stiu ca e normal sa fie sanii mai moi dupa alaptat, ca vorba aia, a supt bebele lapticul din ei.Si daca zici ca-s f moi, poate inseamna ca ii goleste mai bine.
La Maria am avut un port-bebe pe care l-am folosit foarte mult din primavara pana in vara, cand deja se incalzea prea tare in el. Mie mi-a placut pt ca eu mergeam pe jos cu fata, neavand carnet. Si cum cu carutul nu prea ma descurcam, ca-mi venea f greu sa il duc jos, ne plimbam asa, lipite una de alta. Era fain ca aveam mainile libere si puteam face si mici cumparaturi.
Va pup pe toate, ma duc si eu la treburi ca am fost o maaaaaare lenesa azi.
40+ Ilinca Teodora
mami.ilinca spune:
Citat: |
Apropo, la cat timp cade buricul lui bebe? Fetelor, din nou am dileme legate de alaptat. De vreo zi asa am sanii foarte moi... Inainte erau tari si aveam nevoie de comprese prin casa la cat curgea din ei. Ce-i drept, va ziceam ca bebele a inceput sa suga mai cu forta din ei, nu mai adoarme imediat la san si a inceput sa se sature fara formula. Ii dam cu biberonul cam o data, de 2 ori pe zi. E normal sa-mi simt dupa fiecare alaptare sanii moi, ca inainte de sarcina? Mami de brotacel Matei Intimitate de cuplu |
E normal sa fie moi dupa alaptare, e semn ca a golit sanii. Esti pe drumul cel bun.Buricul cade cand vrea el, Anei i-a cazut la 5 zile in spital, fetele ziceau si de 10 zile sau 2 sapotamani. Dupa ce a cazut am tamponat doar cu o compresa cu spirt, asa mi-a zis neonatoloaga.
Lapticul il pregatesti in parc direct daca e nevoie sau il ascunzi pe bb dupa un sal si ii dai titi, mai bine.
10 zile tot inainte!