Felicitari Mada! Hai Ramona, Ana, Raluca!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Moro, am vorbit cu Ramona (cea cu site-ul). Este o fata foarte draguta, pozitiva si plina de optimism, chiar ieri dupa ce am vorbit cu ea imi insuflase si mie starea ei, dar realitatea ramane aceeasi Dupa ce i-am dat lapte praf, sincer se vedea si pe ea ca e satula: a stat 2 ore treaza fara sa planga. Ori pana acum nu am mai patit. Ori dormea, ori daca era treaza trebuia sa suga, si cate 2 ore o tin dimineata si seara la san si nu stiu daca se satura sau obosese de atata efort. Si dovada mai clara decat greutatea ei nu cred ca pot avea. Totusi, 200g in 3 saptamani e foarte putin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihahegarty spune:

Fetelor, am primit azi vesti de la anda28. A nascut baietel, pe ioan alexandru pe 17 septembrie prin cezariana. Ce mult m am bucurat! Bravo anda! Bravooo!

Sper sa intre ea sa va dea mai multe detalii, dar acum e foarte ocupata cu asa bebe mic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vickiy spune:

Buna!
Felicitari, Anda28! Sa-ti traiasca bebe, sa fiti sanatosi si sa va acomodati cat mai repede!

Oooffff, Olivette... imi pare tare rau de situatia in care esti... Asa am patit si eu cu zana mea, dar nici dupa ce i-am dat lp n-a luata prea bine in greutate. Si acum, la 5 ani, abia are 14 kg. In schimb, are o imunitate de invidiat, e vioaie, dezghetata, isteata... Pe la 3 luni am pierdut de tot lapticul

MoroK, asa e, sunt la a doua experienta de gen, doar ca prima data am nascut la particular, acum ma duc la spital de stat... Parca am mai multe emotii de data asta Prima data n-aveam nici net, stiam mai putine si nu-mi faceam atatea ganduri...
Azi am fost la dr... la aproape 37 sapt bebele meu are 2700g, e cu 3-4 zile mai mititel, cum a fost si la ultimele eco, placenta gr 3. Mi-a recomandat mai multe vitamine, sa-l ajut pe bebe sa mai creasca. Peste 2 saptamani mergem iar la control, daca nu se grabeste bebe... ma gandeam ca azi vom stabili data marii intalniri Intr-un fel, ma bucur ca ma lasa mai aproape de termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sandy_2008 spune:

seara buna!

olivete, eu as zice sa te odihnesti un pic mai mult, pt ca daca tu esti suparata si epuizata (stiu ca spunea-i ca bebe sta mai tot timpul la san)nu cred ca ajuta la cresterea productiei.
a pus doar 200g...cat ar fi trebuit sa puna?

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Sandy, ar trebui sa puna 150-200g/saptamana. Si ce a pierdut in spital (300g) ar trebui recuperat in primele 2 saptamani.
Si ea a luat doar 200g in 3 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Olivette, imi pare rau ca nu stiu ce sa zic.
Adica imi dau seama ca ti-ai dat interesul sa fie bine....Ramona banuiesc ca ti-a zis de graficele alea de crestere ale copiilor alaptati...

Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)

Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Hello, bulinici & mamici & bebici !

Noi abia ne revenim dupa cea mai nasoala noapte de pana acum. A urlat beib timp de 6 ore fara oprire, am schimbat 5 pampersi, a avut ceva la stomacel, ca prea a fost productiva in cacutza. Ma bucur ca azi vine pediatra acasa, pentru vizita de la o luna. Aseara am fost asa catranita ca am zis ca eu nu mai suport sa urle in halul ala, sa nu doarma ea, sa nu dormim noi si o trec pe lapte praf si terminam cu colicii nemernici. Si asa suparata am fost ca, azi-noapte cand am vrut sa ma mulg, nu scoteam decat foarte putin lapte. Da-i plans si jale pe mine, sotul m-a repezit un pic cam rautacios ca iata, mi s-a indeplinit dorinta sa las fata fara laptic... ce sa mai, a fost nasol rau. La 7 m-am dus sa fac un dus fierbinte si am masat foarte bine pieptul cu sapun, pana am deblocat caile pe acolo si am reusit sa mulg 100 ml pe care beib i-a baut numaidecat.

Olivia, nu stiu ce alt sfat sa-ti dau decat sa insisti putin cu masajul sanilor. Cred ca faci lucrurile ok, bei ceai si potiune d-aia, pui bebe la san, nu stiu ce altceva mai poti face. Daca vrei, iti pot da www.attct.ro/consultanta-lactatie/membri-attct.html" target="_blank">informatiile de contact ale moasei mele (si a lui Kytanutz, ca am facut cursurile impreuna), eu am toata increderea in ea, este o excelenta profesionista si un caracter de nota 10. Eu am neglijat ce m-a invatat si cand am ajuns la ea noaptea plangand, m-a ajutat prompt si eficient, m-a masat, m-a sfatuit, m-a muls cu pompa ei profi si am scos atunci cat nu scoteam eu in 2 zile cu pompa mea.

Felicit si eu noile mamici si urez Bun venit! boboceilor pufosi !!!

Mami de dragonita Iris !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna dimineata fete frumoase! In dimineata asta dau un lapte cu cacao. Yum yum!

In continuare sunt fara leptoapa dar ca citesc activ. Mai greu cu raspunsul.

Olivia imi pare atat de rau gandindu-ma prin ce treci si stiind ca asta este si temerea mea cea mai mare. Te rog, daca poti, contacteaz-o pe moasa noastra (a mea si a lui Bobulet) este o femeie extraordinara si sigur-sigur te va ajuta cu lapticul. Doamne ajuta sa te linistesti si sa fiti si tu si bombonica ta bine!

Ma tot gandesc de ieri la tine, Elfica. Esti bine? sper ca nu ai nascut deja! Sau,.. Daca da, sper ca tu si bebe sunteti bine.

Morcovul, fir-ar el de morcov! Aseara ma luasera niate dureri ca de menstruatie dar mai mari, au tinut cam 45 min, dar s-au oprit odata cu un pahar mare de suc si schimbatul pozitiei. Moro ma crezi, as vrea sa inchid ochii si cand ii deschid sa ma cad iesita din spital. Vorba Adinutei, te deprima nenoricirile astea de spitale!

Bine ai revenit Ramona! Cred ca iti va fi tare greu fara sotior...

Mi-am trimis punguinul sa gaseasca un preot prin apropiere sa ma spovedesc si impartasesc si eu.

Fetele voi aveti ameteli? De cateva zile cand ma aplec parca imi zvacneste tot capul si simt o senzatie de lesib iar inima o ia razna, de parca am terminat un maraton :(

Va pup! Felicitari tuturor mamicilor si noilor bobocei frumosi. Imi pare rau ca nu lot updata prima pagiba. Sper astazi a ma sune de la service!! X(

38+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Buna ziua, dragele mele gravidute si mamici! Abia azi am reintrat si eu pe calculator, dupa 8 zile de pauza si vad cu bucurie cate dintre voi au devenit mamici! Ma bucur sa vad si niste nasteri naturale, abia astept sa vad detaliile. Va felicit pe toate si va urez multa odihna si putere sa treceti peste inceputurile mai dificile! Azi intru si eu in saptamana 38, trebuie sa schimb semnatura. Am rezolvat si eu cu medicul, voi naste la Filantropia, iar medicul imi va face cezariana la cald. Am fost sambata trecuta la dansul si mi-a spus ca in 3 saptamani crede ca nasc, burta nu se lasase, era ok, colul inchis, streptococ absent, bucurie mare. Doar prin pipairea burtii cu mainile mi-a spus ca e pozitionat bine, cu capul in jos, asa cum mai povestea cineva ca i-a facut moasa. Apoi a fost confirmat de ecograf, pozitia e aceasta, bebe un pic cam micut, dar stiu ca fac copii mici, ca asta e zestrea genetica :)

Va pup, incerc sa citesc din urma, sa aflu si eu prin ce ati trecut! Nu nominalizez, ca ati nascut prea multe, va felicit pe toate in egala masura! Succes si celorlalte care mai au putin, incredere ca totul va fi bine!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010 POZE

35 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona_bm spune:

Buna!

Nu am nici acum timp de stat la povesti ca sunt la birou dar am vrut neaparat sa-ti scriu Kytana... ai grija de tensiune. Daca poti monitorizeaz-o tu, daca nu treci pe la medicul de familie sa ti-o verifice macar saptamanal acum pe ultima suta de metri. Sa nu te sperii ca poate nu e nimic dar e bine sa verifici si asta.

Va pup pe toate si pentru urmatoaree gravidute care sunt la termen sa treaca cu bine de nastere.

fericita de Elisa Maria (26.10.2010)

35+ Ema Andreea

www.pregnology.com/preggoticker80/330066/CCCCCC/My%20second%20little%20blondie%20/10/26/2012.png" target="_blank">asa creste BB2

Mergi la inceput