Felicitari Mada! Hai Ramona, Ana, Raluca!
Raspunsuri - Pagina 18
moni81 spune:
Buna burtici si mamici,
Vad ca nu prea au mai aparut bobocei in ultimul timp stau cuminti in burtici, foarte bine :). Nastere usoara pentru cele care se afla pe ultima suta de metri.
Multumim Kytana pentru modificarile de pe prima pagina, pe Bobocica mea o cheama Anita Zsofia.
Noi suntem bine, Anita e o cuminte azi ne-a cazut buricutul.
sandy_2008 spune:
Salutare,
cand citesc despre bebeii vostrii parca imi vine cheful si mie sa imi vad mai repede bebelina...mai avem si noi un pic...saptamana viitoare cred ca e gata.
Anaomaria, eu pe baiat l-am nascut prin cezariana la 41 de saptamani pentru ca nu a dat nici un semn sa vina pe cale naturala. tin minte ca dupa sapt 38 mergeam la 2 zile la control sa ne asiguram ca bebe are tot ce trebuie pe acolo...
pentru monitorizare, daca vrei, cred ca te poti interna la stat si apoi daca nu ti se pare ok ce gasesti acolo sa te muti la particular...zic si eu...
dupa sapt 41 eu nu as mai astepta...
olivete, ma bucur ca v-ati linistit cu lapticul. cel mai important este ca fetita sa creasca, indiferent ca papa lapte praf sau san. hai moralul sus!
mlhaela, din toata povestea asta cu tremurat o sa ramana cu timpul doar amintirea unei mutrisoare de bebelus. multa sanatate!
cate saptamani de sarcina aveai cand ai nascut?
daca bebe nu a reusit sa respire singur, inseamna ca injectiile de maturare a plamanilor nu si-au facut efectul atat de repede...
luluta, imi era asa de dor de tine... ma bucur ca sunteti bine. timpul le sterge pe toate.
Bob_Pixel, greutatea se va regla de la sine, dar nu asa de repede...eu nu m-as stresa cu kg in plus asa de repede...important este sa mananci suficient si sanatos.
cat o sa aiba bebe cand faceti botezul? si eu as vrea sa il facem inainte de post, dar parca bebe o sa fie prea mic atunci...
cat despre colici, stiu de la o prietena ca folosea pentru calmarea bebelului feonul sau aspiratorul. urlatul de la aceste aparate, ii calma bebelul...nu am incercat pe propria piele, dar poate merge probat :)
va pup
lulutza_1980 spune:
sa incep cu inceputul !
pe data de 16 septembrie s-a implinit "sorocul" dupa datele calendaristice . am inceput sa intru putin in panica , dar cum medicul mi-a spus senin ca nu-i bai , m-am relaxat . in plus am facut vizita marti dimineata sa vedem daca toate sunt ok cu BB .
cum nu a fost nimic de ingrijorat s-a stabilit a doua vizita la 48 de oe ; adica joi la ora 16 .
vizita a decurs perfect si concluzia a fost ca BB sta bine la mami in burtica si s-ar putea sa mai dureze cel putin inca o saptamana ...
eu care nu mai aveam rabdare , mai aveam in plus si tensiunea si grija la cum va fi am inceput sa ma fastacesc , sa pierd rabdarea .
in timpul stabilirii vizitei urmatoare , adica pe sambata dimineata , suna medicul si vorbeste cu moasa care ma preluase la monitoring ... dupa ce a aflat concluziile monitorarii , mi-l paseaza pe medic .
imi da o usita de scapare : in aceeasi seara ( de joi ) se va "elibera" o camera de nasteri si pot induce nastera linistita ; de nu vreau atunci , nu era bai ; adica , de venea de urgenta intre timp se gasea musai o camera speciala de nasteri ; de nu , trebia sa ma multumesc cu ziua de vineri , urmatoarea saptamana ... era singurul moment in care era "libera" o camera si puteam sa planific ceva ...
sincer , asteptam cu nerabdare sa o avem in brate pe mandra , nu mai aveam forta sa-mi controlez reactiile , tensiunea era mare si incepusem sa fiu rautacioasa rau ...oricum , a trebuit sa luam informatia , sa o intoarcem pe toate fetele si sa dam raspunsul intr-o ora de la comunicare ...
ajunsi acasa puneam la bataie motivele pro si contra ; dar cred ca intr-un fel deja decizia era luata : nastem in seara aceea !!!!!!!!
suna medicul acasa , ii spunem decizia si ne invita la ora 8-8,30 la maternitate cu bagajelul facut ! asta se intampla pe la 18 .
pune repede si te epileaza , ferchezuieste si pregati ultimele lucrusoare pe ultima suta de metri ...
la ora 20 eram pregatiti in fata uselor de la moase , cu speranta in suflet si cu dorinta sa decurga totul bine !!!
dupa ceva timp vine o moasa si ne preia . ne duce intr-o camera unde mi se face controlul de rutina si mi se explica ca trebuie sa declanseze nastera . prima etapa era sa miste cu degetul in jurul dop'sorului care era super fixat si nu voia sa se miste .
durerea a fost mare , dar suportabila , gandindu-ma ca urmeaza sa mi se provoace contractii ( asta era ideea zgandaririi colului - sa dea mici contractii si sa-l convinga sa se resoarba , topeasca ) .
stau vreo ora intinsa cu super chef de ras si cu imaginea mea cu fiica-mea in brate ... incep mici contractii ( in timpul asta eram cu senzori pe burta , ca si la monitoring ) - eu super fericita . vine moasa si ne invita in camera de inducere a sarcinii .
o super camera cu doua paturi , unul pentru viitoarea mama si unul pentru cine insoteste mama .
aveam deja o noapte nedormita la activ si speram sa ajung sa nasc in acea seara ...
reface miscarea cu "deranjarea" colului ... mi se pare muuult mai dureroasa . ea saraca , ca sa-mi dea speranta imi spune ca parca incepe sa se dilate . intre timp vad ca am contractii ( nedureroase ) .
mi se da un gel de folosit pentru a elibera stomacul si-l folosesc sarguincioasa .
cdupa vreo 20 min cand gelul era de mult uitat , vine moasa si reface vizita ; nici o difenta , atunci , la sfatul medicului ( nimic din ce fac moasele pe viitor nu sunt decizii proprii , ci doar ce decide medicul - care poate fi deranjat la orice ora si spune cum trebuie facut ) mi se introduc 2 pastile ce trebuie sa topeasca colul ;si astea introduse pe langa col ... nu va spun ce durere crunta si groaznica am simtit ...
asta pe la 11-12 , trebuia sa reactioneze in doua trei ore ... asa ca am fost sfatuita sa dorm linistita ca vine ea la momentul potrivit si face vizita de rigoare ... da de unde somn , ca emotiile erau mari , adrenalina la maxim si eu cu o super durere jos , ca deabia mai mergeam prin camera ...
trec cele doua ore , - deja aveam alergie cand vedeam ca vine sa "vada" daca am inceput sa am dilatatie -, face vizita , concluzie : nimic ...ioc dilatatie ; nu-i nimic , exista o alta pastila care introdusa tot pe langa col , in 4-5 ore trebuie sa dea rezultate ...
deci iara dejtu' pe langa col , cu pastila de rigoare , eu iarasi pe pereti cu lacrimi in ochi si cu speranta ca asta va functiona !!!
iarasi pauza de cateva ore , Flo dormea pe langa mine , eu cu foamea in glanda ca nu mancasem de la pranz ...cu adrenalina in bot , ma uitam de zor la televizor ... vine uite asa ora 5 dimineata cu vita moasei ; mai aveam putin si fugeam din spital , dar speram in acelasi timp ca pastila sa-si fi facut efectul ...
ce credeti ??? nimic , nici o schimbare , ca si cum noaptea cu toate durerile ei au fost facute in van ...
ma muta in camera de nastere ... asta pe la ora 6 ;
cand ce vad : o super cada -jacuzzi pregatita sa ma relaxeze ca apoi sa o luam de la capat ...
foarte incantata ma intind in super cada si incep sa ma relaxez ... din acea camera urma sa ies cu mandra in brate ...
mi se spune ca pot sta 45 de minute dupa care se incearca noi metode ...
ma relaxez, incep contractiile ( care mai devreme erau dureroase ) sa se estompeze , sa le simt mult mai usoare ... mi se pun senzori pe burta ce nu au fire si monitorizarea se face de la distanta ...eram super incantati de tot ce era in camera respectiva ... super pusa la punct , cu lumin difuze , muzica relaxanta pe funtal ... in sfatsit , super conditii ...
ajung sa stau aproape doua ore sa ma bucur de cada - cada avea peretii ce se incalzeau , asa ca am avut o temperatura constanta a apei , ca su mai spun ca prin incalzirea spatelui parca se mai ducea putin din durere ...
se face 8 -8,30 si decid ca m-am "incretit" destul si ca ar fi timpul sa ies sa vedem cum e la vizita ...
vine moasa , face controlul , concluzie : NICI O SCHIMBARE !!!
eu pe pereti !!! nu e posibil , contractiile s-au intetit , sunt mai puternice ... asta e , dar colul nu s-a topit deloc !!!
mi se pune o perfuzie ce urmeaza intr-o ora sa topesca colul . ce credeti ? tot nimic !!!
mai aduc o alta chestie cu o alta perfuzie si trebuie sa stau nemiscata doua ore ...era deja vreo 12 si eu eram cu moralul la pamant ... aveam dureri groaznice , de nedescris ... si asta era doar inceputul ...
deja ma dureau toate : plamani , picioare , bratul se umflase de la perfuziile repetate ; nu mai eram in stare sa ma misc singura ...
Flo saracutul nu m-a lasat o secunda ... trecuse mai bine de 24 de ore decand luase ceva sa manance ... eu la fel , nu mai aveam vlaga nici sa ma misc ...
el cobora doar sa fumeze si sa plateasca parcarea , ca sa nu capete vreo amenda ...
si uite asa vine ora 15,30 si se face o alta vizita ... incepuse dilatatia ( colul incepuse intr-un final sa se topeasca ) ... in 15 min vine medicul anestezist si (dupa alte dureri - de a sta in pozitie corecta - ca eu nu eram in stare sa fac nimc ) mi se face sfanta injectie si incep sa "simt " ca dispar durerile ...
la ora 16 deja nu stiam daca sa plang de bucurie ca nu mai simt nimic !!!
si uite asa imi revine cheful de viata si speranta ca pana la urma ies din camera aceea cu fiica-mea in brate !!!
nu va spusesem ca medicul cand mi-a spus ca putem incerca sa inducem nasterea , mai spuse si ca daca nu vrea , nu-i bai , nu o fortam - ci plecam acasa si mai asteptam putin ... deci imginati-va ca aveam si frica in glanda ca pot pleca cu "mainile goale" ... si ca sa nu fie disperarea maxima , printre ganduri negre imi trecea prin cap si cum sa "conving" medicul macar cezariana ( daca nu vrea altfel) , dar sa nu ma trimita acasa , pentru ca eu nu sunt in stare sa o iau de la capat intr-o alta zi ... nici gand !!!
revenind la beatitudinea mea de dupa peridurala ...
decide moasa ca trebuie pusa sonda si sa rupta apa ... Flo cand a vazut ca eu nu mai am dureri s-a lasat convins sa plece acasa , sa faca un dus si sa manance ceva ... era alb ca varul si nu stiam cum sa-mi ascund eu temerile pentru ca nici el nu mai ducea suferinta mea !!!s-a lasat convins si pentru ca moasa s-a asezat in pozitie determinata sa rupa apa ... era prea mult pentru el si a plecat acasa ...
eu eram terorizata , chiar daca nu mai simteam durere , creierul meu detecta o urmatoare super durere ... spre fericirea mea , chiar nu am simtit nimic ... mi s-a propus sa stau pe o parte si sa dorm putin ...eram treaza de joi de la 8 dimineata ... aveam mai bine de 30 de ore nedormite ... din cauza durerilor eram si mai obosita , simteam ca ma chinui si sa respir ... asa ca atunci cand mi s-a propus sa adorm ca urmeaza o seara lunga si am nevoi de energie , eram mai mult decat fericita sa ma supun !!!
dupa o ora jumatate - pe la 17,30 - simt o durere acare apasa jos , si asta la cateva minute ... dau o doza de anestezic si astept ... dupa o alta jumatate de ora iarasi dureri - deja eram alergica la cea mai mica urma de durere - decid sa mai dau o doza de anestezic ...
era ora 18 si ceva ; apas pe buton si chem moasa ; ii explic ca am mai vrut o doza de anestezic , dar nu mai este ( citeam pe monitor ca se terminase - fusese doar una singura in caz de urgenta ) ... pentru mine era mereu urgenta , pentru ca nu suportam ideea sa incep iar cu suferina !!!
imi face vizita si spune : esti aproape sa nasti ; presiunile pe care le simti jos sunt pentru ca BB e aproape sa iasa !!!
uraaaaa !!! in sfarsit !!! dar stai , ca daca mai dureaza si anestezia e pe cale sa se termine , eu ce fac? eventual stop cardiac !!!
fuge sa sune medicul meu si anestezistul ...dupa juma de ora revine si face un nou control ... suna anestezistul si ii spune ca incep sa am dureri - ma ridicam de pe scaun in echer aproape !!!
la 19 fara 10 min apare ginecologul imbracat normal , venit la datorie ... moasa disperata - stau sa nasc si e musai nevoie el !!!
in 5 min amandoi medicii langa mine ... unul pe pozitie si imi explica ce si cum sa fac ... celalat cu aparatura in mana dadea o noua doza de anestezic ...
ca a fost efectul placebo ( ca mi se refacuse doza de anestezic ) , ca nu mai puteam si voiam sa se termine totul odata ; nu stiu , dar stiu ca am facut intocmai cemi-a spus medicul si am avut forta si energia necesare sa lupt !!! in trei contractii a cate 3 respiratii facute bine la fiecare , iese mandra mea !!!!!!!!!!
imediat dupa ce a iesit capul , i-a taiat cordonul pentru ca era in jurul gatului ( dar nimic grav) si in cateva secunde era pe mine cu super ochisori dechisi ... eu care plageam , sotul care deabia avea energie sa stea drepti in picioare si sa nu lesine de emotii -
AU FOST MOMENTE UNICE ? SUPERBE ? GREU DE DESCRIS IN CUVINTE !!!
iar dupa ce am trait toate durerile , traind ce am trait in primele secunde cand mi-am simtit fata , daca ar fi nevoie , as lua totul de la capat !!! cu tot ce cuprinde !!!
dupa ce ne-am "acomodat" si ne-am cunoscut din priviri si mirosuri , au luat-o , au imbracat-o si mi-au asezat-o langa mine !!! si acolo a ramas pe tot parcursul spitalizarii ... eventual ( si destul de des) era in bratele lui taica-su care era , putin spus , topit si fericit de minunea ce o avem !!!
in jumatate de ora eram deja in salon ( de obicei se sta o jumatate de zi singuri , in camera de nasteri )- dar in acea noapte deja nascusera 6 femei si inca erau in camerele de dinaintea nasterii mai multe viitoare mamici !!! asa ca ni s-au cerut scuzele de rigoare si ni s-a spus ca trebuie sa ne retragem in salon !!!
puteau sa ma trimita si pe luna ca eu nu vedeam nimic altceva decat mogaldeata de frumusete ce se uita fix in ochii mei si ma "masoara" si ma invarte pe toate partile !!!
daca Dumnezeu va vrea ne-am dori sa se intample din nou minunea de a avea un copil in doi - trei ani !!!
deocamdata ne bucuram de fiecare gest , grimasa , sunet pe care il face Theodora si ne minunam de ce suntem in stare sa traim !!! de multitudinea de trairi pe care le simtim in fiecare moment al zilei !!!
multumim lui DD ca totul e bine acum !!!
pace si fericire la toata lumea !!!
pe 21-septembrie-2012 ora 19,30 s-a nascut Theodora Maria
3205 g , 50,5 cm scor apgar - nu stiu - nu au dat astfel de amanunte aici !!!
danielabejan spune:
SALUTARI TUTUROR!
NOI SUNTEM BINE MOMENTAN, SPERAM SA SE MENTINA SITUATIA MAI ALES K DE SAPT VIITOARE DE MARTI E FOARTE POSIBIL CA TATI SA PLECE LA MUNCA SI SA RAMANEM SINGURELE PE ZI, ORICUM TREBUIE SA NE DESCURCAM SI SINGURE SI TATI TRE SA MAI SI MUNCEASCA CACI ALTFEL O SA TRAIM IN CORT
LULUTZA BINE AI REVENIT, MA BUUCR CA IN SFARSIT ITI TII SI TU MINUNEA IN BRATE, CITINDU-TI POVESTEA NASTERII AM RETRAIT NASTEREA IUBITEI NOASTRE EMMA SI TE SUSTIN IN TOTALITATE CAND AFIRMI CA NU AI SCHIMBA NIMIC DIN NASTERE SI MAI ACCEPTI INCA O DATA TOATE DURERILE SI CELE NECESARE DACA E NEVOIE PT A AVEA MINUNATIA DE FATA, ASA IS SI EU SI O SA FIU MEREU POT CHIAR SA SPUN K A FOST O EXPERIENTZA UNICA , PLACUTA PE CARE NU AS SCHIMBA-O CU NIMIC SI PE CARE NU O VOI UITA NICIODATA, MA UIT LA EMMA ACUM SI NU IMI VINE SA CRED CAT DE REPEDE SE SCHIMBA SI CRESTE SI TOTODATA NU MA SATUR SA STAU PUR SI SIMPLU SI SA O PRIVESC, SA NU MAI VORBIM DE PUPACELI
ASA CA FETELE CARE SUNTETI LA PRIMA NASTERE SI INCA VA ASTEPTATI MITITEII, CHIAR DACA NU PUTETI SA CREDETI TOT CE SPUNEM NOI ACUM SI VI SE PAR MARI DURERILE SI CHINUITOARE NASTERILE, GANDITI-VA LA BEBLUSII DIN BURTICA SI CREDETI K PUTETI FACE ORICE SI NICI O DURERE NU E SUFICIENT DE PUTERNICA INCAT SA UMBREASCA CATUSI DE PUTIN BUCURIA DE A VA TINE IN BRATE PT PRIMA DATA COPILUL, EU VA DORESC DIN SUFLET TUTUROR NASTERI SUPER USOARE SI MINUNATII DE BEBELUSI
KYTANA SPER SA TE REFACI REPEDE SI SA ITI TII PINGU MIC CAT MAI CURAND IN BRATE, MA BUCUR CA ATI REZOLVAT PROBL CU CHIRIA SI SPER SA VA BUCURATI DE NOUA CASUTZA IMPREUNA, CA O FAMILIE SI SA VA REALIZATI PE TOATE PLANURILE, TU MA INTREBAI PARCA DE ACTE, AM REZOLVAT O PARTE DIN ELE, CARDURILE PT MUNCA INCA NU AU VENIT, DAR AM REUSIT SA OBTIN NISTE BANUTZI PT FATA TIMP DE 9 LUNI DE ZILE VOI LUA 500 DE LIRE PLUS ALOCATIA 20.30 PE SAPT, DAR PT NOI BANUTZII ASTIA SUNT O ADEVARATA SALVARE SPER SA SE REZOLVE SI CU RESTUL ACTELOR SI SA PUTEM SA NE BUCURAM SI NOI DE EMMA FARA ALTE GRIJI
RAMONA7575 NASTERE USOARA LUNI SI UN BEBE SUPER SANATOS, SA TE REFACI REPEDE SI SA TE BUCURI DE MINUNATIA DIN BURTICA FARA NICI UN STRES
TZITZIRI - OANA MA BUCUR MULT PT TINE CA TE DESCURCI ASA BINE CU MITITEII VOSTRI SI MA ROG PT TINE SA AIBE MEGA EFECT TRATAMENTUL SI SA AI PARTE DE O OPERATIE SUPER REUSITA SI SA TE REFACI FARA NICI O PROBLEMA, MULTA , MULTA SANATATE
BOB SI RESTUL FETELOR CU COLICI, MIE MI-A RECOMANDAT PATRICIA -PATRICBEBE COLIC CALM, EU L-AM LUAT DE PE AMAZON SI POT SPUNE K MOMENTAN SUNT MULTUMITA DE EL SI CIK E NATURIST FARA ZAHAR SI MULTE ALTE CHESTII , ASTA PT CINE E DORITOARE SI ARE NEVOIE DE UN ALT TRATAMENT CACI INFACOL LA NOI NU PREA FUNCTIONEAZA
OLIVETTE SPER SA FIE BUN PAPA PT MITITICA VOASTRA SI SA IA IN GREUTATE SI SA FIE SATULA MEREU, CACI STIU CUM E SA AI O FETITZA SUPER FLAMANDA MAI TOT TIMPUL
CORINA SPER SA NU FIE NIMIC GRAV SI SA SE REZOLVE CU TRATAMENT DOAR, MULTA SANATATE SI CURAJ
RALUCA22 MULTA BAFTA MAINE, SA AI O NASTERE SUPER USOARA SI SA TE REFACI LA FEL DE USOR, IAR BEBE SA FIE SANATOS, MANCACIOS SI FARA NESUFERITII COLICI
MIHAELA NU POT SPUNE K A FOST O NASTERE FOARTE GREA, INTR-ADEVAR AM AVUT CONTRACTII SUPER DUREROASE TIMP DE 12 ORE SI KND AVEAM NEVOIE DE ELE CA SA IMPING LA FINAL NU PREA LE MAI AVEAM CUM TREBUIA, DAR A TRECUT SI CUM SPUNEA SI LULUTZA CAND MI-AU PUS MANDRA PE PIEPT SI I-AM VAZUT OCHII LARG DESCHISI SI ATAT DE FRUMOSI SI PATRUNZATORI ERAM IN STARE SA MAI NASC INCA O DATA CU TOT CU TRAVALIU. IAR IN LONDRA DUPA 6 ORE IN SPITAL POTI PLECA ACASA DACA TE SIMTI OK, DACA VREI SA FII MONITORIZATA IN CONTINUARE SI NU ESTI SIGURA K TE DESCURCI ACASA MAI POTI STA IN SPITAL NU TE OBLIGA EI SA PLECI IN ACCEASI ZI SAU DUPA 6 ORE, DAR EU URASC SPITALELE SI AM VRUT CAT MAI RPD ACASA DESI ERAM CONSTIENTA K SI EU SI SOTUL SUNTEM INCEPATORI SI NU AVEM NICI UN ALT AJUTOR ACASA, DAR CU AJUTORUL LUI DUMNEZEU NE-AM DESCURCAT SI NOI
MA BUCUR PT TINE CA AI REUSIT SA TRECI CU BINE DE NASTERE SI BEBE E SANATOS SI VA BUCURATI DE EL ZI DE ZI ACASA, MULTA SANATATE
NU MAI STIU - ANDREEA ITI MULTUMIM ATAT TIE CAT SI CELORLALTE FETE CARE NE-ATI LAUDAT PODOABA CAPILARA, SPERAM SA RAMANA ASA MAI ALES K E FETITZA , CU RAGAITUL SA SPERAM K O SA GASIM SI NOI O CALE SA LE FIE SI LOR MAI BN DUPA MASA SI SA NU MAI SCOATA LAPTIC AFARA DUPA CE MANANCA, ma bucur ca ai asa mult lapte, tine-o tot asa
tin sa va anunt ca am vazut pe facebook ca au nascut
donna79- o superba fetitza pe nume Irinuca , mai multe detalii nu stiu, dar poate va dori ea sa ni le dea
simona24 - o dulceatza de fetitza grasunica Daria
anne-marie - cei doi baietei sunt superbi si sanatosi, asa k gemenii nostri au ajuns pe lume in bratele mamici lor si a taticului
sper sa nu se supere fetele k am scris pe forum despre ele, dar stiu k multe vreti sa stiti ce se intampla si cu celelalte fete si bebii lor si sa ne bucuram impreuna de cat mai multe nasteri si bebelusi sanatosi
pup toate fetele , ma retrag ca tre sa imi hranesc mandra
carmen spune:
Buna seara,
eu si sanii mei suntem mai bine, dar sunt cu ochiul pe ei ca pe butelie ca sa nu se mai intareasca. Pana la urma m-am prins si cu pompa cum se face, nu reuseam initial sa fac golul si sanul fiind plin (aratau ca 2 mingi de rugby) nu iesea din prima laptic, am pompat ceva pana au apaurut primele picaturi. Am niste rani la sani de numa, dar mergem inainte, nu prea ma impac cu aparatorile de sani dar poate mai incerc.
Lulutza, radiezi de fericire si te inteleg si impartasesc acelasi sentiment. Noroc ca exista uitarea, asta o spun din proprie experienta, ca raman numai amintirile si sentimentele frumoase.
Daca doarme noaptea de la ora 1 pana la 5-6 nu ti se angorzeaza sanii? La mine ar exploda, sper sa se reglezi si la mine cantitatea de lapte ca sa scap de cosmarul durerilor si a pompei si a masajului fierbinte dinainte de alaptare.
Lulutza si eu i-am dat suzeta ca ma molfaia pe mine, o parte din ragade le am din cauza asta, am incercat 2 modele, l-a acceptat pe al doilea.
Intrerup putin mesajul ca ma duc sa ma pregatesc sa ii dau sa manance si sper sa revin (tot in seara asta).
Mi-as schimba si eu semnatura dar habar nu am de unde, am cautat si nu am gasit.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
Adriana_77 spune:
A nascut Mada slimfitmada, Antonia are 3000 grame, 50 cm, nota 9, nastere naturala.
mami de Bogdan Mihai (5.09.2012)
patricbebe spune:
Felicitari pentru toti boboceii care au venit pe lume, sa fie sanatosi si mamicile sa aiba recuperare rapida!! Va pup pe toti!!
Noi trecem printr-o perioada mai grea in familie si imi cer scuze ca nu va nominalizez dar sunteti in gandul meu toate si va doresc tot binele din lume.
Pupici multi de la noi si pupici mici si delicati de la Ilaria!
carmen spune:
intru fulgerator sa spun doar:
Hai Raluca!!!!!!
Oana esti o eroina si un model pentru multe dintre noi, eu personal de admir din toata inima. Sa dea Dumnezeu sa fie rezultate bune in urma tratamentului
Ce metoda as putea folosi alta decat sa pompez ca sa nu mi se mai umple sanii cu lapte mai mult decat este nevoie. Pe Paul chiar daca il trezesc sa suga, trage de doua ori si adoarme dus, asa ca nu am baza in metoda asta. Stiu ca mulsul cu pompa stimuleaza si mai mult dar nu am alternativa, ca mi se fac iar sanii pietroi si mi se infunda canalele. Ma gandesc ca totusi cu timpul se mai regleaza productia, totusi bebe are numai 6 zile si de alaptat alaptez doar de 5.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
MoRo_K spune:
Si sa mai intram si noi :)....vba aia inca n-a venit bebe si ma simt vinovata ca voi cu bbii intrati iar eu trag chiulul ..
Lulutza ce frumos ai descris tu sentimentele simtite cu Theo in brate :)...ooofff Doamne chiar dc travaliul a fost greu rau am tras un brr recunosc citind...dar asa ma bucur ca sunteti bine sanatosi si voiosi si e bine c-ai povestit...cred ca e prima nastere indusa...dc nu gresesc...si chiar voiam sa stiu...
Carmen ma bucur c-as mai bine sanii...si multam mjult pt site pt link...am citit mai tot...absorb tot...burete :)
DanielaBejanbravo ...super ca a gasit sotul de lucru si ca incep incet sa se rezolve problemele...mai tii minte ca spunea una dintre fete aici...cred ca Adriana ca fiecare copil vine cu o paine sub-brat :) Si frumos ca ne-ai spus si de pe Fb cine a mai nascut ca suntem toate o odisee
Felicitari Slimfitmadasa-ti traiasca printesa Antonia sa fiti sanatoase si fericite :)
Paula de azi sunteti acasa acomodare rapida bb sanatos si cuminte si fara colici si mancacios ca tot are mami lapte mult
Bob multam de descrierea masajului la san...l-am salvat...just in case..
Mihaela bine ati revenit!Multumim pentru povestea nasterii
chiar ca de la inceput la sf tu ai avut probleme cu vomitatul...te-ai chinuit...iar cu tremuratul cred ca e o reactie normala fireasca si parca ma vad :) ma bucur ca acum e totul bine si frumos
Kytana sanatate multa! 2 asa de-ncurajare :)
Corinuk-a ma rog sa te faci bine cat mai repede!
Ramona7575 pai se cere dans :)
sa fiti sanatoase sa te refaci rapid si ai o bbitsa cuminte mancacioasa si norocoasa :)
Moni81 felicitari pt caderea buricutsului...la noi cum va fi primul bb mi se pare asa o etapa mare...scapi de-o grija :)
Patricbebesi sa treaca perioada grea din familie...
si pt Raluca
Hai Raluca
sa spun un pic si despre noi...ne-a venit in sfarsit dulapul...e super acopera un perete intreg :D ...deja am inceput sa punem si d-ale noastre desi e al lui bebe :))...si uite asa de ieri suntem in curatenie...sotul adica...si spalam lucrusoarele in sfarsit...si soacra le calca :)...si eu am zilele astea de munca mai fac si eu un ban pe ultima suta de metri...bine ca e de la pc de acasa :)...ei si cam atat...nu simtim nimic nou ...nu se vede burtk coborat ...joi mergem la doc sa ne vada ....puuup si noapte linistita mandrelor si bbilor din burtik si exterior burtik :)
37
PaulaFrida spune:
Neata fete dragi
Suntem acasa de ieri,am inceput sa ne acomodam
Am laptic mult,iar lui Roli ii place tare tzatza,ca doar e baiat,papa din 2 in 2 ore ziua si noaptea cam din 3 in 3 ore
atunci plange cand ii e foame si cand trebuie schimbat,adica inainte de fiecare alaptat
Ma ajuta si tati,a reusit sa obtina atestat de puericultura,asa ca 3 sapt e liber de la scarbiciu
Dupa aia mai vedem.
operatia e scurta si subtire de abia o vezi
deocamdata nu am timp sa citesc din urma,dar vreau sa felicit toate burticile care intre timp au devenit mamici si le tin pumnii celor care urmeaza sa nasca
tuturor
sa aveti o duminica frumoasa
fericita de baietel dulce Roland 24.09.2012