Felicitari Mada! Hai Ramona, Ana, Raluca!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Felicitari Mada!, sanatate multa si recuperare rapida.

Buna dimineata, am reusit si eu in sfarsit in dimineata asta sa mananc micul dejun la ore convenabile si sa ma spal si sa ma imbrac. Acum stau cu sanii plini de lapte si astept sa se trezeasca Paul sa imi goleasca macar unul din ei si daca nu ii goleste pe amandoi si pun pompa la treaba.
o duminica faina tuturor.
Aaaa, mi-am amintit ca vroiam sa ii scriu Ramonei (sper ca nu gresesc). Ai intrebat de clisma, da, la Suceava inca se face clisma, a 3 a zi dupa cezariana si chiar de data asta am avut o experienta nasoala. Am o prietena care in timp ce ii pompa apa ai in intestin a improscat-o pe asistenta , nu imi place deloc operatiunea.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bob_Pixel spune:

Buna dimineata, bulinici & mamici & bebici !

Sandy, beib va avea fix 2 luni in ziua botezului. A fost o decizie destul de spontana sa-l facem acum, ne gandeam sa-l lasam pentru primavara, dar am incercat la restaurant, am gasit liber, apoi biserica si tot asa. Am rezolvat multe chestii intr-o zi. Adevarul e ca noi nici nu facem sindrofii pretentioase, botezul va fi o intalnire in numar restrans, doar familia si cativa prieteni, nu sarim de 30 invitati cu tot cu noi si nasii.

Lulutza, ai mare dreptate : prima intalnire cu beib pur si simplu nu se poate descrie. Cand mi-au lipit-o pe beib de obraz, nici n-am vazut-o bine, singura amintire e ca m-a atins ceva moale si pufossss. Abia dupa ce m-au dus in salon am vazut poze de la sot si am stiut cum arata copilul nostru. Iar cand am mers la alaptat si ne-am intalnit mami cu pui... nici sa plang nu puteam, nici sa rad, doar o priveam si ma inecau atat de multe sentimente, de dragoste si fericire si curiozitate (mai ales asta, hihi).

Uhh, iar imi taie Miss avantul, chitaie ca un hamster cu falcute.
Pupziiii !!!!

Kytanutz, incotro ? Sper ca e de la sine inteles ca ma semesuiesti cand o iei la pas spre maternitate, da?! Pup !!!

Mami de dragonita Iris !

Mergi la inceput

olivetti, fix asta este si prima mea amintire referitor la nasterea Dariei, pentru ca inca eram in starea aia de nici treaz nici adormit, nu prea imi tineam ochii deschisi si cume tot intrebam obsesiv daca e bine copilasul etc. o asistenta mi-a adus=o si mi-a lipit-o de obraz, ceva cald, moale si pufos, exact cum ai spus tu.
La Paul a fost diferit pentru ca eram deja treaza si constienta, a fost asa fain ca o asistenta care il avea de drag pe Paul i-a facut freza, i-a ridicat un ciuf in frunte si m-am distrat de el de numa, zicea ca e mare gagicar ca sta numai pe langa fete in patut, hahaha.
Incredibila si indescriptibila este intalnirea cu cei care timp de 9 luni sunt parte din corpul nostru si sunt la adopost in pantecele nostru. Stateam in antecamera salii de operatie si nu puteam sa imi imaginez cum va arata si mi se parea asa de minunat sa ii spun lui Paul " in 15 minute vei face cunostinta cu lumea". Am poze cu el inca din sala de operatii, cand l-a scos, cand ii facea toaleta. Ana l-a vazut dupa 15 min cand il duceau la neonatologie si i s-a parut asa unic sa vada un copil de 15 minute . Fetele sunt efectiv indragostite de el, il pupa, il vor in brate, se minuneaza de gesturile lui, de mutritele lui din timpul somnului. Cred ca stie toata lumea de la scoala ca am nascut si cine stie ce amanunte au mai spus ele .

Mergi la inceput

Lulutza ai fost foarte curajoasa si determinata sa induri toate procedurile, FELICITARI!!!
Paula acomodare rapida acasa. ce fain ca poate sta sotul cu voi 3 saptamani, va fi un timp foarte frumos petrecut impreuna. Eu ce sa spun, am nascut in saptamana cea mai aglomerata pe care o putea avea sotul meu la servici, dar saracul a incercat sa fie aproape si de mine si sa isi termine treburile. De oboseala si mai ales ca am iesit pe neasteptate cu 1 zi mai devreme din spital, a uitat sa ne aduca hainele de acasa, asa ca eu am iesit din spital ca o mare doamna: in pijamale si papuci de casa iar Paul infasat in paturica,noroc ca joi a fost o zi foarte calda si am putut iesi asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mlhaela spune:

Ce tare faza cu sotul tau c-a uitat sa v-aduca hainutele, Carmen :)))). Sotul meu n-a uitat decat papuci sa-mi aduca (am iesit cu papucii de casa din spital), dar mi-a adus o bluzita ce n-am purtat-o deloc pe perioada sarcinii si care mergea doar cu sutien (bineinteles nici sutien nu mi-a adus). Dar lasa, nu ne-a vazut nimeni...

Paula, ce fain de voi ca puteti sta 3 saptamani toti 3...

Felicitari, Mada Slimfitmada, pentru fetita, sa va traiasca si sa fie sanatoasa. Iar tie recuperare rapida.

Atat imi amintesc deocamdata.

Elfica, tu ce mai faci? Cum mai esti?

Felicitari si fetelor care n-au impartasit cu noi bucuria nasterii boboceilor lor. Sa le creasca mari boboceii.

Mergi la inceput

iar am canal infundat . Un punct galben pe sfarc asta inseamna nu?

Mergi la inceput

Fetelor, am o intrebare: de vreo 2 zile sangerarea pe care o am de cand am nascut s-a transformat intr-un lichid mai galbui. La inceput era gallbui amestecat cu sange si acuma e doar un lichid galbui. Nu-mi dau seama daca mirosul e altfel decat ar trebui sa fie. Mentionez ca astazi am 13 zile de la cezariana, nu mai am dureri, mi-a scos atele de o saptamana, umblu normal deja.

Mergi la inceput

Mi-am dat seama c-am uitat intrebarea :))))):
Si la voi a fost la fel sau ar trebui sa ma alarmez? Mi-e teama sa nu fie puroi sau ceva...

Mergi la inceput

Mihaela, la mine acum a trecut prea putin,inca am sange si nici nu imi mai amintesc de la fete. NU poti suna medicul sa il intrebi? Stai si tu linistita asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Buna seara dragele mele, ce mai faceti voi?

Am avut si eu ceva dureri mai serioase in seara aceasta si ma intrebam daca pingu mic vrea sa vina fix pe 01 octombrie Nimic concret momentan totusi, asteptam!

Mihaela, din cate am citit eu, este normal sa treaca de la rosu aprins la maroniu si apoi la alb-galbui lohiile. Atata timp ca nu au un miros aiurea (ca atunci cand erai la menstruatie si erai racita de exemplu, ai vazut ca secretia isi schimba mirosul) nu exista motive de ingrijorare.

Carmen, eu la un mamelonul drept am puncte galbene din primele luni de sarcina si pare sarmanul crapat. O fi ce zici tu, canale infundate? Stangul e okay, are doar un punct mic galben, care daca dau cu unghia usor cade si mi-a si curs din el...din dreptul nu mi-a curs deloc in schimb

Bobuletz nici nu ma gandesc altfel Intrebare legata de botez: faceti cu meniu, toata noaptea, muzica etc sau doar o masa in familie si fiecare isi comanda ce are chef? Si inca o intrebare: ce le luati nasilor? Daca nu sunt indiscreta

Olivia, cum a fost la moasa? Ma rog sa fi reusit sa te ajute Abia astept sa ne spui ce si cum!

Moni, modific acum

Inca putin Sandy si iti vei vedea si tu bubulina

Lulutza, sper ca iti dai seama ca am plans, nu? Aveam in fata imaginea ta din spital si am trait alaturi de tine fiecare emotie, fiecare sentiment

Nu ai idee cat ma pot bucura Dani ca ati reusit sa rezolvati o parte din acte! Intrebare: Credit tax crezi ca se poate obtine si daca niciunul dintre noi nu lucreaza? Este un fel de credit ce trebuie returnat? Am cautat pe net dar nu am gasit ceva care sa imi raspunda la aceste 2 intrebari.

[Felictaaaaari Mada!! Bine ai venit Antonia!!

Pati, Doamne ajuta sa treceti cu bine peste toate!

Fetelor stiti ceva de Raluca?

Oana ma bucur ca esti bine, Doamne ajuta sa fii la fel sau chiar mai bine si de acum inainte.

Moro, saru'mana, stranut de raman fara suflare Si de fiecare data imi trece prin cap daca nu s-o rupe apa de la atata efort. Mi seface burtica precum o minge si se intareste de numa'. Felicitaaari pentru dulap Ai emotii pentru joi?

Bine ai venit acasa Paula! Ce bine ca ai laptic si ca Roli e un papacios Acum l-am vazut si eu la poza de la avatar, un frumos, ce mai

mami.ilinca, ce mai faci?

Ma bag la un ceiut si un al iv-lea film Star Wars. Radeam cu o prietena, pe tema cu Luke, I am your father si ca ne uitam din nou la Star Wars, poate asa il convingem sa vina pe micul Luca

Noapte usoara si multi pupici

39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput