Felicitari Mada! Hai Ramona, Ana, Raluca!

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

Andreea, tu ai gasit in botosani consilier in alaptare? Cum l-ai gasit?
oare in Suceava este? Am data cautare pe net dar nu am gasit din pacate.
Corinuka, imi pare tare rau ca ai asa probleme. Cand trebuie sa mergi la control. Si eu ma refac mult mai greu acum, e a treia taietura pe sarmanii muschi, nici eu nu mai sunt asa de tanara si sunt si pacatoasa la carne, sunt plina de vanatai pe fund de la injectii :)

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nu_mai_stiu spune:

Kytana,o sa povestesc si despre nastere..
Carmen,nici nu am cautat consilier in alaptare.Eu mananc orice si beau 3 ceaiuri pe zi de la fares pt stimularea lactatiei.Dintr-unul mananca,din celalalt curge pe jos....

ANDREEA,mami de Andrei (22.09.2012)
http://lbdf.lilypie.com/poBpp3.png

UM 15.12.2011-DPN: intre 14 si 20.09.2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olivette spune:

Oana
O mai cantaresc in seara asta sa vedem ce ne mai zice cantarul. O cantaresc seara inainte de baie, cand e nemancata cam de 2-3 ore.

Corina, imi pare rau sa aud ce ai patit. E ok sa te lase acasa daca e risc de sangerare?

Kytanutz, sanatate multa si tie

Fetelor care urmeaza sa nasca, va urez nastere usoara si bebei sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Am leptoaaaapa!!

Tot racita sunt, ma inteapa gatul ca la nebuni si am scapat la o inghetata, nu ma pot abtine ]

Am modificat prima pagina si le rog pe fete, daca stiu mai multe info sa imi spuna si imi cer anticipat iertare daca am gresit ceva pe acolo.

Un weekend cat mai fain va doresc!

39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen spune:

nu a mai nascut nimeni? ce bebelusi cuminti, stau la caldurica. Le doresc fetelor care sunt foarte aproape de termen si care vor sa evite declansarea nasterii, sa aiba parte de nastere "venita de la sine".
Eu inca nu ma culc, stau de veghe sa vad ce fac cu sanii, pana se trezeste paul sa manance ii mai masez si mai pun varza. Pacat ca el e baiat cuminte si doarme si eu nu ma pot odihni, dar trecem noi si peste asta.
Somn usor.

carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kytana spune:

Raluca , las niste motate pentru tine. Doamne ajuta sa fie maine bine si te asteptam cu vesti bune!
Hai Raluca!!
Bafta, Carmen! Sper sa reusesti cu hranitul bobocelului!

Noapte buna si o seara fara colici va doresc!

39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulutza_1980 spune:

salutari de pe meleagurile fericirii !!!

astazi am implinit o saptamana !!!

promit sa revin in forta ; pana acum am avut parte de tot ce presupune nastere ( cu dureri si fara - am sa reiau intr-un mesaj cu explicatiile de rigoare ) , depresie de "dupa" nastere , dureri , fitze - dar se pare ca incepe corpul sa elimine hormonii cei "zapaciti" si revin incet , incet la forma "initiala" !!!

nu a fost deloc usor , dar va jur ca e adevarat ca durerea din momentul nasterii se uita ! restul , doar cu timpul !

ma pregatesc sa citesc tot ce am pierdut si revin ... dupa cum se vede la ore nu tocmai normale !

Felicitari tuturor care au nascut intre timp !!!

sa va spun un secret : oricate idei , imaginatii , sperante de ce inseamna sa tii propriul copil in brate , nu au nici cea mai mica legatura cu realitatea ...
asa cum se "umple" sufletul de dragoste cand iti tii in brate odorul pentru prima data e moment unic si de neimaginat - E SUPERB !!!
nu stiu daca se poate descrie in cuvinte - as citi pe cineva care are "curaj" , dar as adauga un roman in plus doar de descriere a bucuriei si a trairilor intense ce se simt in primele zile de constientizare si de revalatii de inceput de a fi mama !!!

va pup si revin !!!

Mergi la inceput

fetele eu incerc sa raspund din urma - poate cineva a scris deja despre asta , dar , ca sa vedeti ca recuperez , am sa-mi spun parerea de proaspata mamica !!!

daniela bejan am vazut ca ai intrebat despre durerea de sfarcuri ... si eu am avut-o - si groaznic ...; adicalea cu urlete si gemete ...
e din cauza sensibilitatii , sfarcul nu e obisnuit cu frecusul si se "rupe" ... eu , cand deja plangeam de durere - si asta dupa 2 zile de alaptat , am recurs la masinaria de muls ... o zi i-am dat doar biberon , doar ca laptele meu ... am folosit o masina electrica , data de spital , la cea mai mica viteza - cat sa nu simt durere exagerata ...
si faceam cu randul - cand nu mai puteam de durere , ii dadeam biberon ... incepeam cu sanul si in cateva min dadeam cam 20-30 ml de biberon --- in primele zile , cand e colostru si e galben , emai mult decat suficient ... spre ex acum e cam la 60-70 ml ( o saptamana ) ...

dar un mare secret invatat aici in spital : NU TREBUIE TINUT CONT DE CANTITATE !!! adica fiecare copil are necesitatile lui si nu trebuie sa "masori" cat mananca ;
e bine pentru linistea sufleteasca , dar nu ajuta cu nimic ...daoar grija in plus ...

eu am deja doua zile de cand dau doar san ( s-au invatat cu durerea , s-au vindecat intre timp ) ; debitul laptelui e mult mai mare si nu mai are nevoie sa munceasca atat de mult ca sa pape asa ca e muuuult mai bine !!!

oarariile sunt perfecte - mi le dicteaza mandra -
ex : papa nopatea la 1 - doarme pana la 5-6 ; papa iara si se trezeste infometata pe la 9-10 ... iara papa si stam putin treze si iara cerem pe la 13 ... si tot asa ... dar mai cerem si surplus din cand in cand !!!

revin !!!

Mergi la inceput

PaulaFrida am citit despre problematicile cu pisicile !

eu am pisica ( are 12 ani ) ;am intrebat pediatrul in spital si mi-a spus ca nu-i bai daca e pisica de aprtament si nu iese "in lume" ... important sa nu se apropie de copil !

spre ex a mea , de cand am venit acasa , nu se apropie mai mult de un metru jumate ...
si faceam legatura cu sotul : dar daca noi , oamenii , vedem o pisica sau o catea care deabia a nascut , ne apropiem ???? sau stam departe ca riscam sa reactioneze urat ???
se pare ca pisica mea abordeaza "paza" ( ca sta doar in aceeasi camera cu fiica-mea ) dar de la distanta !!!
am schimbat toate chestiile din casa ( lenjerii , paturici etc ) cand am ajuns si am mai si dat cu aspiratorul pentru siguranta ...deci parul , in mare a disprut ...
problemae ca trebuie mentinuta curatenia .. eu , sincer , aspir zilnic si locurile unde imi asez fata sunt acoperite cu un cersaf ... adica unde o infatez ( in cazul in care sunt vizitatori - adica pisica ) am o paturica pe care o iau de fiecare data cand am nevoie ...
eu tin la pisica asta ca la ochii din cap si daca as inlatura-o ar fi ca si cum as da afara din casa un membru al familiei !!! si nu sunt in stare !!!
prefer sa "muncesc" eu mai mult , dacat sa imi rup o bucatica de inima !

Mergi la inceput

fetiliii acum citesc mesajele de incurajare !!!
SARU' MANA la toate !!! chiar daca nu eram in stare sa citesc , eram sigura ca ma incurajati !!! asa de mult m-a ajutat forumul asta !!! pe tot parcursul sarcinii si mai ales in ziua de dureri crunte ... ma facea sa constientizez ca nu sunt singura , ca suntem multe fete care trecem prin asta si ca pana la urma totul trece si ajung sa ma bucur si eu de minunea de a fi mama !!!

Mergi la inceput