Felicitari Mada! Hai Ramona, Ana, Raluca!
Raspunsuri - Pagina 15
Kytana spune:
Andreea ce bine ca u si bb Andrei suntetibine! Eu chiar te rog sa ne spui povestea nasterii :D
Mihaela ce greu cred ca ti-a fost sa nu il vezi pe bobocel imediat :( incerc sa ma loghez p user si sa modific ziua. Pup
39+ cu Pingu mic Luca
-= Love life, live love =-
_Irene_ spune:
Anaomaria, eu am facut testul non-stres, la cerere; nu stiu daca mi-ar fi fost recomandat daca nu intrebam de el, dar dr mi-a spus ca se face dupa sapt 35 in cazul in care sunt contractii sau alte suspiciuni ca bb nu ar fi bine; in timpul testului se monitorizeaza inimioara si miscarile lui bb, precum si contractiile; banuiesc ca si in situatia in care termenul e depasit ar fi indicat pentru a verifica daca e ok ca bb sa mai stea in burtica; cand am fost internata in spital pe fetele care asteptau sa nasca le monitorizau zilnic. Ca sa fii tu linistita, cel mai bine ar fi sa intrebi dr daca se impune sa-l faci.
35+
Kytana spune:
Am modificat titlul si data nasterii bobocicului Rares. restul modificarilor imi e imposibil sa le fac fara pc.
39+ cu Pingu mic Luca
mlhaela spune:
Iti multumesc Kytana. Pupici!
Si mie mi-au facut testul non-stres - se face o cardiograma la bebe si se monitorizeaza miscarile lui. Se face pentru a vedea daca activitatea lui din burtica este afectata de anumite schimbari, cum a fost la mine faptul ca pierdeam lichid amniotic. Nu cred ca se face la toata lumea, ci doar daca sunt probleme.
corinuka_g spune:
pupici la fete!
eu continui seria "toate mi se-ntampla numai mie"..alaltaseara am ajuns la urgenta cu dureri mari de burta si febra...am lichid in burta, dr a zis ca nu-si da seama ce lichid e sau daca e sange...asteptam sa se resoarba... mi-a zis ca probabil s-a fisurat vreo sutura cum n-am stat la terapie decat putin...initial vroiau sa ma interneze si sa ma deschida iar, dar n-am vrut...iau augmentin si paracetamol, bine ca pot alapta...ieri am fost si la un eco abdominal, dar se pare ca problema e de la operatie...doare rau burta, abia umblu sau ma intorc in pat..
colac peste pupaza, ieri david a fost marait, a plans, n-a dormit, a vomat...s-a calmat abia azi-noapte...sunt la telefon cand cu dr de fam, cand cu ginecologul...
cu sanii si noi am rezolvat cu comprese calde si masaj, dar masaj usor...a fost la noi o consiliera in alaptare si mi-a aratat un masaj usor, efectiv iei sanul in mana si misti degetele..dispar si galmele si intariturile...si mulgem la 4-5 ore..
va pupam si tinem pumnii la ftele de pe val!!
_
Mami de David Gabriel 18.09.2012
Kytana spune:
Of Corinuka, choar ca numai belele :( ma rog sa iti revii repede. Cand te mai duci acum la control? Mi se pare ciudat ca ti-au dat doar atat cand tu ai putea avea hemoragie... Te imbratisez si multa sanatate!
Dl pinguin a plecat sa ridice leptoapa, cica ar fi bine acus :D sper pe seara sa fac si update urile.
39+ cu Pingu mic Luca
carmen spune:
Multumesc Bob pentru raspuns, ceva de genul asta am facut, numai ca mie la masaj cu mana nu imi iese nici o picatura. Sper sa nu dureze mult situatia asta ca nu mai pot de nesomn si ma dor mainele de la masat sanii. Practic astazi toata ziua asta am facut, masaj la sani si tras cu pompa.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
carmen spune:
Irene, am gasit pe cineva in vecini care e asistenta medicala si mi-face injectiile. M-am bucurat tare mult, ca vine acas. Eu nu sunt in stare sa imi fac singura.
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004) +
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
tzitziri spune:
Nici eu nu am avut starea sa imi fac singura Clexane-ul,asa ca m-am dus la IOMC (stau la 2 minute de spital) si am rugat acolo asistentele de la camera de garda sa mi-l faca.
Oana,mamica implinita de David Paul(17.09.2008) si de Sophia Teodora (22.08.2012)
Computers are useless. They can only give you answers. -Pablo Picasso
raluca22 spune:
Buna fetelor,
Corinuka multa sanatate sa te refaci cat mai repede.
Kytana sanatate sa treaca repede raceala.
Azi am fost la ultimul control si maine in jur de ora 13 il scoatem pe bebita ,am emotii sper de data asta sa fie bine.
Robert Andrei (15.03.2007) 39+