Cacealmaua lui DDiaconescu

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Citat:
citat din mesajul lui Deceneus

Mi se pare ca cineva se joaca cu focul si cu soarta Romaniei, ca la ruleta ruseasca.

Deceneus, parerea mea este ca ar trebui sa depasim, macar o parte din noi, scenariile astea SF. Ne-am obisnuit sa vedem conspiratii, treburi subterane (era sa zic suburbane), secrete, pareri in varf de buze si cu val de mister adanc...
Adevarul, la vedere pentru cine vrea sa vada, simplu: nimeni, dar nimeni nu doreste sa faca nimic. De la vladica la opinca.
Interesul nu este national, ci in exclusivitate personal.
Cand ai puterea in mana si nu reusesti sa stapanesti circul ieftin, inseamna ca nu vrei. Nu se poate ca toti sa-si dea seama ca e bataie de joc si totusi cei ce detin puterea (sub orice aspect) sa nu poata interveni.
Inseamna ca nu se doreste. Pe fata. Fara nici un dubiu.

Ce atata mister?

Rufus, Tora si iadele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

DD respira usurat, Ponta nu a mai rezistat presiunii si a cedat. I-a facut jocul lui DD si de-acum sa vedeti circ fara bani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns portocalia spune:

hehe, eu ma gandeam ca dimpotriva (si contrar asteptarilor, tre' sa recunosc). DD a intins coarda prea tare si coarda s-a rupt! asta-i inceputul sfarsitului lu' domnu' dan. sincer, nu ma gandeam ca-i asa prost, chiar credeam ca are un plan.

a gresit rau domeniul. una e sa faci alba -neagra cu elodia, alta e s-o faci cu 45 de milioane. orice prost stie ca nu te joci cand e vorba de bani si cred ca nici prostimea aia pe care se bazeaza el n-a mai inghitit galusca de tura asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Mari idioti si ponta si diaconescu. Ponta te uiti la el ce declara si te crucesti, mai sa crezi ca le-a pus basescu sula in coaste sa se arunce la privatizat oltchimul. De diaconescu nici nu am cuvinte, e petecul potrivit de pe sacul lui ponta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_alinta spune:

eu una nici nu stiu in ce parte sa imi mai fac crucea!

cum adica pleci cu sacul de bani din banca sa platesti salarii?
ne-am tampit cu totii sau numai eu?
ca daca sunt numai eu e super ok!!! oricum eram hotarata de mult sa las berea in pace

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Asemenea circ n-am vazut in viata mea, si sper sa nu mai asist vreodata la asa ceva. Mascariciul asta de DD a intrecut cu mult masura si sper sa fie sanctionat pentru asta. Evident, se va transforma intr-o "victima" a guvernantilor si va tipa de acum si pana la alegeri pe OTV in continuu.
Imi pare rau ca si-a batut joc de atatia oameni care chiar nu mai au ce pune pe masa, nu au cu ce sa-si trimita copiii la scoala. Am incercat ieri sa ma pun in locul celor de la Oltchim. Sa fiu un muncitor care nu si-a primit salariul de trei luni, care are datorii si probleme si vine un clovn precum DD si flutura niste saci cu bani prin fata tuturor de parca am fi in desene animate...
Ar trebui sa se modifice legislatia si sa nu se mai permita astfel de lucruri. Mai ales ca urmeaza CFR Marfa si care or mai fi.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zanabuna spune:

Daca salariatii au nevoie de bani de ce nu i-a luat guvernul pe cei 3 mil de euro din duba( daca erau euro puteau fi transferati in lei) , sa faca un antecontract sa plateasca salariile apoi daca nu plateste si restul in termen de x zile sa-l bage pe DD la puscarie! De ce nu a lasat presa la negocierea contactului? De unde sa stiu care minte dintre Ponta si DD? Au zis ca DD nu are bani... a venit cu banii la ca la piata, de ce unii se oripileaza atat? de ce uitam ca PSD a omorat industria romaneasca , de ce sa mai cred acum in PSD?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Eu cred ca voi subapreciati disperarea unor oameni si supraapreciati inteligenta altora.

DD a jucat previzibil, a platit o suta si ceva de mii de euro garantia de participare la licitatie si apoi a facut tot posibilul sa-si maximizeze suma investita fiind in prim-planul tuturor jurnalelor TV din ultimele doua saptamani. A spus zeci de aberatii economice care zgarie doar urechile celor avizati care oricum nu intra in targetul PP-DD. DD vorbeste mereu pentru un anumit tip de electorat, pana la urma spune cele mai diverse aberatii in direct de vreo cativa ani si a crescut mereu in sondaje. Este, daca vreti, ca marfa ieftina si proasta, cu cat e criza mai mare se vinde mai bine.

Procesul de privatizare este controversat, multi si-au mai confirmat odata cat de mare escroc este DD, dar pana la urma electoratul lui actual si potential este cel care-l crede sau este inclinat sa-l creada pe el. Si acesta va crede in continuare ca DD a vrut sa salveze combinatul si nu a fost lasat. Indiferent cand era momentul in care guvernul il scotea din joc el servea aceeasi placa: incoerenta maxima si repetarea obsesiva a mesajului salvatorului care nu este (inca) lasat sa salveze natiunea.

A folosit pana la urma caietul de sarcini prost intocmit si garantia mica ceruta, in folos propriu.

El nu dorea Oltchimul, sa fim seriosi, asa cum nu doreste nici guvernarea. El doreste rolul cavalerului pe cal alb care nu este lasat sa salveze natiunea (pe bucati sau pe ansamblu). Rol care va genera un numar de sustinatori, mereu. Sigur, la un moment dat lumea se va satura de nereusitele si neputintele lui (parerea mea este ca pe la mijlocul urmatorului ciclu electoral), cum s-au saturat si de Vadim si-l vor inlocui cu alta figura. Insa tipul acesta de electorat pentru care performeaza el va exista tot timpul, cantitativ proportional cu dimensiunea crizei.

Asa ca disecarea actiunilor lui este o pierdere de timp.

Iar aruncarea vinei privatizarii acesteia ciudate pe spatele lui Basescu este hilara. Pana la urma Ponta a defilat triumfator de mana cu Vulpescu cel care a organizat si condus procesul de privatizare inca de cand acesta a declarat insolventa la Hidroelectrica si l-a laudat mereu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

In sfarsit un raspuns corect

www.romleas.ro/Rosia%20Montana/" target="_blank">Ce nu stiu romanii despre aurul lor!

Eu pur si simplu / Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

de acord cu lali

Mergi la inceput